Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
^ Nisam, ali cu, hvala :)
Ne znam toliko o njemu, samo preko filmova..
Korisnikov avatar
By Timothy
Više su mi se sviđale njene stvari dok je bila u Moloko, mada ni sad kad je solo krenula nije loše ali nekako mi to nije to, verovatno zato što sam očekivao da će nastaviti tamo gde je stala sa grupom, no svejedno jedva čekam njen novi album...
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa pazi,
muziku za moloko su radili ona i njen bivsi decko, basista moloka, mark.
realno, on je kao nesto stariji i iskusniji muzicar sigurno uticao na njen rad..
ipak je to bila 'grupa' ciji su jedini stalni clanovi bili on i ona- zajedno.
poslednji album "statues" su uradili posle raskida, sto je propraceno poslednjom zajednicka turneja;
to je onaj SAVRSEN nastup iz 2003 na exitu.

kao visoko kreativna i multi taletntovana, roisin je naravno nastavila nekim malo drugacijim putem.
bilo bi zaista bljak i pogresno utrosen talenat da je nastavila tamo gde su ONI stali (a pitanje je da li je to i izvodljivo).
tako da godinama vec menja zvuk i experimentise sa masom pravaca.
pogledajmo rubby blue, njen prvi, pomalo ekscenticnog zvuka album i realno malo tezi 'za svariti', nikako nesto komercijalan- niti je ona pucala na to.
dalje overpowered- nemam reci, savrsenstvo, dovoljno kompleksan a pitak, pesme koje traju i dan danas i jos dugo ce, opet promena zvuka ka elekrto beatu/ synt pop-u itd..
i jos neobjavljeni album i mala gomila saradnji sa raznim izvodjacima koji predstavljaju tako sarenoliku masu kompozicija da je to jednostavno NEMOGUCE objaviti na jednom albumu. ide se klasik pop-a, preko hausa, neo-soula do jazz-a itd.
a sad je pocela i da DJ-ise.

potpuno razumem da je moloko.. 'voljeniji' od same roisin, i to ima logike, njihova muzika, sto je kasnije pravljena bila je sve komercijalnija i prijala sirokim masama.
ali roisin ne radi to, ovo je sve apsolutno za njenu dusu, ne za decka marka i ne za novac.
(ovim putem ne kazem da ne radi za kintu, nego da smatram da joj je primarno da tu bujicu kreativne energije izbaci iz sebe na sve moguce nacine, a pare ako dodju dodju, ako ne ne- dokaz je sto ne objavljuje album nego pusta pesme da cure u javnost, ne pravi turneje nego jednom u 3-4 meseca svrati u neki klub i onesvesti masu od srece).

uf, ah.
Korisnikov avatar
By Timothy
Potpuno razumem, kao što vidiš nigde nisam spomenuo da je Roisina muzika postala lošija što se tiče kvaliteta, logično da je nastavila nekim svojim putem i ne bi bilo fer da očekujemo drugačije, ali ja opet donekle svojom krivicom po inerciji sam očekivao da će nastaviti gde je grupa stala. No svejedno, ko što napomenuh ja svakako jedva čekam novi materijal od Roisin
Slična situacija, ne znam da li ih pratiš ali i sa muzikom The Knife i Karin Dreijer.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Timothy

The Knife i Karin Dreijer.
kako ne, OBOZAVAM IH !! :)
karin-fever ray itd..

i slicna prica kao tvoja u nekim segmentima,
jer ipak preferiram njihov rad kao duo. :)
By Swanheart
hoce opet da nam pokaze guzu, hoce opet da nam pokaze guzu :hyper:

na Tuborgu je bila super, mada cudna je generalno bila energija to vece
Moloko radove sam jedva preslušao i više sam volio zarazne singlove, dok mi je jedno vrijeme Roisin bila napeta. Ali prestala mi je biti napeta nakon što sam je vidio na jednom linku gdje je nastupala na Harteri. :lopta: Prije mi je bilo žao što tada ju nisam vidio live, no kada sam vidio taj live pa prestalo mi je biti žao. *giggle* Šta ja znam ova snimka mi je čak solidna:

''''''

Što se tiče njenih solo radova dobri su mi (čak bolji od Moloko radova) iako ju baš i ne slušam u zadnje vrijeme.

''<3
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!