Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Beat
Dub,Dubstep,Grime,Garage,DnB,Jugle, Dancehall,Jungle, Ragga-Jungle, Techstep, Liquid Funk, Breaks, Big Beat, Minimal Techno, Electro, Synthpop, Breakcore, Gabber, Experimenta, Downtempo, Ambient, IDM,Trip-Hop, BreakBeat,Hip-Hop,Nu Jazz, Jazz, Blues, Industrial, Rock, Afro Beat, Classical music , World, Ethnic, Instrumental, New Age, Soul, Funk, Punk ,HC , Reggae, Indie i mnogobrojne fuzije koje se danas pojavljuju :)
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
a prvo sto vas uce u muzickoj (a, bogami, i osnovnoj skoli) je da muzika ima 3 osnovna elementa: ritam, melodiju i harmoniju. Kod novijih elektronskih pravaca druga dva izostaju. Ponavaljanje iste muzicke sekvence vise od tri puta je uvek okarakterisano kao suvisno (a o repetitivnosti electro muzike je suvisno raspravljati)... Sto se tice emocija - najvise sto moderna electro muzika moze da izazove je zelja za igranjem (ali posto je i ovo nekakva emocija, priznajem da ovakva muzika izaziva emocije)... Inace, ko oseti pravu emociju u klasicnoj pesmi nece slusati elektronsku muziku (pricam iz licnog iskustva), da ne pricam o tome koliko je sada IN slusati ovakvu muziku...

:up:
Korisnikov avatar
By svejedno
E Sasha, pitaj Sashu da ti objasni da je ovo sto je citirano notorna glupost.

Ja vise ne mogu.

(Space ambient - eto vam emocija)
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by svejedno
Znao sam da ti vec znas ;)
Ne vidim razloga da se vredjamo, il' da budemo sarkastichni, pa cak ni da diskutujemo.
Procitao sam 'raspravu' i argumente ucesnika u medjucinkama, i podrzavam korisnika bellybutton jer, po meni, jedino njegovi argumenti stoje (to je moje misljenje)

:klavir:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja ne vidim ni vredjanje, al' ok.

A njegovi argumenti prosto ne stoje.

To je moje misljenje.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by svejedno
Ja ne vidim ni vredjanje, al' ok.

A njegovi argumenti prosto ne stoje.

To je moje misljenje.
I njegovi argumenti prosto stoje.

I to je moje misljenje.

Vec rekoh

Bye.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne podnosim, to nije muzika :durenje:
Korisnikov avatar
By IriS
elektronska muzika ima harmoniju i melodiju, samo treba ˝nastimati˝um da cujes. ako slusas povrsno, kao sto vecina i radi, cujes samo ritam (tuc-tuc), ali ne i promene zvuka koje stvaraju melodiju, niti harmonicno uklapanje. a, majke mi, ima i zaplet i rasplet :drama:
i naravno da svaka elektronska muzika nije kvalitetna, kao ni bilo koja druga vrsta muzike.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Volim da stimujem i usi, a ne samo um.

Tj oba ;)

Jedino sto se ne slazem jeste oko repetitivnosti, mislim, svaka muzika je repetitivna na svoj nacin

Nikako nisam iskljuciv, ali mnogo vise cenim dobru, staru klasiku

:sesir:

ps bellybutton, malo skolski izrecheni argumenti, ali nagazio sam poentu ;) ono sto meni smeta najvise kod svih ovih elektronskih pravaca (tj kad se povede neka prica o njima) je sto svaka shusha (bez relativnog sluha) moze da sedne za klavijaturu (za kompjuterchic) i da kao nesto komponuje

cenim profesionalne muzicare koji eksperimentishu, svakako
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by kiss addict
elektronska muzika ima harmoniju i melodiju, samo treba ˝nastimati˝um da cujes. ako slusas povrsno, kao sto vecina i radi, cujes samo ritam (tuc-tuc), ali ne i promene zvuka koje stvaraju melodiju, niti harmonicno uklapanje. a, majke mi, ima i zaplet i rasplet :drama:
i naravno da svaka elektronska muzika nije kvalitetna, kao ni bilo koja druga vrsta muzike.
zavisi koji pravac elektronske muzike, vangelis je dakako ima

ma ne mora da ima melodiju u onom tonalnom smislu (dokaz je Shenberg, kralj falseva, doduse, omalovazavati Senberga je znak nezrelosti)

isto je i sa omalovazavanjem elektro muz'ke

u kompozicijama Jerome Ismaela i Nathana Fake-a postoji takva suptilna igrarija i smena najrazlicitijih ritmova da proizvode emociju, na svoj nacin, a o semplovima nema ni govora. sad je pitanje senzibiliteta, sta je za nekog i koja emocija prihvatljiva

:jbg:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Zoe
Ne podnosim, to nije muzika :durenje:
sve je muzika, samo ako se nadje u pravim rukama ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by SashaVsSasha

ps bellybutton, malo skolski izrecheni argumenti, ali nagazio sam poentu ;) ono sto meni smeta najvise kod svih ovih elektronskih pravaca (tj kad se povede neka prica o njima) je sto svaka shusha (bez relativnog sluha) moze da sedne za klavijaturu (za kompjuterchic) i da kao nesto komponuje

cenim profesionalne muzicare koji eksperimentishu, svakako
A u tome je cela poenta.

