Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By alexandermagic
Gospodja je odavno uradila sve sto se moze uradit u njenom fahu, postavila standarde, dokazala da i prosjecna plesacica i pjevacica uz volju, trud i nepokolebljivost moze postat planetarni superstar, zaradila milione, ostvarila se kao uspjesna poslovna zena i kao majka. Boli je uvo sto ce joj netko rec.

I jos je postala inspiracija nasem Medoneru, pa kud ces vise. :ozbiljan:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2777634#p2777634]alexandermagic napisao:[/url]Gospodja je odavno uradila sve sto se moze uradit u njenom fahu, postavila standarde, dokazala da i prosjecna plesacica i pjevacica uz volju, trud i nepokolebljivost moze postat planetarni superstar, zaradila milione, ostvarila se kao uspjesna poslovna zena i kao majka. Boli je uvo sto ce joj netko rec.

I jos je postala inspiracija nasem Medoneru, pa kud ces vise. :ozbiljan:
Da, postavila standarde... ali je ovo ekvivalent Miri Banjac koja reklamira pastetu ili Marku Nikolicu Gigi sa casom Minakve u reklami. Njeno silovanje je ta pasteta, ta casa kisele vode. Jednostavno imaj dostojanstva, nemoj srati po tom sto si napravio/la.

Ali s obzirom da je ispunila zadatak i kupila naeg forumasa toliko da mu je inspiracija onda slobodno moze da mre. To kad je uspela ne treba joj nista vise u zivotu. Sva autorska prava slobodno da prepise nekom drugom, ima njega i nista joj vise ne treba...
Korisnikov avatar
By *deni*
Bože... A haj'te, dajte procenu, koliko je ta Madonna objektivno danas popularna i '' IN '', ne računajući staru slavu ?
Nikad me neš nije zanimala, no uvek je bila tu, prosto, to proizilazi iz njene višedecenijske planetarne popularnosti, pa me zanima kakva je njena aktuelna popularnost u odnosu na sve relevantne joj kolegice svih generacijskih uzrasta.
:madonka:
By Sixto
Novu muziku malo ko konzumira. Uz karte za koncerte za poslednju turneju je delila diskove. Oooogromna kolicina je ostala nepodignuta. Jednostavno ljudi dolaze da vide petnaestu verziju i aranzman Vogue.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa koja je sad glavna ? Britka Spirs nije. Ledi Gaga ? Ona mi je skroz tako u tom tripu '' erotična sam demonka, gutam muškarce, hvatam se za vaginu na bini i hodajući sam seks sa platinastim tiražima ''. Mlađa je od Madonne , pa joj je to valjda prednost kod ovih monstruoznih novih tinejdžera, koji odbijaju da glorifikuju baba Madonnu.
Korisnikov avatar
By *deni*
I sad ona puca iz svih oružja, jer želi biti i dalje djevojka ? Od babe djevojka ne biva, ne biva, poštovani čitaoci. :nono:
Korisnikov avatar
By *deni*
Suzy se, bre, zajebava. Nije ozbiljna umjetnica. :nono:
Korisnikov avatar
By Dark Walker

Slika

Mislim da je Madonna jedina pop pevačica koja je uspela da obesmisli Musolinijeve fašističke poruke! Ipak je u pitanju Italijanka koja uočava sve negativne društvene pojave koje razgrađuje lepršavim i smislenim pesmama!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kako je to obesmislila musolinijeve fasisticke poruke?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Onda je obesmislila fasicticke poruke bilo kog fasitickog uredjenja, iz bilo koje ere, u bilo kojoj zemlji gde vlada diktatura ili je vladala, a gde je ona (bila) popularna. Ne znam da li je Italija zemlja gde je posebno uticajna, zato sto je ona italijanskog porekla. Eto, u Vatikanu su je dva puta 'banovali'.
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!