Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Ja nisam andjeo

1."Od izvora dva putica"
Nema glasova
0%
2."Niko kao ja"
Nema glasova
0%
3."Oj, mesece, zvezdo sjajna"
5
20%
4."Varas me, varas me"
1
4%
5."Srce je moje violina"
10
40%
6."Naslednica"
1
4%
7."Sudbino, suzo sudbino"
1
4%
8."Ja nisam andjeo"
1
4%
9."U srce te ljubim"
Nema glasova
0%
10."Caj za dvoje"
6
24%
Korisnikov avatar
By Torry
caj za dvoje

nekako mi je....drugacija
Korisnikov avatar
By *deni*
Lepava je lansirala svoj novi CD sa 22 ponovo otpevana velika hita.
Što bi onaj lik iz Partibrejkersa rekao - '' Kad Lepava zapeva, svima nam je lepo ''
NOVA LEPA 2011. :zen:

''''

:zen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pesma nije zaboravljena, nego pre 6 godina, kada je stvorena ova tema, nije moglo da se stavi više od 10 opcija u anketu.
Kao što su nekad bili samo crno-beli televizori, a sad imamo i plazme itd.
:deni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni je, inače ova pesma sa novog CD-a '' Ti si hteo nemoguće '' pravo osveženje.
Tako je jednostavna i pitka, miluje uho i dušu... :dancing:
:cuddle:
Prosto mi dođe da nađem neke bakice sa 'ladnim trajnama, pa da se uhvatimo pod ruke i zapevamo :
'' Ti si hteo nemoguće, nemoguće
ja sam htela drugačije, drugačije... ''
:kolo:
Korisnikov avatar
By bern
meni je lepa lukić, iz jednog igla, pravi onaj ljigavi narodnjaj. sve joj "odgovara", "narod najbolje zna", nikad se ne budi jer svako "ima svoj ukus" i pjevala bi svima "jer joj je to posao".

ženo božja... grow some balls.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ja nekako mislim da nju jednostavno zaista ništa drugo i ne zanima, osim pesme, love, kocke i dobrog provoda.
Ne verujem da su njene šablonske izjave plod neke taktike i nemanja muda, nego je žena bila i ostala samo pevačica i to odlična. Dosta je i samoživa, nema istinske empatije i simpatije prema drugima, naročito prema koleginicama, pa i otud ti njeni večiti površni odgovori da '' na estradi za svakog ima mesta '', '' svaka ptica svojim glasom peva '', '' niko mi ne smeta, a svakog poštujem '' itd. Po njenom govoru i rečniku se može zaključiti da se nije mnogo edukovala od vremena kad je počela karijeru, knjige niti čita, ali ih i ne piše, što je za svaku pohvalu, kad pogledamo koliko imamo '' eminentnih '' persona, koje nisu pročitale u životu više knjiga od Lepe, ali im to ne smeta da redovno pišu i objavljuju svoje '' literarne bisere '' i nazivaju se piscima.
:ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!