'Pravi' muzicari ne bi trebalo da izbegavaju blagodeti elektronike.

Mislim, bilo bi iskljucivo & glupo uskracivanje nekih fenomenalnih mogucnosti, zar ne?

To je prosto iskljucivo. No progress there.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Jel zna neko odakle moze da se skida dobar house, progressive.. bla... neshto novije?? Neki link? Sajt?

www.djtunes.com nije losh uopste... al' ne moze da se skida, samo poslusha...
Korisnikov avatar
By Blady
Da.. Ovde je definitivno moj kutak...
Volim Elektronsku muziku i slusam je godinama..
Imam vise omiljenih Dj-eva.... Jesam od njih je Hernan Cattaneo.. ali ne bih ga izdvojila kao jedinog, ali me sad mrzi da nabrajam...
U poslednje vreme sam slusala Yvela & Tristana...
Ali mogu reci da me je Garnier na Exitu odusevio...
Radujem se sto postoji ovakva tema :superheroj:
ON 2:Vec sam cula takve izjave, i uvek kazem svako ima prava na svoj izbor.. zabole me picka za takve misljenike.. i da, jeste muzika i ja je slusam :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
elektronska muzika :love:

ja prosto ne bih slushala muziku da je nema.... :ozbiljan:

skoro bilo koja elektronska... a najvishe volim progressive, house (i razne njegove sub-ove), underground.... itd..
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by tinkerbell
elektronska muzika :love:

ja prosto ne bih slushala muziku da je nema.... :ozbiljan:

skoro bilo koja elektronska... a najvishe volim progressive, house (i razne njegove sub-ove), underground.... itd..
:up: recimo tako nesto.. mada volim i pored toga, mtv.. iliti neki pop rnb.. ali pretezno slusam elektroniku... uz nju sam odrasla :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
pa da... ja kad JA pushtam, slusham, ona samo elektronsku (i komercijalnu elektronsku :giggle: ) ... a ovako, silom prilika i neku drugu... kada sam negde...
Korisnikov avatar
By Blady
Svuda je minimal.. koliko sam primetila... bar sto se tice Ns-a...
By Paranoid Androgynoid
..i van nsa :njuska:
minimal je ubio sve ono lepo i najlepse sto je postojalo u muzici.

cak su poklekli i takvi velikani reda Sasha, Digweed i Dubfire.. izmedju ostalih.
i ovo mi je previse da podnesem :sigh:

@tinkerbell
hoces da 'skidas' ili da kupujes legalno? :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^

@tinkerbell
hoces da 'skidas' ili da kupujes legalno? :)
Pa kakvo je to pitanje?
Da skidam naravno :lol:

:trep: :trep:
By Paranoid Androgynoid
:smeh:
pa ono.. istina :doh:

hajd' bacicu ti neke linkove odakle se ja (pozamasno) snabdevam :dj: na u2u kad se vratim sa pivceta lejtr ;)
:pivce:
samo se ajd' deklarisi precizno jos jednom: prog, house i sl, jel? :trep: :molise:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^

samo se ajd' deklarisi precizno jos jednom: prog, house i sl, jel? :trep: :molise:
jap! progressive, house... ali prog na 1. mestu ;)

:yay: :shake:

:minibounce:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Black Lady
ON 2:Vec sam cula takve izjave, i uvek kazem svako ima prava na svoj izbor.. zabole me picka za takve misljenike.. i da, jeste muzika i ja je slusam :)
Pa nemoj tako burno da reagujes... sta te briga ko sta misli...
o ukusima ne vredi raspravljati... :D

Ja sam vec odgovorila na ovu temu... :love: :love:
Korisnikov avatar
By Mindphaser
Moj Top 5 (ali ne nuzno tim redom!):

1. Front Line Assembly
2. Clock DVA
3. VNV Nation
4. Kraftwerk
5. Suicide Commando

i josh:

Front 242, Assemblage 23, Funker Vogt, Leaether Strip, Psychic TV, Velvet Acid Christ, Covenant, Nitzer Ebb, Noise Unit, KMFDM, Lassigue Bendthaus, Combichrist, Klinik, DAF, Die Krupps, Haujobb, Decoded Feedback, Project Pitchfork, itd, itd, itd......

i da, naravno:

SKINNY PUPPY
Korisnikov avatar
By tinkerbell
http://www.ryanhalifax.com/ :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

E da.... nedavno sam otkrila SandalWood-a :love:

ko voli progressive (progressive-trance) neka skine:

SandalWood - One step closer to the Sun :love:

:sluske: :sluske: :sluske: :sluske: :sluske: :sluske:

p.s. preTpostavljam da ne smem ovde rapidshare linkove da stavljam... pa ko hoce nek' nadje sam :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!