- 25 Dec 2012, 13:34
pretpostavljam da su mnogi od nas sanjali kao klinci postati poznati pjevači i pjevačice, imati vlastiti megapopularni bend koji puni stadione, uz zvuke akustične gitare intelektualno i emotivno stimulirati studente filozofskog u zadnimljenim klubovima, boriti se protiv sistema kao okorjeli pankeri, smrditi na znoj kao pravi metalci itd. mogućnosti su beskonačne! 
enivej, svrha ovog topica jest da forumskim pučanstvo podijelite svoje stare, srednjoročne ili recentne muzičke fantazije, otkrijete koje estradno ime biste izabrali, jel bi bili frontmen u bendu ili pop-diva, izmaštate kako bi se svali vaši albumi i pjesme, predstavite svoj specifični stajling...
recimo, moja prva muzička fantazija je bila imati garage punk rock bend naziva STRAH OD HEMISKE OLOVKE, čiji je prvi andergraudn hit trebala biti pjesma NAPOLEON sa sljedećim refrenom:
Pisao je Jozefini da se ne pere.
Htio je ljubiti znojni pazuh.
Htio je grickati govnjivo dupe.
Htio je lizati amonijak-pičku.
Osvojio je Europu.
muzička kritika bi naparvno prepoznala utjecaj satana
kasnije sam razmišljao o antimormonskom protestnom bendu ali ništa konkretnije...

enivej, svrha ovog topica jest da forumskim pučanstvo podijelite svoje stare, srednjoročne ili recentne muzičke fantazije, otkrijete koje estradno ime biste izabrali, jel bi bili frontmen u bendu ili pop-diva, izmaštate kako bi se svali vaši albumi i pjesme, predstavite svoj specifični stajling...

recimo, moja prva muzička fantazija je bila imati garage punk rock bend naziva STRAH OD HEMISKE OLOVKE, čiji je prvi andergraudn hit trebala biti pjesma NAPOLEON sa sljedećim refrenom:
Pisao je Jozefini da se ne pere.
Htio je ljubiti znojni pazuh.
Htio je grickati govnjivo dupe.
Htio je lizati amonijak-pičku.
Osvojio je Europu.
muzička kritika bi naparvno prepoznala utjecaj satana

kasnije sam razmišljao o antimormonskom protestnom bendu ali ništa konkretnije...