Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Ti si baš ovo podrobno pratila :lol: Meni je jedini tamo bio totalno antipatičan onaj freekozoid Danijel a Vukašin mi se činio na momente, sa svojim kokošjim pomicanjem glave lud ko zečica. Ali je sjajno pjevaom daleko, daleko bolj od pobjednika, koji je zamalo odustao ali ga je onaj nesretni Maca odgovorio...ni sam ne znam zašto.
Korisnikov avatar
By Minie
Milicina pesma je bas :sweet:
ala Miley Cyrus 100%
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by IriS

Slika

hahahhahhhaah
Korisnikov avatar
By Myself
Ja, izgleda, jedina nisam gledala 'Operaciju trijumf'. :doh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Myself
Ja, izgleda, jedina nisam gledala 'Operaciju trijumf'. :doh:

nisi jedina... :tetka:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by Superstar!
''

Milica - Savrseni par

Milica je bila predivna :love: bash je dobro djuskala :kolo: jedino mi se u pesmi ne dopada onaj deo za caleta i kevu,ali Boze moj,dobice ona i bolje pesme :D ona je moj favorit od pochetka :D

Moja lista :

1.Milica

2.Danijel

3.Antonija

4.Sonja

5.Mika

6.Nina

7.Igor

:kolo:
Korisnikov avatar
By IriS
simpa je ova Milicina pesmica, samo bih ja volela da vidim, tj. čujem, kako bi ona to izvela uživo :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Nbegi
E, da, to sam i ja primetio. Milica je pevala na plejbek a Ana uživo... Razlika između shvatanja ozbiljnosti nastupa u Srbiji i Hrvatskoj...
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Delete
Cekam Sonjin album. A drago mi je sto Vuki nije pobedio, jos draze sto to nije ni onaj "nos u oblacima" Makedonac. Pa, iskreno, Adnanu nije bas ni bila jaka konkurencija u finalu...sve koji su iole valjali su eliminisali jos pre finala.
:up:
Korisnikov avatar
By Nbegi
A što se tiče poznate pljuvačine po Emotionu, meni je ovo bilo odlično, sa svim greškama koje su imali, i to mi je sve bilo simpatično.

Malo je previše sve to smatrati toliko smrtno ozbiljno... Pa nije to TV dnevnik :P

U svakom slučaju, tv show i produkcija koja je prvi put spojila 5 država regiona i sama ta činjenica je već po sebi uspeh.

Što se neko drugi nije toga setio? E, pa to je već njihov problem... :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Nbegi
U svakom slučaju, tv show i produkcija koja je prvi put spojila 5 država regiona i sama ta činjenica je već po sebi uspeh.
Učinilo ti se... Kratak spoj. :D
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by ::fy::

A sada odzbiljno - iako mi se ne sviđa kako pobednik OT peva (valjda o tome treba raspravljati, a ne o kilaži i ne-znam-ni-ja-o-čemu-još) i mada je moj favorit bio Vukašin, nemam prava da posle svega kažem da je celokupni OT sra*e, niti da je namešten, niti da je seljački...Svakako je bolji i pametniji Emotion-ov projekat od Velikog brata...

Ne znam samo odakle to u ljudima, naročito ovima sa Balkana (valjda ih roditelji tome nisu učili) da uvek burno reaguju kada se ne desi nešto što oni žele ili što su očekivali, pa su im onda svi krivi.
Potpisujem od reči do reči, sem onog o Vukašinu :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Ovaj.. Je l' ima neko link ka snimku dela kada nikola p izlazi iz akademije.. Pa kada poljubi vukasina u celo pri rastanku?
To mi je bilo tako slatko em sumnjivo. :)
Korisnikov avatar
By Dzi

i za kraj, nešto što me je do suza nasmejalo :lol:

Slika

hahahahahahaahhaah Iris kraljice hahahahaha:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by Mr Dee
Ovaj.. Je l' ima neko link ka snimku dela kada nikola p izlazi iz akademije.. Pa kada poljubi vukasina u celo pri rastanku?
To mi je bilo tako slatko em sumnjivo. :)

Sumnjivo u najmanju ruku :) ... Evo ga video...

''
Korisnikov avatar
By Mr Dee
e, hvala ti puno. :) sad cu da premotavam ovo tri sata u krug. :)
Korisnikov avatar
By maww
sranje je sve ovo,pa ovaj Adnan nije ni imao neke konkurnecije kada su sve sto valja izbacili pre finala...Sonja,Mika,Djordje,Ana i moj favorit Igor,pa cak je i saric bio bolji od finalista,Vukasin mi je kao osoba uzas i ne svidja mi se nikako,da peva dobro peva,ma svakako pobednik ne bude najveca zvezda tako da svejedno mi je makar je dobar covek,fin kao osoba a sve ostalo valjda ce nauciti...ja se radujem Igoru,Ani,Sonji,Djoletu,Miki,Nikolama...
Korisnikov avatar
By ROYAL
simpa je ova Milicina pesmica, samo bih ja volela da vidim, tj. čujem, kako bi ona to izvela uživo :zvizdi:
Ja gledao tu "epizodu" kad Milicica u studiju peva tj. snima pesmu, i odusevio se, ja bio ubedjen da ona tako nesto nema sanse da otpeva, ali eto... Verovatno sto je pevala sve neke šlb pesme, tipa Soba 23...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ma ljudi sta se bunite, OT je REALITY show, a zna se da i u stvarnom zivotu ne pobedjuju najbolji tako da je show po meni skroz REALan :) .
:sesir:
NOX
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!