Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

'' Ćiki, ćiki '', ili '' Šuki, šuki '' ?

1. '' Ćiki, ćiki ''
3
33%
2. '' Šuki, šuki ''
1
11%
3. šupičkumaterinu
5
56%
Korisnikov avatar
By *deni*
Više od decenije posle čuvenog hita '' Ćiki, ćiki '', čuvena Stoja je lansirala novi hit na sličnu matricu - '' Šuki, šuki ''.
Biće hit, kažu ljudi.

Šta vi kažete ?
:redaljka:
By Speculum Columbae
Moram da priznam da sam veoma oduševljen; ovako nešto nisam očekivao i nisam ni bio spremljen. Nisam pošteno ni preslušao poslednji aktuelni Stojin album, jer sam upao u zamku pesme Polako i procesa pisanja mjuzikla o Stojinom životu. I nema potrebe da psuješ u anketi, deni.
Ipak, Ćiki, Ćiki ima siroviju emociju. Ova pesma će morati malo da odleži, nadam se da će je pratiti i prigodan spot za televiziju, sličan spotu za numeru Revolucija

Slika

ili za numeru Kakva sam, takva sam

Slika

Istinski velika pojava.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zbog psovke se izvinjavam, želeo sam da pružim mogućnost ljudima koji su Stojinim novim hitom zgađeni da si daju oduška. :maser:
Interesuje me da li izraz šuki ima neko interno značenje. Da li možda označava kurac, ili šupak ?
:fist:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sledeći hit je '' Fuki , fuki '' ..
:gotika:
'' Fukaj me, Fuki
Fuki, Fuki
Turi mi tuki
tuki, tuki
Zaplovi ka mojoj luki... ''
:gotika:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ne, nego izvedenica od "shiki" koja je opet nastala od "shikicati se", pojma koju je uvela cuvena Shikica; "..ala bih se shiikicala al' mi ne da nana, ala cu se shikicati kad ostanem sama.." :fuck:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!