Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Iskren da budem, ne znam šta uopšte da mislim o dotičnoj, ali njen drugi single “21st Century Girl” je tako zarazna stvar i spot je jako dobar, da naprosto zaboravim na iritantan refren njenog hita prvenca “Whip My Hair”. Takođe, to što Will Smith i Jada prave od njenog života je klasična krađa detinjstva i ruiniranje nečije nevinosti zarad slave, koju bi kad-tad, ako ni zbog čega drugog, onda zbog roditelja, iskusila. Mislim devojčica nije još ni 10 napunila a pevala je “Whip My Hair”, koja meni baš i ne liči na pesmice koje bi njene vršnjakinje pevušile po osnovnoj školi. (možete naslutiti o kojoj kosi sam razmišljao dok ona viče „I whip my hair back and forth“)O drugom single-u i da ne govorim, ali nekako tu celoj situaciji progledam kroz prste jer je pesma takva hitčina. O drugoj pesmi nema podataka ko je radio produkciju, ali mi jako vuče na RedOne-a. Spot sam prevrteo jedno dvadesetak puta večeras. Opet, ne može se poreći da je mala uspešna, jer je “Whip My Hair” samo u USA prodata u preko million primeraka i dospela do mesta #11, dok je u UK za samo par stotina primeraka izgubila bitku za vrh top liste, i završila na mestu #2. Čini mi se da će ova druga pesma nadmašiti uspeh prve, a koliko vidim Jay-Z koji ju je odmah uzeo pod svoje, ozbiljno sa timom producenata radi na njenom debi albumu, koji bi trebalo da izađe do leta ove godine. Ako ništa drugo, fan sam drugog spota. Prosudite sami.

1. "Whip My Hair"

''

2. "21st Century Girl"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AfuHSJqq ... r_embedded[/youtube]

Live kod Oprah (obe pesme):

''
Korisnikov avatar
By V25
Da, i ja to mislim. Nekako je bash freaky. Ali ne mogu da odolim ovom drugom spotu. Strava mi je.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Vi zaboravljate da je ovo prvenstveno namenjeno njenim vrshnjacima a ne post-pubertetlijama koji razmishljaju o dlakavim pickama dok 10-ogodisnja klinka mlati glavom i zaista peva o svojoj kosi.
Korisnikov avatar
By Mars
Povraća mi se od svakog od njih pojedinačno, a na gomili kad su - za to osećanje tek treba da se izmisli reč.
Korisnikov avatar
By V25
@ Colonia-

Valjda me toliko znaš da ja sve izvrnem na tu stranu :rotflmao:

Naravno da znam da ne priča o pizdičnim dlakama, ali bilo bi cool. Mislim ja sam već osmislio spot u glavi i za to :)
By alexandermagic
Originally posted by colonia_boy

Vi zaboravljate da je ovo prvenstveno namenjeno njenim vrshnjacima a ne post-pubertetlijama koji razmishljaju o dlakavim pickama dok 10-ogodisnja klinka mlati glavom i zaista peva o svojoj kosi.
By abrakaduda
Whip my hair mi je zaraznija

oovo je suvise Rihanna - Kesha wanna be ...uzas
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Viktor Vilotijević

@ Colonia-

Valjda me toliko znaš da ja sve izvrnem na tu stranu :rotflmao:

Naravno da znam da ne priča o pizdičnim dlakama, ali bilo bi cool. Mislim ja sam već osmislio spot u glavi i za to :)
Znam ja tebe, zato me i uzasava pomisao na tvoj filmski debi :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
spotovi su žasu
druga pesma isto
whip my hair mi je ok, slušao sam, ali sam KANFJUZD kad se setim ko peva.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Hajde ovi iz miki maus kluba - bili pa se vratili sa 17 - 18.
Ali ovo je forsiranje i eksploatisanje oba deteta od strane roditelja.
Ima da zavrse kao Michael i Janet Jackson.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!