Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Tungi

^

Meni je i dalje nepojmljivo da nju neko moze da slusa:maska:
Ne znam, ali ja nikak da potisnem onaj momenat u red rumu kada """""DJ""""" Dark Angel pusta Bebi Dol - Mustafa. :nope:
Korisnikov avatar
By Kittrie
znam da katy otpada, ali mislim da je ovaj remix quite descent. :)
{pocuj ceo..}

ako ti se djasvi kul, ako ne nista, samo ga kacim sebi za dusu ondaK.
it' hot. lepeza1

''
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Kittrie

znam da katy otpada, ali mislim da je ovaj remix quite descent. :)
{pocuj ceo..}

ako ti se djasvi kul, ako ne nista, samo ga kacim sebi za dusu ondaK.
it' hot. lepeza1

''
ovako je podnosljiva ;)
Korisnikov avatar
By Kittrie
;)

voza, voza. :D

a trentemoller je odlican (ovaj singl :love: ), ali minimal itd. koji uglavnom radi je, mislim, ipak za malo "specificniji" hepening i ekipu (nikakva uvreda ni za koga, ukusi). nesto u tom fazonu moze doci u obzir, pretpostavljam, samo na fajrontu (i to bi bilo kul) - opet moje misljenje koje nije ni bitno nesto..
tj. podrzavam i voLEm trenta, a opet se slazem sa starky. :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
''

starky, šta misliš da se ova numera nađe na listi 5. avgusta?
:)
Korisnikov avatar
By starky

;)

a trentemoller je odlican (ovaj singl :love: ), ali minimal itd. koji uglavnom radi je, mislim, ipak za malo "specificniji" hepening i ekipu (nikakva uvreda ni za koga, ukusi). nesto u tom fazonu moze doci u obzir, pretpostavljam, samo na fajrontu (i to bi bilo kul) - opet moje misljenje koje nije ni bitno nesto..
mnogo se ti nesto ''slazes sa starky'' :giggle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako ce biti lezbo sexa pored dj pulta daj da pozovem str8 drustvo pa bar da naplaucujemo karte :wundy:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by starky

;)

pa i ti se slazes sa mnom. :P
ili se "nadjemo na pola puta". :peva:

jbg., pravile su se davno gay minimal zurevi gde smo fakticki jedino moja ex i ja djuskale, ostali stajali po strani i drmali glavom jer su in.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by unic0rn

Ako ce biti lezbo sexa pored dj pulta daj da pozovem str8 drustvo pa bar da naplaucujemo karte :wundy:

:smeh:
:roflmao:

san svakog str8era :giggle:

joj . nemoj.
bas je proslog meseca bio neki creepy strejter (i guess :shrug: ) koji meni i mojoj "prijateljici" nije dao da igramo/mazimo se kod dj pulta jer me je pipkao dok je ona dozivljavala nervnjak, uz sve recenicu: "meni NIJE JASNO sta NJEMU NIJE JASNO??". :iskolacen:
Korisnikov avatar
By starky

;)

pa i ti se slazes sa mnom. :P
ili se "nadjemo na pola puta". :peva:

jbg., pravile su se davno gay minimal zurevi gde smo fakticki jedino moja ex i ja djuskale, ostali stajali po strani i drmali glavom jer su in.
i ja. :)

jel mislis na ovo:
''

ili na ovo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CoxrfXqJ ... re=related[/youtube]

:lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja sam bosankofetishistkinja (kako se u zivotu mome ispostavi :shrug: ),
dakle, konacni odgovor je: NOYES STOLEN !! :wundy:

''
Korisnikov avatar
By ultraviolet
metnite neku gruv armadu da se dupe mrda malo. i pučjo lajtaz ap den.
Korisnikov avatar
By Madonna
poništavam prethodne želje, ne mora ništa, ali ovo MORA
i to baš ovaj extended mix, ne neki remix

''

oće biti? starky, oće biti? a oće biti? aaajde, starky, plis. plis. plis. starki. plis. plis starki. oće biti? starki oće biti? plis starki. oće biti? starky, oće biti? a oće biti? aaajde, starky, plis. plis. plis. starki. plis. plis starki. oće biti? starki oće biti? plis starki. oće biti? starky, oće biti? a oće biti? aaajde, starky, plis. plis. plis. starki. plis. plis starki. oće biti? starki oće biti? plis starki. oće biti? starky, oće biti? a oće biti? aaajde, starky, plis. plis. plis. starki. plis. plis starki. oće biti? starki oće biti? plis starki. oće biti? starky, oće biti? a oće biti? aaajde, starky, plis. plis. plis. starki. plis. plis starki. oće biti? starki oće biti? plis starki. oće biti? starky, oće biti? a oće biti? aaajde, starky, plis. plis. plis. starki. plis. plis starki. oće biti? starki oće biti? plis starki. oće biti? starky, oće biti? a oće biti? aaajde, starky, plis. plis. plis. starki. plis. plis starki. oće biti? starki oće biti?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!