Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ultraviolet
švicerland jurovižn?
Originally posted by ArmandNe šalim se. Čućeš jedan husky kvalitet u glasu na samom početku snimka. To mnogo liči na Tejlorovu. U stvari, to mi je bila asocijacija čim sam čuo.
Originally posted by bernŠališ se?!
Liči malo na Boni Tejlor, po boji glasa.
Originally posted by bernMogla bi i symphony-metal, i jednako bi usrano zvučalo.
Ekšli, mogla bi dobro da pjeva rok.
Originally posted by bern..i kao nepotpuno je nepotrebno pravljeno.
Pa nije potpuno sra*e, šta 'oćete.
Originally posted by bernA ako te ne pitamo?!
Najbolje što je snimila, ako pitate mene![]()
![]()
Originally posted by bernJa sam imala dilemu - Tylerova ili Meat Loaf.
Ne šalim se. Čućeš jedan husky kvalitet u glasu na samom početku snimka. To mnogo liči na Tejlorovu. U stvari, to mi je bila asocijacija čim sam čuo.
Originally posted by Suncea ja sam na osnovu onih lepih fotki imao, potpuno pogresno, lepo misljenje o njemu
I moj kurac bolje peva od nje, samo kad hoce.Da Bog da zanemela i ne progovorila ni rec, da Bog da joj picka konstantno smrdela na pokvarenu ribu, da Bog da joj se sise osusile i bila ravna kao daska, da Bog da ocelavila i dozivela stres zbog toga.
Lejdi Govno jedno!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!