Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Pitam se postoji li pravna osnova da ih tuže za kopiranje koncepta na bedniji način, naročito Pink sa crvenim stolicama. Što bi mi bilo drago da izgube milione... :sigh:

I Milan Kalinić povrh svega... a nadao sam se da su ga proterali sa TV-a davno.

Osim toga nemam mišljenje, neću gledati. Samo želim tužbu od strane vlasnika licence The Voice :awesome:

Mada, ako Prvi glas Srbije nije tužen od strane Simon Cowell i X Factora, neće ni ovo sranje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Platili deo, pa kopirali samo delimično? :krezavi:

Nisam siguran da ide tako.
Korisnikov avatar
By Mars
drco, piši producentima d vojsa.

možda i ne znaju šta se dešava.

možda stvarno srušiš pink imperiju i spasiš nas bede, bez zajebavanja.

:kiss:
Korisnikov avatar
By bern
one stolice. neka jeftina hidraulika. smiješno.

BUM. TERS. tresi-tresi-tresi-tresi sudiju i idemo lagaaaaaano gore.
Korisnikov avatar
By mOwbid
najstrašnije je što se mogu i spustiti i podići. ne vidim poentu. :shrug:
kao, ju gle fino peva, podignem se, au baš je skrnava, odoh nazad. u dunav bre to
Korisnikov avatar
By Hys.
Drti, ozbiljno im pisi. Ja ne gledam Pink, ali znam Voice.

I bio bi zasluzan za mini orgazam jedne lezbejke kada bi Voice reagovo i jebo im mater materinu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Poslao im poruku preko zvaničnog sajta, postoji obrazac za kontakt.

Ako ne dobijem povratnu informaciju u toku nedelje, poslaću im na zvaničan e-mail, za svaki slučaj.
Bacio sam pogled na Pinkove zvezde, prva emisija, da bih vidEo Ražu i uobičajeno divan kontrast širokog porculanskog osmEha i ledenih, hipnotizirajuće mrtvih, očiju. :drkanje:

Milan Kalinić i njegove stupidne pošalice ... :barf:

Siguran sam da se Mitrović posavjetovao sa svojim advokatskim timom, kako bi onemogućio ili barem minimizirao mogućnost eventualne tužbe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Drćo, pazi da te neko iz Mitrovićeve bande ne zgazi na pešačkom prelazu zbog ovog cinkarenja. Znaš epilog. Utvrdiće se da si '' prelazio na crveno '', a onaj što te je zgazio će biti poslat '' na oporavak od šoka i traume '' u neko mondensko letovalište u inostranstvu.
By Kragi
:smeh:

Ont: Zaista nisam gledao no ne ide to tako.
Prvo, licence se prvenstveno prodaju tj. kupuju zbog zvucnog imena a ne zbog toga sto neka tv stanica ili producentska kuca ne moze sama da napravi pevacko takmicenje.
Drugo, tuzba za plagiranje je moguca samo za stvari, segmente koji su autorizovani a to znaci da su 'izmisljeni za potrebe tog programa' i kao takvi nikad i nigde korisceni ranije. Kod ovakvog tipa emisije to je zaista jako, jako tesko jer je koncept isti - takmicari, ziri, publika glasa, bla, bla, bla.

....
Korisnikov avatar
By Trilian
Pa sumnjam da Mitrovic nije prosao sa svojim advokatima sta sme da uradi a sta ne da ga ne bi tuzili za plagijat... a kakvo je finansijsko stanje Pinka poslednjih godinu dana, kontam da se dodatno potrudio oko toga jer mu zaista ne treba milionska tuzba... a to je televizija koja je vec otkupila licencu za x factor, tako da kontam da znaju kako stvari funkcionisu u tom poslu... odgledala sam par nastupa mozda i to onako dok setam kanale... nista specijalno... tj jadno... ali kako su ovo pocetne eliminacije, mozda se na scenu i performans stavi akcenat kasnije
By Kragi
''

Ovde cu staviti. Smarala me danas keva da nadjem neku Lenu i da je cujem i prica kako je mnogo slatka tra, la, la ... I ja slucajno na YT vidim da mala ima preko 2 miliona pregleda i ako je niste videli pogledajte pa cete skuzit zasto. Stvarno je predivna :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!