Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By starsailor
Irski pop rock bend THE CRANBERRIES vratio se na svetsku muzičku scenu velikom turnejom u okviru koje će po prvu put nastupiti i u Beogradu, 4. decembra u Beogradskoj areni.

Ulaznice po promotivnim cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara za koncert grupe THE CRANBERRIES biće u prodaji do 15. septembra.

cisto da znate :pionir:

By Kragi
Ja nisam imao pojma :D
Jos samo da ne umrem do 15. decembra. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Lepo, volim ih...ali neci ici.
By Kragi
Ok, sviraju oko 25 pesama (od 23 do 26, premda najcesce 25 - ceo koncert) od cega jedan instrumental i 5-6 pesama sa poslednjeg albuma 'Roses' koji navodno ovom turnejom promovisu.
Ono sto ce sigurno svirati je:
Dreams
Linger
I can't be with you
Salvation
Free to decide
Ridiculous thoughts
When you're gone
Just my imagination
Zombi (tom pesmom zavrsavaju koncert pa izlaze posle na bis)

Ostalih desetak pesama ne znam po kojoj
logici ubacuju ali se setliste razlikuju poprilicno. Neke ukljucuju i pesme sa solo albuma pevacice Dolores a sva je prilika da cemo ostati uskraceni za neku od pesama tip Animal Instinct, Promises, Go your own way, Sunday, Wanted, Still can't, Liar, I still do, Ode to my family, Dreaming my dreams, No need to argue, You and me, Copycat, Stars ... itd

:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
idem i ja!!!! :) neko da se pridruzi?

i, ja nemam kartu. gdje se kupuju, i po kojoj cijeni. Ja bih u unekom dijelu gdje je guzva najmanja...
Korisnikov avatar
By Tungi
Idem i ja. Lomio sam se neko vreme i prelomio, sam-sam. Nadam se da je ostalo karata.
Korisnikov avatar
By IriS
pa eto baš... videh da na turneji nisu nešto svirali dve pesme koje bih ja baš volela da čujem... nadam se da će kod nas biti taj izuzetak...

Promises i Daffodil lament :love:
Korisnikov avatar
By IriS
bila sam prisutna na dva potpuno različita koncerta ove grupe.
prvi je bio pre deset godina i bio je vrlo dinamičan i brz, trajao je nekih sat i deset minuta. toliko sam tada skakala, da mi je i to kratko vreme bilo sasvim dovoljno.
ovaj koncert večeras je trajao nekih sat ipo, bez nekih pauza, što mi se kod njih jako dopada, ali je bio dosta sporijeg tempa, što je i meni (deset godina starijoj) odgovaralo. svirali su dosta pesama sa prva dva albuma, što me je obradovalo...pogotovo prvi, jer mi je to i dalje omiljen njihov album.
a ono što me je posebno obradovalo je što si svirali Promises :love: tako da mi se još jedna želja ispunila.

Dolores i dalje zvuči odlično. odevne kombinacije su joj bile skandalozne, tako da sam se i sita ismejala.
pevala sam, skakala, njihala se i prosto uživala :)

sve u svemu, jako sam zadovoljna. ona mala irisica u meni, koja ih voli i sluša od 91. godine je srećna i namirena što se tiče The Cranberries.

pošto svaki svoj koncert, već dve decenije, završavaju pesmom Dreams (koja mi je omiljena pesma od njih), ja ću svoje izlaganje završiti tom pesmom.

:love: The Cranberries :love:

By Kragi
joj :sweet:
Ja sam isto jako zeleo promises i go your own way a s'obzirom da nisam ocekivao da ce ih uopste svirati utoliko je moje iznenadjenje bilo vece za prvu pesmu.
Mislim da su uzeli u obzir to sto prvi put sviraju ovde, sto je ona i napomenula, te i u skladu sa tim setlistu prilagodili onima koji ih prvi put slusaju live. Što se pesama tice mislim da smo prosli mnogo bolje nego neki drugi gradovi i zemlje. :D

''

:rida:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!