Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Ponovo u Beogradu:yay: :yay: :yay:

Popularna belgijska grupa „Vaya Con Dios”, predvođena sjajnom pevačicom Deni Klajn, nastupiće 3. maja u „Sava centru”, a ulaznice po ceni od 1.800, 2.400 i 3.200 dinara mogu se kupiti na blagajnama „Bilet servisa” i „Sava centra”.

Članovi benda „Vaya Con Dios” odavno su postali ljubimci naše publike, u Srbiji su gostovali više puta i svaki njihov koncert je bio za pamćenje - pre dve godine su nastupili na Festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji, a još se prepričavaju dva rasprodata koncerta u „Sava centru” iz novembra 2006.

Grupu „Vaya Con Dios” su 1986. u Briseli osnovali Deni Klajn i Vili Lambregt, a bend je svojim jedinstvenim stilom, u kome kombinuju romsku i latino muziku sa elementima džeza, ubrzo privukao veliku pažnju javnosti. Već sa prvim albumom prosto nazvanim „Vaya Con Dios” iz 1988, sa kojeg su skinuti veliki hitovi „Just A Friend Of Mine”, „Johnny”, „Don’t Cry For Louie” i „Puerto Rico”, belgijski muzičari postižu ogroman uspeh. U narednih sedam godina su snimili još tri albuma sa kojih su se izdvojile numere „Nah Neh Nah”, „What’s A Woman”, „Don’t Break My Heart” i „Stay With Me”.

Sredinom 1996, kada je bend bio na vrhuncu popularnosti, pevačica Deni Klajn odlučuje da zbog prevelikog stresa napusti muziku i grupa nije bila aktivna sve do 2004, kada su objavili povratnički album „The Promise”. U oktobru prošle godine sastav „Vaya Con Dios” je objavio album „Comme en est venu”, koji je za razliku od prethodnih ploča u celosti snimljen na francuskom. Nedavno je prikazan i dokumentarni film „Belpop” koji govori o uspesima i razvojnom putu grupe „Vaya Con Dios”.
Koncert u svom vanfestivalskom serijalu organizuje direkcija „Guitar Art festivala”.

Izvor
Korisnikov avatar
By deran
auf...koja je ovo pesma... :love:

''
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Obozavam je! :love:

Dani Klein :discofever:

Ali mi je mnoooogo krivo sto imam prilike uzivo da je slusam tek sada, kada joj glas nije kao sto je nekada bio - pre pauze... :rida:

Iz pouzdanih izvora:giggle: je najbolji koncert u BG-u koji su odrzali bio pre skoro 20 godina, kada su bili prvi put (neke 91. npr.). Tada je bend bio u svom originalnom sastavu, a tih godina najvece slave imali su i fantasticne pratece vokale (Crnkinje)... Imate na tjubu da iskopate po neku pesmu iz tog perioda (uzivo sa koncerta). :) A o Njenom glasu da ne pricamo... :)

Danas, Vaya Con Dios je dzez bend, oformljen 2006. :) Imaju veoma zanimljive obrade starih pesama (bio sam na koncertu u BG-u 2006.), ali Deni ne peva neke moje omiljene, mislim da je zbog glasa. :(

BTW, nisam znao da su pustili novi album, i to na francuskom. :love: Idem da daunloudam. :klap:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Samo da dodam, za njihove pesme je Deni i najzasluznija, ona ih pise. :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by sing&dunum

Iz pouzdanih izvora:giggle: je najbolji koncert u BG-u koji su odrzali bio pre skoro 20 godina, kada su bili prvi put (neke 91. npr.)
Hehe... :deda:

Mesec dana posle Gipsy Kings (takodje najoriginalnija originalna postava), a mesec dana pre finala evropskog kupa u Bariju. Trebalo je posle toga da idem i na Paco de Luciu ali je koncert otkazan. Pamtim sve živo iz tog period jer sam posle toga položio prijemni i putovao to celo najduže leto.

Divna godina, posle je (barem globalno) sve otišlo u kurac.
Korisnikov avatar
By Seaman
Prifalilo im para pa dosli u Bg. :lol:

Mozda odem, prosli put sam propustio koncert.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
@ Mars

Eto vidis. Znao sam da je neki pouzdani forumash bio tamo, tada. :lol:

I delis misljenje sa tadasnjeg koncerta sa mojim clanom porodice? :D
Korisnikov avatar
By Mars
Kaži slobodno - mamom ili tatom :D

Znam samo da je bilo fantastično. Na drugim nastupima nisam bio pa ne mogu da uporedim.

Ali činjenica...aktuelnost, trenutak...MTV era (ali ne ovaj danas)...glasovi, snaga...Sve je bilo tu.
Korisnikov avatar
By Seaman
''

Znam da se od mene ocekuje ova pjesma. :smeh:

Moja omiljena
Korisnikov avatar
By Darling
OOOHHH MYYYY FUCKIIIING GOOOODDDDD!!! :radosnice:

I Vaja i Erik Klepton i G'n'R... Gde cu pre?!!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Pa na Eltona, naravno!

:blenta:
Korisnikov avatar
By Darling
^ Ahahaha, drazi mi je Klepton, mnogo :shmi:
Korisnikov avatar
By Mars
Evo kako zvuče koNbinovano...

''
Korisnikov avatar
By Darling
Cool, but...ne volim ni Dire straits :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Iskreno, meni je oduvek bilo fascinantno da njih neko može da voli...

Lično mi jedino odgovaraju pri uvođenju u totalnu anesteziju.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Ulix

Kako je to lepa pesma... obrnuto proporcionalna lepoti te ptice koju je navukla na sebe. :cekam:
A na njemu je tak' lepo stajala, eh...Evan.

Slika Slika

(designer: Vera Wang)

Mada kad imaš ovakvo dupence - sve pa i crknuta ptica na tebi lepo izgleda.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Mars
Originally posted by Ulix

Kako je to lepa pesma... obrnuto proporcionalna lepoti te ptice koju je navukla na sebe. :cekam:
A na njemu je tak' lepo stajala, eh...Evan.

Slika Slika

(designer: Vera Wang)

Mada kad imaš ovakvo dupence - sve pa i crknuta ptica na tebi lepo izgleda.
Zao mi sto ne videh to dupence. :mljac:

:giggle:

Al' zato perje - :bljak:

Bas me nervira ta garderoba za klizache, te schljokice, perje i ostalo kindjurenje... :odbij:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Tungi, sad mi se skinuo taj poslednji album na francuskom:love:, iz 2009. :chilling:

Slusam. :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
I, na prvo slusanje, dopala mi se najvise ova numera: :)

''

Sta god znacio tekst. :giggle:

Prevescu. :google:
Korisnikov avatar
By Torry
''

meni se ova svidja

uz naravno, naizbeznu, puerto rico
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!