Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
pretpostavljam da su mnogi od nas sanjali kao klinci postati poznati pjevači i pjevačice, imati vlastiti megapopularni bend koji puni stadione, uz zvuke akustične gitare intelektualno i emotivno stimulirati studente filozofskog u zadnimljenim klubovima, boriti se protiv sistema kao okorjeli pankeri, smrditi na znoj kao pravi metalci itd. mogućnosti su beskonačne! :gitara:

enivej, svrha ovog topica jest da forumskim pučanstvo podijelite svoje stare, srednjoročne ili recentne muzičke fantazije, otkrijete koje estradno ime biste izabrali, jel bi bili frontmen u bendu ili pop-diva, izmaštate kako bi se svali vaši albumi i pjesme, predstavite svoj specifični stajling... :cigara:

recimo, moja prva muzička fantazija je bila imati garage punk rock bend naziva STRAH OD HEMISKE OLOVKE, čiji je prvi andergraudn hit trebala biti pjesma NAPOLEON sa sljedećim refrenom:
Pisao je Jozefini da se ne pere.
Htio je ljubiti znojni pazuh.
Htio je grickati govnjivo dupe.
Htio je lizati amonijak-pičku.
Osvojio je Europu.

muzička kritika bi naparvno prepoznala utjecaj satana ^^

kasnije sam razmišljao o antimormonskom protestnom bendu ali ništa konkretnije... :mjuza:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493201#p2493201]Srklet napisao:[/url]

Pisao je Jozefini da se ne pere.
Htio je ljubiti znojni pazuh.
Htio je grickati govnjivo dupe.
Htio je lizati amonijak-pičku.
Osvojio je Europu.

muzička kritika bi naparvno prepoznala utjecaj satana ^^
:yes:

Da si nešto mlađi, ja b' mislila da se Kečer reinkarnir'o.

Što s' mene tiče, prošla sam kroz svakojake faze, ali evo poslednje što imam da ponudim je naziv za bend (pa se i tu dvoumim):

1. Rutina Putina
2. Putinova rutina

Ovo prvo se rimuje, a ovo drugo se opire rimi, ali ima ritam, što mi se takođe sviđa.

Da nisam ovako krhka, furala bih isto neki sotonji pank, ali ne ide to uz mene.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa recimo repertoar Majkla Bublea, ali nikako njegov pederasticni stil :D vise nesto kao Frenk Sinatra recimo (kao sto mu je pola pesama i obradio, na kraju krajeva).

Zensku stranu svoje licnosti bih recimo izrazio kroz Dianu Krall

Takodje i interpretator Rahmanjinova, klasika.
Korisnikov avatar
By antibiotic
nikad nije kasno ^^

ne mogu da se odlucim, ukusi mi se prebrzo menjaju,
trentno verovatno nesto u 80s 90s fazonu dok se ponovo ne vratim na rock n' roll :rock:
ja sam kao klinac bio pod jakim uticajem koko bila, pa sam pisao kaubojske pesme sve u stilu: on je pucao pucao pucao, a ja sam padao padao padao, a salama se vrtela vrtela vrtela. ali niko začudo nije bio zainteresovan da mi se pridruži.

Slika
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja svoje potrebe za pevanjem nedeljno bar jednom izbacim u kaficu kod drugarice. izmaltretiram je da postavi miksetu i mikrofon i razvalim repertoar od stranog rocka 80ih, preko domaceg rocka, dok ne stignemo do Avlije, Avlije :kolo:
By Sixto
Nista to, muzikant... moz mislit...

Ja sam hteo bit baletan, pa bog!
Korisnikov avatar
By Mars
:smeh:

Podseti me...pre nekoliko godina, kući...Ja morao da idem na neko okupljanje, puno ljudi...ja cunjam okolo sa čašom, gledam...KAD ti se pojavi ispred mene dečkić od nekih 8,9 godine, ko lutka-obukli ga onako ko mali čovek, pantalonice, prsluk, košulja, kravata, zalizan gore, svetlo smeđa kosica...i direkt me pogleda u oči i kaže: "POGLEDAJ MOLIM TE ŠTA MI JE OBUKLA ONA MOJA MAJKA?!" :lol: Ja mu kazem "Pa lepo ti sve to stoji, lepo izgledas" na sta me on odmeri kao idiota :lol: i obavesti da je on imao sasvim drugaciji koncept u glavi kako da se pojavi na tom iventu, nesto sto je ukljucivalo tipa roze čipku i karneriće :smeh: ali eto mama mu nije dala. Pa je bio besan.

Tu se mi upoznamo (vidim ja hormonalni disbalans, neuroze, tikovi...) i on ti prekrsti noge i kaže mi da se zove MIMICA, to jest zove se on MILAN ali to ime ne podnosi :smeh: i insistira da ga svi zovu-Mimica (par neke očigledno upućene zlobne dece ga je posle u toku dana namerno oslovilo sa Milan na šta je on stvarno dobio nervni napad i vrištao kao mahnit).

ELEM (veza sa tvojom ambicijom gore): rekao mi je da će I ON da se bavi baletskom umetnošću kad poraste, samo što će on da bude BALERINA :lol: (takođe je neko rekao kao "Pa lepo, baletan..." na šta ga je ovaj momentalno ispravljao-ne baletan, BA-LE-RINA! :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa kuca post pa ce odjednom da posalje sve.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!