Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd predstavljaju vam jedan od najinteresantnijih vokala današnjice, soul i R'N'B pevačicu SADE u Beogradskoj areni, 30. oktobra.

Slika

Zahvaljujući senzacionalnim recenzijama medija i fantastičnim reakcijama publike na nedavno završenu turneju, Sade je najavila nove nastupe u sklopu svoje svetske turneje već ove jeseni.

Tako će uz koncerte koje će održati u Nemačkoj, Švajcarskoj, Danskoj, Finskoj, Rusiji, Poljskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj nastupiti i u Beogradskoj areni 30.10.2011.g.

''''

Posle dužeg odsustvovanja sa scene Sade se vratila ovog proleća i od tada nastupila u 21 gradu pred više od 150.000 obožavalaca.

Njeni koncerti često se opisuju kao dva sata čarolije tokom kojih Sade vodi svoje obožavaoce na putovanje od jednog do drugog hita, od svima poznate pesme 'Smooth Operator' preko bluz balade 'Jezebel', pa do pesama sa njenog najboljeg albuma 'Soldier of Love'.

Izdvojivši se po jedinstvenom zvuku, Sade je doživela fenomenalan uspeh na međunarodnoj sceni tokom dvadeset sedam godina karijere. Osim u fantastičnim vokalnim mogućnostima publika na njenim nastupima uživa i u izuzetnim vizuelnim efektima Sofi Miler.

Slika

Ulaznice za dugoočekivani koncert Sade u Beogradskoj areni biće u prodaji od srede, 31. avgusta, po sledećim cenama: 3500, 3900, 4500, 4900, 5500, 5900 i 6900 dinara na prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće" Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Gigstix. Internet prodaja na: http://www.arenabeograd.com, http://www.tickets.rs, http://www.eventim.rs.
By Glasnik
Jaoooooooooooooooo, ovo je divno! :love:

Al i skupo. :sigh:
Ja cu obavezno da idem.
Ona je, po mom misljenju, prelepa zena.
Kada sam bila klinka, moje najvece zelje, kada je muzika u pitanj su, da gledam i slusam uzivo Stinga i Sade. Stinga sam gledala, a sada se radujem sto cu i Sade.
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da cu ici, volim Sade
Korisnikov avatar
By spliff
Soldier of Love
Your Love Is King
Skin
Kiss of Life
Love Is Found
In Another Time
Smooth Operator
Jezebel
Bring Me Home
Is It a Crime
Love Is Stronger Than Pride
All About Our Love
Paradise
Nothing Can Come Between Us
Morning Bird
King of Sorrow
The Sweetest Taboo
The Moon and the Sky
Pearls
No Ordinary Love
By Your Side
Encore:
Cherish the Day
Korisnikov avatar
By Blady
Krivo mi je sto nisma pri parama ovih dana.
Bili su mi neki prijatelji i sestra.
Cekam da cujem utiske, ne sumnjam da je bilo bzvze.
Sade obozavam i zao mi je sto nisam bila na koncertu :/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!