Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Ne znam kako neko može ovo da sluša.
By abrakaduda
Voleo sam Lily Allen ali ovo mi se ne svidja cak i ako je parodija
Jebote kako ti dobiješ neurozu kada neko kaže nešto što se može protumačiti kao hejt prema Britney.
Slušam Lily, znam da je obradila "Wumnajzer".
Što ne menja da je ovim pominjanjem kučki u pesmi ismejala vekovnu težnju Britni da bude suprime bitch.
Pa pričam u svoje ime, šta ima bilo šta da napominjem. Moraš malo da smiriš živce. Volim i ja Britni, no nećemo se praviti da je ona ne znam kakva gospodarica univerzuma. Lily ovde ismejava taj tip ponašanja, i to nema veze sa time voli li ona Brit ili ne. ^^
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589821#p2589821]Neutron napisao:[/url]Pa pričam u svoje ime, šta ima bilo šta da napominjem. Moraš malo da smiriš živce. Volim i ja Britni, no nećemo se praviti da je ona ne znam kakva gospodarica univerzuma. Lily ovde ismejava taj tip ponašanja, i to nema veze sa time voli li ona Brit ili ne. ^^
tebi je verovatno interesantno da se ovako raspravljas do besvesti...pritom obrati paznju na recnik i "da smiris malo zivce" jer ako uleces u forumaski stil rasprave imaj malo ozbiljnosti, ok?
Korisnikov avatar
By Madonna
mojtene mali!!!!

ont: baš mi se sviđa
Korisnikov avatar
By gossip
"And if you can't detect the sarcasm
You've misunderstood"
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Gejšec prečka kurcišče! Veš, kurcišče ne slabo! Modro, rdačno, rumano: svako kurcišče - zelo kurcišče!

(Slagao sam te, ostao sam budan. Hteo sam spavati, ali onda sam ripitovao pesmu i razbudio se :( )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!