Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
moze
ponesi neki flesh kada budesh dolazila
Korisnikov avatar
By spliff
Plato ispred Doma omladine Beograda od danas se zove po Milanu Mladenoviću. Tablu sa imenom pevača i tekstopisca kultnog beogradskog benda Ekatarina Velika danas je u 12 časova svečano otkrio Dušan Ercegovac, poslednji menadžer Ekatarine.

Dušan Ercegovac svečano je otkrio tablu sa imenom Milana Mladenovića
Na Platou se po nepodnošljivoj vrućini okupilo oko pedesetak ljudi, među kojima je bio i poslednji bubnjar Ekatarine, Marko Milivojević, kao i reper Ivan Ivanović-Đus.

Okupljenima se obratio šef odborničke grupe Liberalno-demokratske partije u Skupštini grada, Dejan Ranđić. On se zahvalio svim građanima koji su podržali inicijativu da Plato ponese Mladenovićevo ime, posebno prijateljima i saradnicima iz EKV.

- Na ovaj način odajemo zahvalnost onima koji su uticali na naše i živote generacija, i pokušavamo da doprinesemo da pozitivna poruka koju sa ovog mesta šaljemo utiče i na generacije koje dolaze - rekao je Ranđić, i najavio pokretanje inicijative da se izabere idejno rešenje za novi, drugačiji izgled Platoa.

Preko 10.000 građana potpisima je podržalo inicijativu LDP-a da se Plato nazove po kultnom beogradskom muzičaru, koja je pokrenuta 18. marta. Komisija za imenovanje ulica i trgova Beograda prihvatila je predlog, da bi Skupština grada 14. juna donela konačnu odluku o novom imenu prostora ispred Doma omladine.

Biografija Milana Mladenovića
Milan Mladenović rođen je 1958. godine u Zagrebu, a veći deo života proveo je u Beogradu. Posle svog prvog benda Limunovo drvo, 1980. sa Dušanom Kojićem-Kojom osniva kultni novotalasni bend Šarlo Akrobata. Snimaju legendarni album “Paket aranžman” zajedno sa Idolima i Električnim orgazmom, a zatim i svoj prvi samostalni album “Bistriji ili tuplji čovek biva kad…”, ali se bend raspada 1981. zbog muzičkih neslaganja.
Milan 1981. sa Dragomirom-Gagijem Mihajlovićem osniva Katarinu II, kojoj pristupaju Margita Stefanović-Magi, Bojan Pečar i Ivica Vdović.
Posle objavljivanja debi albuma, Mihajlović napušta grupu, a ostali članovi menjaju ime grupe u Ekatarina Velika, i pod tim imenom objavljuju šest studijskih i tri koncertna albuma.
Milan Mladenović je 1992. sa grupom beogradskih rok muzičara učestvovao u antiratnom projektu Rimtutituki, sa kojim je objavio singl “Slušaj vamo”, a 1994. je snimio album “Angel’s Breath” sa starim prijateljem, muzičarem Mitrom Subotićem-Subom.

Umro je 1994. u Beogradu.

BLIC
Korisnikov avatar
By Markiza
Opcinjena Margitom i Milanom podjednako(kao umetnicima) -KAO DA JE BILO NEKAD...def najomiljenija pesma.
By Sixto
Kakva li se poruka ovime salje mladima danas, zivo me zanima. Namere gradskih otaca nisu uvek najjasnije.
Korisnikov avatar
By spliff
da su eminentni beogradski umetnici neshto na shta svi beogradjani (a i shire) treba da budu ponosni?
By Sixto
Originally posted by spliff

da su eminentni beogradski umetnici neshto na shta svi beogradjani (a i shire) treba da budu ponosni?
intravensku narkomaniju da zaboravimo... To je onako, narodni folklor, svakodnevica...
Korisnikov avatar
By spliff
janis joplin
john lennon
jimmy hendrix
curt cobain
bob marley
billy holiday
...
i da ne nabrajam dalje

mislish da ovi umetnici nisu zasluzili javno priznanje samo zato shto su privatno konzumirali droge?
please!
By LeDeNa_
Jim Morisson

Elvis

itd.

Nista nisu skrivali, nista nisu ulepsavali......Nisu trazili nista!

Sve sto su dobili, a dobili su mnogo, rezultat je njihovog nesebicnog, potpuno iskrenog davanja onoga sto su imali da daju.

Istina je, medjutim, da EKV svrstavaju medju retke bendove koji se sustinski nikada nisu prodali nego su postajali sve popularniji iz jednostavnog razloga -

STO SU BILI PREDOBRI!

p.s.Nikada necemo imati takvu grupu.

EKV :love:
By Sixto
Originally posted by spliff

janis joplin
john lennon
jimmy hendrix
curt cobain
bob marley
billy holiday
...
i da ne nabrajam dalje

mislish da ovi umetnici nisu zasluzili javno priznanje samo zato shto su privatno konzumirali droge?
please!
Vidis kako je doslednost kurva, i to najgora.

Kad je rec o rodnoj ravnopravnosti onda LDP onanise na sam pomen termina doktorica, predsednica, psiholoskinja... Kolektivni orgazmi su upriliceni povodom protesta uoci postavljanja spomenika Jasi Tomicu i njegovog antisemitizma.
S druge strane se zatvaraju oci na neciji porocan zivot i narkomaniju.

Jasno je da nisu niti oni, niti on dobili priznanje za svoj nacin zivota, vec za muziku, ali kad prebirate drob cedisticka omladino, uvatite se malo creva, nemojte samo zeluce trkeljisati.

Doslednost. Kurva jasta.
By Sixto
Od LDP gluposti? Svakako.... :nokti:
By LeDeNa_
Slika

:D

To mi je omiljena grupa...

Napisala sam jednom...Za Milana...

Znam da je bio andjeo.
Prosto ne znam koju rec da upotrebim za njega.Sve su banalne.

Neki covek mi je jednom rekao, u sklopu jedne celovitije, zivotne price:"To je kao....Milan Mladenovic.Sve oko njega je.......banalno!"

Znas, kad ga se setim....prvi put sam ga videla sa kratkom kosicom.I zadnji.Sa jos kracom.Prosedom.Milan, Margita i jedan decko koji svira nekakav bubanj....akustik izdanje....Neverovatan koncert.I....nesto ga se ne secam puno sa dugom kosom.Videla sam ga svega jednom.U Domu Omladine.Ali....to nije bitno, zar ne? Bitno je da kad pomislim na njega vidim ga kao iz "Par godina za nas".

Moja omiljena pesma :)

itd...
Korisnikov avatar
By Markiza
I moja.... gledala si(Ledena) onaj dokumentarac, a verujem da jesi-Kao da je bilo nekad ,e,tu me je Magi odusevila,nije mi bilo dobro :S pa razmisljam :E,Marina ,koji ti je djavo?!Zena je mrtva....Sludela se ja totalno.
By LeDeNa_
Originally posted by Ognjenka

I moja.... gledala si(Ledena) onaj dokumentarac, a verujem da jesi-Kao da je bilo nekad ,e,tu me je Magi odusevila,nije mi bilo dobro :S pa razmisljam :E,Marina ,koji ti je djavo?!Zena je mrtva....Sludela se ja totalno.
Jesam :D

Sludele smo se zajedno onda lol

Imam sve o njima. :)

:love: Magi

:up: Ognjenka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!