Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By McFarland
Gledao sinoc Ami G show i bila premijera pesme Emina Jahovic i Natasa Bekvalac - Gospodine

Kad sam prvi put cuo da snimaju pesmu pomislio sam: "Fanatstican spoj"... Evo sta je ispalo, prosudite sami :)

''

Sta mislite? Koja vam pevaljka od ove dve oduzima dan (i da li oduzima uopste)?
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta reći ? Dve bezobrazne žene na jednom mestu i u jednoj pesmi.
Sigurno će se naći publika i za ovo.
By Hans
Jedino što mi oduzima dah je fascinantna gluma Nataše Bekvalac iz nedelje u nedelju. Pre nekoliko nedelja je cmizdrila na istom onom kauču tamo, pa je onda dobila Oskara popularnosti(?) i sad je u vrlo komercijalnom maniru. Nemam reči... a što se pesme tiče, biće hit verovatno. I to je to. :)
Korisnikov avatar
By bern
Emina mi je harizmatična, Nataša dosadna. Ne znam ko ovu potonju gura, nikad od nje neće biti zvijezda.
By alexandermagic
PEsma mi se ne dopada.

Što se tiče izgleda, nema lEpše žene na Balkanu od Emine. Božica (kao goddess, ne Jurić. :ozbiljan: )

Da sam str8, ona bi vizualno bila tip žene kakvu želim pored sebe. Istina, platio bih joj da ugradi silikonske implantate kako bi dobila grudi veličine 5. :D
Korisnikov avatar
By Mars
I ja sam prvo pomislio da je JEDNA od njih dve višak u pesmi.

A onda sam shvati oda su OBE.
Korisnikov avatar
By Delete
Nista nisam razumela, kao da pevaju na kineskom. Ne svidja mi se! A mozda im i jeste bio cilj da ih gledaju, a ne slusaju. :neznam:
Korisnikov avatar
By wizzy
hahaa ja kad sam gledao ovo valjao sam se po podu:bouncy:
kao da beze jedna od druge ceo nastup. Pesma je ok...
Korisnikov avatar
By Mars
A ja u pesmi najviše prepoznajem uticaj 37,2 Svetlane Ražnatović.
Korisnikov avatar
By Burak
Mislim da je Emina u prošlom živoru bila pozorišni šaptač, pogledajte samo kako lijepo šapuće na početku pjesme.. umjesto da pjeva!:burka:
By alexandermagic
Buri, do sad si trebao skužiti da muškarac lEpoj ženi treba sve da prašta, pa i kad ne zna da pEva.

Nismo manje muškarci, ako smo pederi. :isus:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by alexandermagic

Buri, do sad si trebao skužiti da muškarac lEpoj ženi treba sve prašta, pa i kad ne zna da pEva.

Nismo manje muškarci, ako smo pederi. :isus:
Pa niko joj ništa ne zamjera i mislim da je kod nje sve super, samo što neki ljudi njeno prefinjeno senzualno šaptanje pogrešno nazivaju pjevanje! :palacinke:
Korisnikov avatar
By spliff
dobro je da niko nije cecino grebanje nazvao pevanjem...
ili mozda jeste?
Korisnikov avatar
By spliff
a da
zaboravih stojanku
i ona je takodje vrsna pevachica
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by spliff

dobro je da niko nije cecino grebanje nazvao pevanjem...
ili mozda jeste?
Ko se imalo razumije u muziku Cecin glas neće nazvati grebanjem nego će prepoznati njen čuveni "pijesak u glasu" po kome je čuvena na čitavom Balkanu, a bogme i šire! To je upravo razlog zbog koga njene pjesme tako dirnu dušu, a ni jedna druga pjevačica ih ne može tako dobro otpjevati. ONT Ali ovo nije tema o tebi meni Ceci.. nego o Penelopi i Nataša(ovaj put bez Dače). ;)
Korisnikov avatar
By maww
Emina se mnogo bolje snasla, realno i puno bolje izgleda, mislim da je defintivno bas ona najlepsa zena na Balkanu, idealna je :)

sto se tice pesme... pa bice sigurno veliki hit ali svaki Eminin duet pre ovog mi je bolji ( jos ti se nadam, med,la gitana) i vecina njenih pesama su mnogo bolje, volim Eminine neke stvari mada i ovo moze proci, Nata mi je OK.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!