Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by gneeebo
pokusaj zalazenja u avangardu pri pravljenju soundtracka za film svog muza (koji je verovatno i sam jedan od najvecih pozera avangarde)
:fancyklap:

Mogu samo da se složim bez ikakvog daljeg raspisivanja.
takođe :up: sasvim dovoljno, mada se slažem i sa ostalim sto je korisnik gneeebo napisao

volim mnoge njene pesme, ali ona prosto i jednostavno popunjava dizajnirano mesto za 'avangardu' u mainstreamu. i kao i sa barnijem, previse je tu skupe tehnologije za bilo kakvu ozbiljniju kritičku poziciju
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by bojandjo
previse je tu skupe tehnologije za bilo kakvu ozbiljniju kritičku poziciju
:lol: oldican komentar, siroko primenljiv, ne samo u umetnosti ;)
Korisnikov avatar
By Vespertine
''

Nemam pojma chemu toliko udubljivanje u to shta i zbog chega radi... Ja obozhavam njenu muziku i to je najbitnije...
By polarlicht4.1
Originally posted by bojandjo
i kao i sa barnijem, previse je tu skupe tehnologije za bilo kakvu ozbiljniju kritičku poziciju
Ali sa druge strane, ista je omogućila snimanje spota za recimo 'All Is Full Of Love' te poplavu cyber-feminističkih radova a la Donna Haraway na moju kolekcionarsko-nerdovsku radost. :nerd:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Novi Album "Biophilia" izlazi 10 oktobra.

Slika

"Biophilia will be the world's "first app album" in collaboration with Apple. Björk has described the project as a multimedia collection "encompassing music, apps, internet, installations, and live shows". Material from the album debuted during a concert series which was held in the summer of 2011 at the Manchester International Festival."

http://en.wikipedia.org/wiki/Biophilia_(album)

''''''''

:hypno:
Korisnikov avatar
By bern
Inovativna je i originalna, i pravi dobru muziku. Doduše, nije za stalno slušanje.

Joga i Hyperballad su mi među omiljenima. Tu su i Vokuro, Pagan Poetry... itd.

it's become a habit
a way
to start the day

i go through this
before you wake up
so i can feel happier
to be safe up here with you

-Hyperballad
Korisnikov avatar
By antibiotic
da, muizka vise nije ni track, ni tune, ni mp3, ni CD, ni video klip, muzika je sada app na Ipod-u. :misli:

sto se konkretno ove pesme tice, kada je pocela ocekivao sam svakog trenutka da cujem "eeeej od kako sam se rodiiiooo..."

a pesma se zove "tesla" (?!) prvo se drala za nezavisnost kosova, sada nam karikira naseg najveceg sina nacije kao da je iz nekog alkaidistana... mislim, sta ova zena ima protiv srba?!
:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Mogla bih do sutra kaciti njene spotove :love:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Odlični su mi još uvijek njeni spotovi ali glazbeno ju ne podnosim više. :peace: Dojadila mi je i ne slušam je više. Prije mi je je bolja, a sada mi je apsoltno svejedno dal je izbacila novi single ili album.
Korisnikov avatar
By Timothy
Ne znam da li je fer (sa moje strane), ali njeno nasilno guranje politike u prvi (a muzike u drugi) plan učinilo mi je nju jako odbojnom, ok znam da to dosta njih radi, ali ona to čini na baš baš baš iritantan način.
Korisnikov avatar
By Srklet
''''

:dance:

inace, da... otisla je u krivi kurac jos s 'medullom', nakon toga vise ne slusam. ali je 'homogenic' i dalje neupitno remek-djelo. :love:
Korisnikov avatar
By Timothy
Popeye napisao:''''''''

:dance:
Pretpostavljam da je to prvo što youtube izbaci kad se ukuca "Bjork Kosovo".
Korisnikov avatar
By antibiotic
Bjork je ostala the 90's thing zajedno sa gomilom drugih muzicara koje danas uglavnom fanovi prate. Nije ona postala losija, vec zrelija, i samim tim specificnija, a svi su ostali promenili ukus. No, ljudi i dalje odlaze na njihove koncerte jer su ipak majstori! ali uglavnom da bi culi stare stvari.

Meni je fenomen to sto svi ti muzicki bogovi iz 90ih sada sviraju na raznim festivalima po sumama i gorama svetskih vukojebina i to za baksis, rame uz rame sa polu-poznatim muzicarima koji tek uce zanat.
Korisnikov avatar
By HalfJack
antibiotic napisao:Bjork je ostala the 90's thing zajedno sa gomilom drugih muzicara koje danas uglavnom fanovi prate.
A tko bi ju drugi pratio osim fanova? :nerd: :lol:
By Speculum Columbae
+JEBOTE OVA PESMA JE MOJA BIOGRAFIJA TRENUTNO+

ont: povraćanje na njene albume posle Medúlla (a potonje je nešto najumetničkije što je uradila Meredith Monk hint hint)
Korisnikov avatar
By bern
to iz opera royal house zaista je odlično...

meni se ovih dana, tek tako, motaju po glavi početni taktovi jedne od omiljenih mi njenih pjesama:

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
pagan poetry mi je njena omiljena.
bjork nisam slusao skoro 5 godina. iz nekog razloga nemam zelju da je slusam.
Korisnikov avatar
By Blady
Bjork slusam periodicno...
I jako mi prija.
Korisnikov avatar
By Madonna
nikad nisam uzeo da je slušam do danas. znam da sam hteo kad je izbacila spot za oceania (veri mač lajk) i od tad je na listi za dowlnoad :lol: i da mi str00ja nije dao diskografiju ko zna da li bih ikad i skinuo
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!