Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Sonja Bakic rodjena 22. februara, 1984, u Somboru, koji se nalazi na severu Srbije . Postala je poznata kao ucesnik u shouu Operacija trijumf, koji se prikazivao u pet zemalja, i napravio Sonju regionalnom muzickom zvezdom.

Sa 7 godina, njeni roditelji su je upisali u muzicku skolu, gde je provela 8 godina studija, teoriju muzike i klavir.
Kada je krenula u srednju skolu, postala je clan Juventus kantat omladinskog hora, koji je u to vreme osvojio razne nagrade sirom Evrope.

Bila je ucesnica Operacije trijumf.
Poznati sa kojima je saradjivala i nastupila su: Anastacia, Kaliopi, Jelena Rozga, Ivana Kovac ( grupa Magazin ), DJ Junior Jack, Colonia, Marina Perazic, Ivana Peters, Karolina Goceva, Aleksandra Radovic, Mirko Vukomanovic, Snezana Vukomanovic, Saša Dragic, Milica Cerovic, Oliver Mandic, Goran Karan, Dejan Cukic, Dr FeelGood ( Saša Plecevic), Goca Trzan, Luis, Isidora Bjelica i mnogi drugi...

Meni je iskreno malo lezi spot, za njen hit Prisoner..
Trazila sam, ali nema tema o ovoj pevacici.
Meni se jako dopada, poslusajte i pogledajte.

''
By dukkehjem
nije da sam sad bas bas bas fan, ali devojka ima izuzetan glas i gotivim je
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by dukkehjem

nije da sam sad bas bas bas fan, ali devojka ima izuzetan glas i gotivim je
:yes: Pa nisam znala kako da stavim, sve neke teme su o spotu... etc ili operaciji trijumf... ovo je onako o njoj, zajedno sa pesmom :love:
Korisnikov avatar
By antibiotic
malo lezi spot?

spot joj je totalno lezi

jedino sto mu fali je finalna scena savatavanja :)
Korisnikov avatar
By Blady
Pa dobro, bilo je i gorih spotova, mislim vise provokativnijih...
Joj, kako kucam, kao nogama :)
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Mene ona zbog necega podseca na moju sestru, zato sam i gledao Operaciju trijumf i navijao za nju. A i lepo peva, naravno. Jel uradila nesto posle tog Prisoner-a, nisam bas dugo cuo nista o njoj (mada i slabo gledam TV)?
Korisnikov avatar
By Blady
Radila je neke, imas na youtubu :)
Korisnikov avatar
By EYA
Sonja je divna :love:

jako sam bila nezadovoljna kako ju je ziri tretirao u trijumfu, ali ona ima mozak i talenat i sve ih je prejebala :yay:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Ash Crimson

Mene ona zbog necega podseca na moju sestru, zato sam i gledao Operaciju trijumf i navijao za nju. A i lepo peva, naravno. Jel uradila nesto posle tog Prisoner-a, nisam bas dugo cuo nista o njoj (mada i slabo gledam TV)?

''
By Orion
Al' na kraju kad čovek pogled, niko iz OT-a nije uspeo da napravi neki dalji proboj.
Od svih najviše sam čitao o Ani Bebić posle.
Sonja ima glas al' mislim da će biti kao Cveta i drugi što što dobiju to neko priznanje za dobar vokal i onda snime jednu pesmu/spot i nestanu.
By Orion
I meni beše favorit iako je npr. vokalno mnogo slabija od Sonje al' zato beše simpatičnija i slađa od svih ostalih zajedno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!