Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
202-jka je bila moja omiljena radio-stanica (a njihov izbor i nije bio veliki).

Preko dana su išle emisije kolažnog tipa, bio je tu Indeks dok nisu ukinuli emisiju, bili su tu uveče po danima: Dragstor ozbiljne muzike, Jazz, Disco Hit, Poetski teatar, Dragstor zabavne muzike, nedeljom Ozon...Noću poslastica nad poslasticama: Luka Mijatović, Milan D. Špiček.

Sve savršeno, urbano i pre nego što se znalo šta to znači i pre nego što je uopšte postojala potreba da se nešto označi kao takvo i razlikuje od onog drugog.

Ali bila je ujutru jedna emisija, negde oko 9, 10 pa sat vremena...imena joj se ne sećam....ako nije bilo POSELO 202...gde su u početku jednostavno puštali tako te narodne pevače tog vremena, neutralno...DA BI se kako se ludilo zahuktavalo - i njihov muzički program menjao i punio sve ovakvim sadržajima kao gore.

Voditelj je bio neki lik namerno i forsiranog promuklog glasa, počinjao bi sa POMOZ BOG, BRAĆO SRBI I SESTRE SRPKINJE...a onda je kretala emisija u kojoj su se u takvom i tada elektronskom patriotizmu takmičili kroz uključenja i poruke (primer) radnici fabrije u Rakovici sa radnicima pivare BIP i slično, širom Srbije. I tu je krenuo recimo Era Ojdanić da se udara u glavu...tu je Nada Topčagić krenula da priziva smrt dušmanima i slično (plus mnogi koje sam zaboravio).

Lično mi je najteže padalo ono što je došlo posle: "Volimo te, otadzbino naša", pošto bih oko sebe video koji se to kalibar ljudi prima i kako shvata poruku koju mu sloba, mira i banda time šalju.
Korisnikov avatar
By Mars
Sad se ježim, pogledajte samo te ljude.
Napominjem da je voditelj i svakoj najbanalnijoj pesmi svojim pristupom davao huškački karakter.

Korisnikov avatar
By Stripi
ljigava i isprana, ali eto, meni neak najljepša :D
Inače, poznata i po tome što je uvijek svirala kad bi svirala i uzbuna.

I za djecu

Prva poznatija pojava grupe ET, godinu dana prije pjesme Tek je 12 sati

Inače, izvedba Moje domovine by Vesna Pusić je ipak nenadjebiva

Korisnikov avatar
By bern
JEŽIM se od ove teme, ali svejedno svaka čast za temu. da se na jednom mjestu vidi koliko su ljudi povodljivi... koliko su ljudi povodljivi ŠLJAM.
Korisnikov avatar
By Stripi
Severina prije svih operacija (u spotu Kad bi svi), Tajči prije odlaska u Ameriku i predanja cijelog bića Bogu, Đorđe Rapajić a.k.a Nosonja iz Smogovaca prije baniranja iz javnog života i tako...
Korisnikov avatar
By Mars
A pogledajte ovu lepotu (posebno kraj), suprotno svemu do sada:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!