Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Upravo to. Mene, koja slusam Janis Joplin, The Doors, Rory Gallaghera, Creedence Clearwater Revival, The Seekers, Peter, Paul and Mary, Elvisa, Joan Baez, Bob Dylana, Joni Mitchell, Johny Casha, Willie Nelsona, Santanu, Ry Coodera.... Drustvo cesto ne razume. Jedni misle da sam prezastarela, drugi da se pravim pametna, a treci da (ovo narocito vazi u kolektivu na poslu!) po svaku cenu zelim da se izdvojim iako zapravo necu da priznam da volim Cecu i slican trash (sacuvaj me Bozhe narodnjaka ako te ima!) Da li vas gledaju kao cudake zbog muzike koju slusate?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
kazu: iskljuci tu lanu smara

edit: ali inace ok
slabo mi se mesaju ljudi u zivot
a jos slabije ja mesam ljude u svoj zivot
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Koje drustvo? :foreveralone: generalno malo ljudi zna sta slusam, ne podnosim small talkove o muzici
By Sixto
Idem im na kurac kad im prevrcem ocima na njihov muzicki ukus pa za moj ni ne stignu da pitaju! :D
Korisnikov avatar
By Macan86
za mene obično misle da sam gluv...ili na dobrom putu da ogluvim :lol:
šalim se...
ne zmam...u zadnje vreme i nemam nešto mnogo društva a oduvek sam imao malo uvrnutiji ukus,tako da uglavnom mi nisu prijale stvari koje je moje drštvo slušalo i obrnuto,ali smo se ipak družili...jedno se s ljudima koji slušju narodnjake ne slažem dobro jer večina njih me proglašavaju za anti srbina i hejtera čim ima objasnim da mi to ne prija...
Korisnikov avatar
By Madonna
Pa uglavnom ih ne zanima ili ne znaju sta slusam ili misle da slusam samo madonu, tako da nemam probleme tog tipa
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
drustvo je sareno, svako ima razlicit muzicki ukus, tako da skroz razumeju moj jer nista nisu drugaciji po tom pitanju. komsiluk/okolina se krsti kad cuju da na primer volim j-rock/ pop rock, ili muziku iz 30ih - 40ih pa i 80ih. vecini sam naravno i satanista jer slusam i three days grace, avenged sevenfold ili bilo koji drugi rok bend. ali da li me zbog toga boli kurac? ne. naravno da ne. ako krene neko da vredja, ja uzvratim ismejavanjem njihovog muzickog (ne)ukusa, dok ne shvate da ne treba da se mesaju i da je njihovo misljenje nebitno
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
nebitno dal se radi o ukusu muzike, ili bilo cega drugog, osetljiv sam po tom pitanju. kada nesto obozavas a neko krene, bez razloga, da sere po tome, postajem jako defanzivan
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne slušam, ne identifikujem se ni sa jednom vrstom muzike. Mogu da slušam Savu Radusinović, a mogu i Neil Younga.
Te dečje bolesti su se prevazišle i preležale. Mrzim isključivosti.
'Glazba je ili je nema'
S poštovanjem. Bez obzira da li nam je sličan ili nije.

Nerijetko vidim da traže 'odobrenje' onoga što im se svidjelo, a to mi je bedasto kad se radi o bilo kojoj vrsti umjetnosti. :shrug: Slušaj što ti se sluša, gledaj što ti se gleda, zapjevaj ako ti se pjeva, iako nemaš milozvučan glas. Elitizam ne podnosim nigdje, a ponajmanje u području umjetnosti.
Korisnikov avatar
By Urania
Ako smo u istom drustvu, dovoljno smo slicni da muzicki ukus nije problem. Sto se tice okoline, okolina nije izlozena mojoj muzici, ne pustam muziku toliko glasno da odjekuje po komsiluku/autobusu/etc.
By Ulix
Misle da je uvrnut, a moram priznati da meni nije dovoljno stalo da bih im objašnjavao da nije.
Vrlo malo ljudi oko mene deli moj ukus, razumevanje i širinu oko muzike koju slušam, nemam problema sa time, bolje što je tako.
Roditelji npr. imaju ukus kao Uliks, više orijentiran ka tradicionalnijoj, romantizam-i-posle akademskoj muzici (koju takođe volim, ali joj manje pažnje posvećujem), niko od prijatelja ne sluša ovo što ja slušam, kolege su svakako D N O D N A sa ili bez muzike.
Partner tu i tamo zbog mene hoće, ali u suštini nije u njegovom fazonu, on je tu još posebniji od mene.
Užasno mi je bitna muzika koju konzumiram, imam vrlo intiman odnos sa njom kao celinom - bilo bi vrlo dugo nabrajati čega sve za mene: platonskog, etičkog, estetskog, filozofskog, istorijskog, fenomenološkog, naučnog, psihološkog, književnog, arheološkog itd

Po mom mišljenju, zaista ništa u okvirima umetničke muzike npr ne može da se meri sa neposrednošću izraza, melopoetske forme i konteksta u kojoj je stvarana srednjovekovna muzika/poezija, koja je pri tome omeđana mnoštvom ograničavajućih faktora, pa ipak ne gubi svoju svežinu i lepotu (interpretirana na način na koji se danas izvodi treba dodati)

Npr muzika trubadura, kako se danas razume i muzikološki i teorijski i u interpretaciji: pevane poetske forme su poprilično duge, ali nikada monotone, unutarnji jezik autora snažan, zahtevan i bizaran, biti u blizini tih pesničkih predela vrlo tajnovite emotivne prirode u kojima sve može da se desi - sneg da bude zelen, soko da se preobrati u damu, a veliki borac-krstaš da postane mucava budala, sve zbog ljubavi je veoma lepa nagrada. Da ne ulazim sada na teritoriju filologije i lepote i uticaja staroprovansalskog jezika itd.
Korisnikov avatar
By elizevin
meni je uglavnom relativno privatna stvar - obozavam je i bitna mi je, ali nisam kreten i ne maltretiram druge ljude da se priklone mom ukusu u drustvu, naprosto se prilagodim. Imam mali krug prijatelja koji vole da istrazuju svasta nesto novo stalno s kojima delim nova otkrica, neki put se dopadne, neki put ne. Npr. sa najboljim drugom delim ljubav prema mnogo bendova i ne mogu ni izbrojati koliko smo puta docekali jutro na njegovoj terasi u toku decenije druzenja vristeci uz neko novo zajednicko otkrice, a ipak ja nikad necu skapirati njegovu sklonost ka npr. Gramatiku, niti on moju prema onome sto on zove duhovi shume.
moj ukus je kvalitetan classic rock, ballads, onda, naročito synthpop i new wave alternative rock kasnih 70ih, celih 80ih i vrlo ranih 90ih (svih zemalja i nacija sveta gde je bilo synth pop i new wave alternative rocka, ne samo ni jedino anglofonih), kvalitetan new age, kvalitetna world music i TOTALNO MI SE JEBE šta društvo i okolina imaju reći za to. nisam konformista skoro ni u čemu, ponajmanje ću biti u sopstvenom muzičkom ukusu. :namig2:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja se prvi sprdam sa sopstvenim krajnje tragičnim trash ukusom kada je u pitanju muzika (i "umetnost" generalno), i drugima dopuštam šale na moj račun u svakom smislu, dok god međusobno poštovanje nije dovedeno u sumnju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!