Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Održana je konferencija za novinare povodom predstojećeg Grand festivala koji se održava 23, 24. i 25. aprila.

Tokom festivala biće predstavljeno 55 kompozicija, a samo jedna će biti proglašena pobedničkom u finalu koje je zakazano za 27. april. U žiriju će se naći Aca Lukas, Aco Pejović i mnogi drugi pevači koji ne učestvuju na ovogodišnjem festivalu, kao i brojni novinari i najuticajnija imena iz medija. Žiri svake večeri bira po sedam kompozicija koje idu u finale!

Direktor Grand produkcije Saša Popović zakasnio je na konferenciju, a kada je uzeo mikrofon u svoje ruke objasnio je šta publika može da očekuje na festivalu:

"Ima devet dueta! Kompozicije su folk pop i folk pop onakve kakve se izvode na sceni! Nije bilo lako u ovim vremenima organizovati festival koji je jedini na ovim prostorima."

Voditelji festivala biće Dragana Katić i Tihomir Tepić.

U ime Grand produkcije novinarima i učesnicima se obratila Lepa Brena:

"Pozdravljam sve medije i kolege! Samo da poželim puno sreće mojim kolegama."

Festival otvara Ivana Selakov, a pored nje učestvuju i Biljana Sečivanović, Maja Nikolić, Ana Sević, Sanja Stojanović, Koktel bend, Jelena Kostov i Petar Mitić. Učesnik festivala Radiša Trajković Đani je u bolnici jer ima upalu slezine. On peva duet sa Dragim Domićem i svi veruju da će prisustvovati takmičenju. Žreb je odlučio da festival zatvori Radiša Urošević!

Grupa Trik FX diskvalifikovana je sa festivala, jer se njihova pesma pre dvadesetak dana pojavila na kanalu Jutjub, piše Scandal.
http://www.svetplus.com/vesti.asp?vid=17095" target="_blank
Korisnikov avatar
By bas bleu
e deni, ja sve cekam da otvris temu o ivanu gavrilovicu i mariji milosevic :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nein, takve trivijalnosti ostavljam Statusu.
Ovo je ipak jedan grandiozni, visokobudžetni festival sa tradicijom brojnih hit pesama, koje je iznedrio tokom ovih godina, koliko se održava.
:yes:
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa ja sam tebe potpuno pogresno procenila onda :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Maločas je nastupila Maja Nikolić uz klavirsku pratnju svoga sina i otpevala još jednu ultra glupu i dosadnu pesmu.
:bljak:
Korisnikov avatar
By deran
ja sam poslušao nekoliko i sve su glupe...

aaaaa,evo mirke škorić...
Korisnikov avatar
By *deni*
Prvo veče Grand festivala upamtiću po kreštanju Dragane Katić kad je proglašavala na kraju pesme koje su ušle u finale. Mora da joj je Saša Popović naredio da na taj način diže tenziju i uzbuđenje, ali je ispalo stvarno stravično. Njen glas je iritantan i kad ne viče, a sad je bio zastrašujući. :njuska:

Od pesama, nešto mi je pomazila čula jedino Svetlana Tanasić Big mama sa svojom žalopojkom :

Korisnikov avatar
By *deni*
Na ovoj sceni, prve večeri festivala, se sa svojim pesmama predstavilo osamnaest izvođača:

1. Ivana Selakov – “Tuga ko i svaka druga”
2. Biljana Sečivanovć – “Nema nade”
3. Maja Nikolić – “Slamka za spas”
4. Ana Sević – “Ko naučen”
5. Sanja Stojanović – “Neka suze, neka teku”
6. Koktel bend – “Zavedi me”
7. Jelena Kostov i Petar Mitić – “Nemoj da me moliš”
8. Mirjana Aleksić, Dejan Petrović i Aca Sofronijević – “Ćuti i ljubi me”
9. Svetlana Tanasić – “Otrezni se”
10. Bata Zdravković – “U nedelju samo kreni”
11. Mišel Gvozdenović – “Hazarder”
12. Semir Cerić Koke – “Njen grad”
13. Rule i Cobe – “Garava i plava”
14. Mira Škorić – “Beli Anđeo”
15. Stefan Petrušić i Goca Tržan – “U tebe me ne diraj”
16. Adil – “Laku noć”
17. Milan Dinčić Dinča – “Ti si žena za sva vremena”
18. Nataša Đorđević – “Gospodar života”

