Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by DinaSlazem se! Ne znam cemu toliko hate, jedno je stvar ukusa, a drugo je to sto se on na neki nacin "bori" za nas kroz ovu pesmu, tj ideju koju je hteo da izvede kroz ovu pesmu!
Jeste li primetili link koji sam ja stavila?Sta kazete za to?
Ja nisam videla spot. Pesmu sam cula samo u reklamama, par strofa i odmah rekla Loniju da je to gay pesma na sta je on rekao da pricam svasta... Ali ispostavilo se da sam bila u pravu. Elem, pesma je posvecena manjinama i njihovom polozaju u drustvu sto mozete da vidite na linku. Pa je Aleksa Jelic bio izmedju ostalog i u gsa, ja sam istog dana Pakija videla na Prvoj u nekoj reportazi posvecenoj Aleksi. E sad bez obzira kakva je pesma i spot, (ne mogu da kazem nista jelte kad nisam videla) sama namera je dobra...
Originally posted by DrakcheSlobodan Bestic, vaistinu.
Originally posted by *deni*jao jeste
Ovaj što glumi u spotu je Vladimir iz '' Metle bez drške '', da ?
![]()
:daddy:
Originally posted by ROYALPa sad .. ne bih rekao da nije vičan pevanju ... ali mi se njegovi spotovi ne dopadaju (bar ne oni koje sam ja video) ..
Uuuu, što je meni ovo stvorenje antipatično....
A nije baš ni vičan pevanju, zar ne?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!