Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ono čemu će se obradovati ljubitelji dobre pesme, čak i oni koji u principu ne slušaju folk, dolazi od Vesne Zmijanac. Konačno su se pojavile nove pesme ! :dancing:

''''
''''''
''''''

Uživajte u Zmiji :zmija:
Korisnikov avatar
By Burak
Na ovo Srbija čeka više od 10 godina!
Zmija ponovo jaše - samo naprijed Veki!
Korisnikov avatar
By *deni*
Interesantno je to što Faki na novoj ploči ima numeru koja se zove '' Zrno bibera '', a Pitončeva se oglašava sa novom pesmom '' Zrno soli ''.
So je, kao što znamo, važnija od bibera, pa je možda baš to skrivena poruka, koju je Pitončeva htela da pošalje publici, a i svojoj koleginici.
:zmija:
Korisnikov avatar
By Mars
*deni* napisao:Interesantno je to što Faki na novoj ploči ima numeru koja se zove '' Zrno bibera '', a Pitončeva se oglašava sa novom pesmom '' Zrno soli ''.
So je, kao što znamo, važnija od bibera, pa je možda baš to skrivena poruka, koju je Pitončeva htela da pošalje publici, a i svojoj koleginici.
:zmija:

Jao, opasna je.

Deni, sanjao sam te noćas.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nadam se da to nije bio neki neprijatan, nepriličan san.
U ovim godinama ne očekujem više da budem predmet vlažnih snova, ali ni nekih nelagodnih, mučnih.
:sleep:
Korisnikov avatar
By Mars
Eno opisao sam taj svoj san u temi "Šta ste noćas sanjali".
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne kliknuh ni na jedan klip da čujem, a na slici tamo mi liči na Gocu Tržan.
Korisnikov avatar
By Burak
Mars napisao:Al je ispeglali.
Pa dosta je i Zmiki bila naborana i gledala Brenu, Draganu Mirković, Sanju Đorđević i ostale kako se šepure zategnute.. :opacupa:
Počeo sa preslušavanjem - obećavajuće zvuči. :peva:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nove kompozicije Tesne Pitonac mi izuzetno prijaju, njen glas me relaksira i stvarno nema pesme koju ne bih mogao da slušam, ako je ona interpretira.
Samo, to što je stavila samo sedam novih pesama na album je nedopustivo.
Ko će ići da kupi originalan CD od 300 - 400 dinara sa samo 7 novih pesama ?
Korisnikov avatar
By Burak
Mislim da se Sokole već nekako izdvaja od ostalih..
Korisnikov avatar
By *deni*
I meni se čini. Vesnini fanovi se kunu u '' Sokola '' i tvrde da se odavno takav hit nije pojavio.
Meni je glupo samo što je za spot angažovala pravu pticu sokola, pa ispada da soko nije metafora, već da je baš toj ptici posvetila svoju novu žalopojku.
Bezveze.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa dobro ptica je ocigledna metafora,
nije los uvod, samo refrem malo smara.
Kad ce domaci pevaci i pevacice i njihovi producenti konacno da ukapiraju da nije dovoljan samo originalan tekst (koji zapravo uopste nije originalan), vec originalna melodija i nacin na koji se otpeva.
Bolje da je snimila skroz narodnjacki album.
No s obzirom na njene trenutacne energetske kapacitete, dobro da je i ovih 7 pesama izgurala da snimi.

Njeni sponzori su mi totalna misterija.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ptica, Dragorade, jeste metafora u samoj numeri, ali u spotu nije. Trebalo je da se ta ptičurina transformiše u čoveka u spotu, a ne da do kraja zadržava svoj ptičiji oblik i da sleće Pitončevoj na ruku, dok joj ona peva u kljun ljubavne stihove. Neukusno.
Što se sponzora tiče, uvek te pevaljke nađu nekog zaluđenog gastosa da ih sponzoriše.
Tetka Obrić Nada je, primera radi, u vreme najveće krize devedesetih snimala visokobudžetne spotove za novu ploču, jer ju je finansirao njen obožavalac i švaler, izvesni automehaničar privatnik, naše gore list na privremenom radu u Nemačkoj.
Korisnikov avatar
By antibiotic
aaaaaaa a zato Mira Skoric prica o automehanicaru kad imitara Nadu u grand kabareu :lol:

Sto se ptice tice, pa, mozda su planirali da joj metnu nekog sokola, ali posto je to obicno metafora za mladog, okretnog i vitkog mladica dosli su do ideje da takav tesko moze vizualno da joj parira u spotu, pa su onda odlucili da prosire metaforu na apstraktniji nivo gde je soko - zapravo pravi soko, ptica.
Time se u isto vreme nova Vesna predstavlja kao "produhovljena" Vesna, slododarski duh koji se kao posle rehabilitacije odupire svim zemaljskim, materijalnim silama (sem ,nazalost, jos uvek prilicno jake gravitacije).
Hocu reci; da je pevala o np. medvedu, a ne sokolu, stvar bi bila mnogo jednostavnija, ne bi bilo potrebe da smisljaju glupe metafore za spot, nego stave joj nekog kamiondziju ili tog zadriglog gastarbajtera automehanicara i ori Mile.
Korisnikov avatar
By *deni*
I meni bi Pitončeva uverljivije delovala sa nekim međedom u spotu, no sa ovom 'tičurinom.
A takvi su joj i kidisali na kapiju utvrđenja na Bukulji, pisale su i novine o slučaju kad je Veki na jednog od neželjenih nasrtljivaca pucala iz vazdušne puške, ne bi li ga oterala sa svog imanja.
:avalon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!