U finale su prošli Mirjana Aleksić, Dejan Petrović i Aca Sofronijević, zatim Semir Cerić Koke, treći finalista je Maja Nikolić. U finale ide i duet Goce Tržan i Stefana Petrušića. Ivana Selakov je peti finalista, a pored nje u finale idu i pesme koje su otpevali Adil i Mira Škorić.

http://www.svetplus.com/vesti.asp?vid=17204" target="_blank
Korisnikov avatar
By *deni*
Cenjena je kao sokalna volistkinja, probila se pevajući Ceci prateće vokale na koncertima, a ima i hit numere.
Valjda je to svrstava u elitu.
:neznam:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ubacili su i treće polufinalno veče?!

Da li se pojavljuje Tanja Savić? :trep:

Ako se ne pojavljuje, zabole me za festival!
Korisnikov avatar
By *deni*
Završeno je i drugo veče Grand festivala. I ovo veče je donelo dosta lepih pesama koje će se slušati narednog leta. Ovo veče su se takmičili:

1. Rade Kosmajac – “Beograde, Beograde”
2. Jelena Gerbec – “Omiljena greška”
3. Miki Mećava – “Svetlo u tami”
4. Dejan Matić – “Ne zameri”
5. Joca Stefanović i Slavkoni – “Nije sve u novcu”
6. Zorica Marković i Nataša Matić – “Nemaš nerava”
7. Milica Todorović – “Zbog tebe”
8. Mina Kostić – “Zastala u snu”
9. Bane Mojićević – “Usne neverne (ukus prevare)”
10. Katarina Živković – “Devet meseci”
11. Ivana Pavković – “U senci istine”
12. Darko Lazić i Slobodan Vasić – “Drugarstvo najbolje”
13. Nena Đurović – “Ludnica”
14. Jami – “Gadljiva”
15. Ivan Kukolj Kuki – “Koštaš me”
16. Andrija Marković – “Noći balkanske”
17. Darko Filipović – “Samo tvoj”
18. Miki Gajić – “Eh da mi je da te opet vidim”

Odlukom stručnog žirija u dalje takmičenje i šansu da se za glavnu nagradu bore u petak u finalnoj večeri festivala dobili su:

Bane Mojićević - “Usne neverne (ukus prevare)”
Milica Todorović - “Zbog tebe”
Darko Filipović – “Samo tvoj”
Dejan Matić – “Ne zameri”
Ivana Pavković – “U senci istine”
Mina Kostić – “Zastala u snu”
Darko Lazić i Slobodan Vasić – “Drugarstvo najbolje”

Ostaje još jedno veče kvalifikaciono veče na kojem će se odlučiti kojih sedam takmičara ide u finalnu trku.

Autor: S.P.

http://www.svetplus.com/vesti.asp?vid=17230" target="_blank
Korisnikov avatar
By *deni*
Kao što vidimo, kostobolja sa glavom pitona * se, uprkos numeri originalnog i nesvakidašnjeg naslova, nije plasirala u finale, ali zato jeste zalizani retard *,:

* izrazi iz rečnika Vesne Vukelić Vendi

Korisnikov avatar
By *deni*
Ne bude li se razigrana Bilja Jeftić sa svojom vrcavom pesmom plasirala u finale, pisaću protestno pismo '' Politici '' za rubriku '' Pisma čitalaca ''...
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374959#p2374959]*deni* napisao:[/url]Ne bude li se razigrana Bilja Jeftić sa svojom vrcavom pesmom plasirala u finale, pisaću protestno pismo '' Politici '' za rubriku '' Pisma čitalaca ''...
Ušla Biljka u finale, kao što i dolikuje :yay:

U finalu Radiša Urošević, Slavica Ćukteraš i Al Dino, Biljana Jeftić, Cakana, Stevan Anđelković, Aleksandra Bursać i Đani i Dragi Domić

