Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By superfly
Originally posted by greenwich
superfly!? you're back?

daaaa, vrnuo sam se jer mi je zadnja verzija plugin-a usporavala celu machinu i to znachajno pa sam ga sklonio. a ovaj noviji je kao ok mada sam imao problema da ga aktiviram, dok nisam skontao da moram da se ulogujem preko winampa, da ubacim nick i password, bla bla....

eto.

:pegla:
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
:yay:
:klap:

I'M IN!

btw zašto ne?e da mi registruje neke pesme
npr. ništa od Bowie-a ne?e da mi zabeleži :mad: , a toliko mi se vrti da mislim da bi mi bio 2-3 na listi, ni Pixies ma brdo pesama
jednostavno ignoriše :flaming: ???
cto? i kako to da ispravim
samo mi kaže (invalid-cannot read file tag) :puzzle: :sw:
By Gost
Originally posted by Kulturni Jelen
:yay:
:klap:

I'M IN!

btw zašto ne?e da mi registruje neke pesme
npr. ništa od Bowie-a ne?e da mi zabeleži :mad: , a toliko mi se vrti da mislim da bi mi bio 2-3 na listi, ni Pixies ma brdo pesama
jednostavno ignoriše :flaming: ???
cto? i kako to da ispravim
samo mi kaže (invalid-cannot read file tag) :puzzle: :sw:

Ovo se dešava zato što plugin ?ita isklju?ivo mp3 tagove. Možda ?ita i wma, stvarno ne znam pošto ni jednu pesmu nemam u tom formatu. Ako mi nešto nije u empetrojci onda je flac ili ape.......u svakom slu?aju ne konta.
Možda je to problem i kod tebe. :)
Korisnikov avatar
By greenwich
@ QJ > samo pazi ne sledecju stvar - winamp nekad ocitava ime Samog Fajla i od njega ti pravi artist-track ime na playlisti, kada ne postoji pravi Tag... mozda je to, tj. moje pitanje je:
ti IMAS tag-ove na tim pesmama ali ih on ne cita?

i predlazem da ove techn'cjke zackoljice prebacimo na mini forum ;)
Korisnikov avatar
By greenwich
rookies su dobili prve liste, komsije i taaakoc :)
A chartovi postaju sve zanimljiviji...

heroji za ovu nedelju su:

Fischerspooner
Depeche Mode
Pulp
Deep Dish
Massive Attack
Justus Köhncke
Placebo
Kraftwerk
Moloko
PJ Harvey
Korisnikov avatar
By TKO
pa dobrodošao nam TI! :D
By Gost
rookies su dobili prve liste, komsije i taaakoc :)
A chartovi postaju sve zanimljiviji...

heroji za ovu nedelju su:

Fischerspooner
Depeche Mode
Pulp
Deep Dish
Massive Attack
Justus Köhncke
Placebo
Kraftwerk
Moloko
PJ Harvey

Justus u prvih deset?! :cheer:
Fenomenalno! :drama:
Korisnikov avatar
By greenwich
Originally posted by K
Justus u prvih deset?! :cheer:
Fenomenalno! :drama:
daaaa i ja sam se odusevila, pogotovo sto sam trenutno u opsesivnoj Kompakt fazi :chilling:

dobili smo i 20.og clana! CosmicT ( atomski mrav :lol: :up: )
sudecji po onih nekoliko pesama koje je slusao/la - sve jaca, gitarska frakcija, dobija pojacanje...njeee
Korisnikov avatar
By Vega
CosmicT is in da house!

