Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By crni90
Beogradski hor Viva voks stekao je svetsku popularnost kad je na Jutjubu oko pola miliona ljudi pregledalo njihovu obradu pesme „Du hast“ grupe Ramštajn, koju izvode bez instrumentalne pratnje. Šest godina postojanja ovog nesvakidašnjeg sastava krunisano je koncertom u beogradskom Domu omladine 31. maja. U razgovoru za Kurir dirigent hora Jasmina Lovren otkriva kako su uspeli. - Hteli smo da napravimo nešto novo, bez instrumenata, uz bitboks, vokalnu tehniku kojom se oponaša zvuk bubnjeva. Koliko hor ima članova? - Nas najaktivnijih članova je 25, a s novopridošlim, kojih ima deset, ukupno nas je 35. Pre mesec dana napravili smo audiciju zbog velikog interesovanja. Postoji li škola za ovakvu vrstu pevanja? - Koliko znam, još ne, ali naš bitbokser je jedan od pevača koji se formirao sam, sopstvenim talentom i, naravno, uvežbavanjem. Sedeo je mesec dana pred kompjuterom i pronalazio lekcije za bitboksovanje. Jeste li očekivali ovoliku popularnost? - Sve vreme smo se nadali, međutim, šokirani smo uspehom! Mislili smo da je nekoliko hiljada pregleda na Jutjubu zenit našeg uspeha, a ovo je sad sve premašilo! A cilj nam je bio dobro raspoloženje i muzika.
''
''
''
''
By Sixto
KAko su meni postale dosadne te internet senzacije od tri miliona pregleda u sekundi.
Korisnikov avatar
By bern
Drago mi je što i našim prostorima postoji ovakav hor. Od njih što sam slušao (mada nisam nešto za horove u posljednje vrijeme) najbolje je Sound of Silence.

Ne vidim u njihovoj muzici ništa umobolno/imbecilno.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by bern

Drago mi je što i našim prostorima postoji ovakav hor. Od njih što sam slušao (mada nisam nešto za horove u posljednje vrijeme) najbolje je Sound of Silence.

Ne vidim u njihovoj muzici ništa umobolno/imbecilno.
Slazem se! Sjajni su!

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!