U poslednjem polufinalu jednog od najvećih festivala na Balkanu izabrano je još sedam najboljih izvođača od predstavljenih 19!
I treće večeri “Diet Plus Grand festivala” na Košutnjaku bilo je podjednako spektakularno kao prve dve večeri, a 19 kompozicija borilo se za prolaz u finale. Publici u studiju, gledaocima Pinka i stručnom žiriju predstavili su se Blek Pantersi, Milan Mitrović, Jadranka Barjatarević, Aleksandra Bursać, Bojana Šarović, Biljana Jevtić, Gagi Bend, Mirjana Mirković, Jelena Marinkov, Nemanja Nikolić, Ćira, Dragica Radosavljević Cakana, Stevan Anđelković, Đani i Dragi Domić, Anabela, Marko Bulat, Slavica Ćukteraš i Al Dino, Radoslav Rodić Roki i Radiša Urošević.
Treće polufinalne večeri u žiriju su se između ostalih našli Predrag Živković Tozovac, Ana Bekuta, Lepa Brena, Viki Miljković i Nina Radulović Lečić… Pored njih i publika je ta koja je svojim glasovima odlučila ko će se naći u finalu.
Nakon dve kvalifikacione večeri i proglašenih 14 finalista, večeras su im se pridružili: Radiša Urošević, Slavica Ćukteraš i Al Dino, Biljana Jeftić, Cakana, Stevan Anđelković, Aleksandra Bursać I duet Đani i Dragi Domić.
Korisnikov avatar
By maww
još dve normalne i fine pesme....ima max. jos dve, tri da se mogu poslusati, verujem da ce top 5 biti Adil, Selakov, Tržan, Čukteraš...

Korisnikov avatar
By *deni*
Mani me tih pomodarskih pesama, smučili su mi se naši folkeri u toj svojoj težnji da pevaju prozabavnjačke pesme.
Kad sam čuo Biljkin ritam, odmah sam digao ruke i oraspoložio se posle svih onih mračnih numera.
:kolo:
Korisnikov avatar
By *deni*
Poznati svi finalisti !

Završeno je i treće kvalifikaciono veče Grand festivala. Žiri se ovo veče opredelio za pesme koje imaju narodnjački prizvuk. Ovo veče su se takmičili:

1. Black Panters – “Senka”
2. Milan Mitrović – “Hrabro srce”
3. Jadranka Barjatarović – “Dupla s čemerom”
4. Aleksandra Bursać – “Slomljena od bola”
5. Bojana Šarović – “April”
6. Biljana Jeftić – “Meraklije”
7. Gagi bend – “Fejsbuk”
8. Mirjana Mirković – “Kralj prevare”
9. Jelena Marinkov – “Ja ne želim kraj”
10. Nemanja Nikolić – “Ko čeka taj dočeka”
11. Ćira – “Karneval”
12. Cakana – “Sama”
13. Stevan Anđelković – “Ko će da ti sudi”
14. Đani i Dragi Domić – “Troši me život brate”
15. Anabela – “Lutka bez ruku”
16. Marko Bulat – “Četiri sina”
17. Slavica Ćukteraš i Aldino – “Zrno otrova”
18. Radoslav Rodić Roki – “Svako je nekad Bog”
19. Radiša Urošević – “Za kafanskim stolom dremam”

Odlukom žirija, koji je večeras bio u sastavu: Nina Radulović – Lečić, Lepa Brena, Marinko Rokvić, Goran Čomor, Milena Videnović, Goran Ratković Rale, Violeta Viki Miljković, Vanja Bulić, Dragan J. Vučićević, Sloba Marković, Predrag Živković Tozovac, Ana Bekuta, Šaban Šaulić, Zoran Leković, Tanja Ferendino… u dalje takmičenje i šansu da se za glavnu nagradu bore u petak u finalnoj večeri festivala dobili su:

Radiša Urošević, Slavica Ćukteraš i Al Dino, Biljana Jeftić, Dragica Radosavljević Cakana, Stevan Anđelković, Aleksandra Bursać i duet koji pevaju Đani i Dragi Domić, a njima će se u petak pridružiti i ostali finalisti:

Mirjana Aleksić, zatim Semir Cerić Koke, Maja Nikolić, Goca Tržan i Stefan Petrušić, Ivana Selakov, Adil, Mira Škorić, Bane Mojićević, Milica Todorović, Darko Filipović, Dejan Matić, Ivana Pavković, Mina Kostić i Darko Lazić i Slobodan Vasić.

Autor: S.P.

http://www.svetplus.com/vesti.asp?vid=17260" target="_blank
Korisnikov avatar
By *deni*
E, bilo bi poltronstvo da je Biljka rodom iz Subotice. Ali, ona je tipična južnjakinja, rođena je, porasla i razvila se negde oko Niš, tako da....
Svoju prćiju veliča i pesmom hvali..
:kolo:
Korisnikov avatar
By deran
večeraske GRAND fianleeeeeeeeeeeeee..............

:rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!