Jedino sto nisam skontala kako da instaliram ove plugin-e i za XMMS za linux jer mi prijavljuje da ne moze da nadje neki xmms-config script i neki GLIB (???) i jos stosta, te ako je neko dobas i linuxom i ima ideju u cemu je ovde problem, nek se javi jer ja ne znam vise sta da mu radim.
Inace simpaticna stvarcica :up: Jedva cekam da vidim ko su mi komsije i ko jos ima ovako histerican ukus:muzika:
Korisnikov avatar
By greenwich
Originally posted by Vega
Jedino sto nisam skontala kako da instaliram ove plugin-e i za XMMS za linux jer mi prijavljuje da ne moze da nadje neki xmms-config script i neki GLIB (???) i jos stosta, te ako je neko dobas i linuxom i ima ideju u cemu je ovde problem, nek se javi jer ja ne znam vise sta da mu radim.
:kesa:
probaj ovde da troubleshoot-ujesh:

http://www.last.fm/forum/4

und willkommen :)
Korisnikov avatar
By Vega
E Greenwich, hvala puno na ovom savetu. Bilo je korisno i poucno al i dalje muku muci. Valjda ce mi se tamo neko uskoro javiti sa nekim savetom, jer inace cu morati da odustanem od XMMS-a...
Korisnikov avatar
By Skyen
a meni je primarni mp3 player Media Monkey, btw rules, a za njega nemaju plug-in. i to je sada diskriminacija po defaultu, sto znaci da moraju da se updateuju inace nis' od mog come backa. ionako je winamp prevazidjen, ma daaaaj.
Korisnikov avatar
By greenwich
izasao nedeljni chart sa brdo dana zakasnjenja:

najslushanija izvoDJAchiCa: Madonna, pesma: John Tejada - Sweat (On The Walls)
Korisnikov avatar
By TKO
Originally posted by Skyen
a meni je primarni mp3 player Media Monkey, btw rules, a za njega nemaju plug-in. i to je sada diskriminacija po defaultu, sto znaci da moraju da se updateuju inace nis' od mog come backa. ionako je winamp prevazidjen, ma daaaaj.
1 Get WinAmp plug-in
2 Start installer
3 Point to MediaMonkey folder instead of default WinAmp's, e.g. [Program Files/MediaMonkey/Plugins]
4 Select version 2 instead of 3, i.e. you need gen_, not ml_ plugin
5 (re-)start MediaMonkey -- after loading for the first time you should see plugin config window ...

so, no more excuses skyen :D :bye:
Korisnikov avatar
By Skyen
@tko

:lol:

fantasticno, znala sam ja da si ti bolji haker od mene, samo zato sto imas vise strpljenja :P

;)
Korisnikov avatar
By Draco
Nego, ja sam bolid! :yes:
Imala sam nekih par giga muzike koja nije nejmovana i iskljucila sam plug kad sam je sortirala, nejmovala i rezala, cisto da ne pravim na listi konfuziju krdom unknown artista und songova.. Tek danas sam se setila da ponovo ukljucim plug.. :doh:
..tako da ja dodjem kao second time povratnik..
Korisnikov avatar
By greenwich
a bas sam se pitala sta se sa tobom desava :puzzle:
inace, mislim da su taj problem resili, tako da unknown artist - track 1,2,3 varijante plug uopste ne registruje...

p.s.
Qlturni Jelen!
Please approach the bench! :tuc:
Korisnikov avatar
By Draco
Kako se ja pojavim, tako AS krene da baguje..

:smirk: Z.A.V.E.R.A.
By Çâðê_DUP
Devojke,

Da vas nema, audioscrobbler bi bio totalno bezveze!

:mazi: :love:
Korisnikov avatar
By Draco
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava.

Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava.

Hvala Vam na saradnji.

GS Tim
Korisnikov avatar
By greenwich
meni je skoro hejtovao ken ishii-a i izbacuje mi ??????? umesto imena. kad! jednog dana vidim na listi 2 japanska imena, onako fino japanskim slovima, i kao what da... onda skapirah da on ta hriscjanska imena konvertuje u original.
sad, thou, nemam pojma koji je koji...

naravoucenije: mi nekad mislimo da je AS glup kad ono AI all around :uplasen:

@draco, idi na forume, pa vidi u cemu je problem, zavisi i kako je mp3ojka odnosno tag pravljen, ne brukaj se mo-de-ra-to-ru ( sada iz off-a punchline mr jefferson-a iz SP :lol: ), osim toga, necjes umreti zbog te jedne pesme :P
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen

Qlturni Jelen!
Please approach the bench! :tuc:

:salut: yes master..diga-me! :freddy:

ma Kulturni Jelen je homeless i plug-in-less:lol; at the moment
al' ce se things promenit' uskoro
tak da evo mene opet da vas spam-ujem sa long forgotten :gitara:

dole elektronska muzika:nazdravlje:
dole ta souless kolonizatorska tvorevina za otudjivanje mladih od pravih vrednosti :sesa: !

:sise:
Korisnikov avatar
By greenwich
sa 20 clanova, 15 stvarnih :lol: (2 povratnika, 2 temp odsutna), lista za ovu nedelju izgleda oVako:

artists

Depeche Mode
Ladytron
Morcheeba
Massive Attack
Queen
Bebi Dol :shok2:
Duran Duran
Franz Ferdinand
Kraftwerk
Morrissey

tracks

1. Out Hud - The Stoked American :rock:
Korisnikov avatar
By Draco

@draco, idi na forume, pa vidi u cemu je problem, zavisi i kako je mp3ojka odnosno tag pravljen, ne brukaj se mo-de-ra-to-ru ( sada iz off-a punchline mr jefferson-a iz SP :lol: ), osim toga, necjes umreti zbog te jedne pesme :P
Nije jedna pesma nego DVA albuma koja mi se vrte vec DVA dana, ono gore je samo ctrlc/ctrlv tada trenutne pesme. :P
u principu, kontam koji kodek ne cita ali ne znam kako to da sredim..
Korisnikov avatar
By greenwich
MISS leta je presla na mracnu stranu! :ninja: ta na Na na
jos jedna koju je slava promenila...tz tz tz

sada imamo cak 4 frakcije: elektronsku, gitarsku, narodnu i naravno...bebi dol :hail:
Korisnikov avatar
By zboO
.......miss is in the house!!!... :zvezda: :zvezda:

@ greenwiTch ...Are you talking to me???? :sw: :ninja:

a sh'a 'fali bebi dol?????a?a?a?a?a?a?aaaaa???(imam samo jednu njenu pesmu,ali je HIT) Zaboravila si soul, r'n'b, rap i hip hop frakciju!!!!!! A mis'im da se moji "mrachni" momenti nece naci na listi, posto se veeeeoma retko slushaju.....samo kada sam extra inspirisana :trep: ;)

eNd nAu Aj shAl goOu, DjuTi kols, D WrLd piIiS iZ vejTinG foR mE

"isuseeeeee daj mi lavljeee srceeee,
da prezziviiiiiiiiiiiim daneeeee buduceeeeeeeeeeeee"

/me OFF
Korisnikov avatar
By greenwich
nema muzike koju si slusala Pre zato sto si pogazila onu staru dobru: once you go black...you Never go back!
so
miss congeniality aka <zboony da dame killah areyoutalkin'to me east side guerrilla> ne pravi se luda, to je soo unsexy :P
nisam ja rec rekla o bebi

btw desna nogavica ti se podvrnula...
aaaaaaaa to je fazon
izvini izvini
yo yo

:peace:
Korisnikov avatar
By greenwich
sad ozbiljno :)
je l' neko od vas srecjnika, koji imate neku stabilniju konekciju, skinuo plejer i slusao bas last.fm?

postoje razne opcije:
da izaberete Tag (tipa rock, r'n'b, IDM i sl.) pa vam on pusta muziku koja je tako obelezena...
ili ukucate omiljenog artista pa vam on nalazi slicne...
ili slusate preporuke svojih komsija...
ili preporuku koju ste dobili od nekog (ili od grupe u koju ste uclanjeni)

mislim, super je fora, od svih tih milijardi usera, nadjes one koji imaju najpriblizniji ukus tvom i onda ti oni "preporucuju". pritom na licu mesta mozes da cujes da li ti se to nesto svidja... i da znas da li da nabavljas ceo album i sl.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!