Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Slika

"Lordi konačno u Srbiji !

07. Marta pobednici Eurovizije , Finska Hard Rock/Heavy Metal atrakcija nastupiće u Beogradskom SKC-u u sklopu svoje Evropske Deadache Turneje .

Lordi su nastali 1996.godine , a globalni uspeh postižu 2006. godine kada su osvojili prestižno takmičenje - Euroviziju. Lordi su prvi bend iz Finske koji je osvojio ovu prestižnu titulu, a samim tim i prvi Heavy Metal bend koji je osvojio nagradu Eurovizije. Takođe iste godine osvajaju i prestižnu MTV nagradu za najbolji Hard Rock bend 2006.godine .

Po povratku sa Eurovizije nastupaju na glavnom trgu u Helsinkiju ispred 100.000 fanova , što je rekord po poseti bilo kojeg dešavanja u Finskoj. Predsednik Finske Gosn. Tarja Halonen je uručio bronzani ključ grada koji predstavlja zahvalnost za kulturni doprinos Finske . Tu se ne završava ogroman uspeh benda , nakon par meseci dobijaju i svoj trg u centru Helsinkija . Takođe 2007.god. Finska pošta objavljuje markice sa likovima članova bendova Lordi u znak zahvalnosti za doprinos i promociju Finske države/kulture.

2007.godine su bili Headlineri na prestižnom Ozz Fest festivalu po USA , gde su svirali u proseku ispred 10.000 ljudi , takođe su bili na turneji sa Type o Negative iste godine.

2008. godine izdaju novi četvrti po redu album Deadache i koncertna promocija širom sveta se nastavlja. Album je dospeo na bilbordovu listu najboljih albuma i to se plasirao u top 50 u 2007.godini. U Beograd stižu sa komplet scenskim nastupom, full pirotehnikom, novim maskama , a svirace minimum 90. minuta. Pošto je ovo prvi nastup benda u Beogradu , a i na Balkanu očekuje se pravi spektakl .
Promotivna cena karata je 1600din., nakon promotivnog perioda cena karte će biti 2000. dinara. U prodaju će biti pušteno samo 850 karata zbog kapaciteta SKC-a i produkcije koju bend donosi sa sobom ( moraće da se obezbedi veći stage 12 x 10 m ! ) ! Karte mogu da se kupe od 15.januara na svim prodjanim mestima : Eventima, blagajni SKC-a i u Felix shopu. Vip karte koje vam omogućavaju gledanje koncerta sa galerije/balkona SKC-a su u prodaji po ceni od 2.500 dinara i limitirane su na 50 karata ! Očekuje se rasprodat koncert i spektakl koji se ne viđa svaki dan!"

popboks

Ide li iko? ..shta uopshte mislite o takvom muzichko-vizuelnom izrazhavanju?
By Swanheart
razmisljala da odem cisto iz zezanja ali 7og su Krome Angels na Kolosu
Korisnikov avatar
By ElectricB
Originally posted by Swanheart

tako je,reci mu:yes:
i to trance pod maskama:hyper:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ne daj Boze, pa da imam nocne more mesecima posle toga. Na tv-u su mnogo gadni, a mogu misliti kako tek uzivo izgledaju. :D
By polarlicht4.1
Swanimire sine to je fujonija. :neto:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Mislim da su oni senzacija koja oduševljava populaciju sedmog i osmog razreda osnovne škole, eventualno prve godine srednje. Malo je glupo što neko ko se profiliše kao hard rock/ heavy metal bend opšte ima poriv da se pojavi na takmičenju za pesmu Evrovizije.
By Swanheart
Originally posted by ElectricB

tako je,reci mu:yes:
i to trance pod maskama:hyper:
:hyper:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by ROYAL
Mislim da su oni senzacija koja oduševljava populaciju sedmog i osmog razreda osnovne škole, eventualno prve godine srednje.
Izgleda da nisi u pravu! ..koncert je otkazan zbog nedovoljnog interesovanja (u Srbiji za to nema ni 850 interesenata)-dakle ovde oni nisu interesantni ni populaciji sedmog i osmog razreda osnovne shkole. Na zalost!
Malo je glupo što neko ko se profiliše kao hard rock/ heavy metal bend opšte ima poriv da se pojavi na takmičenju za pesmu Evrovizije.
Uopshte nije glupo jer je takva muzika mainstream u Finskoj...i vrlo je jasno da je u nekom trenutku i takav zvuk trebao predstaviti Finsku na Eurosongu.
Originally posted by Zemunac
Ne daj Boze, pa da imam nocne more mesecima posle toga. Na tv-u su mnogo gadni, a mogu misliti kako tek uzivo izgledaju. :D
Kada u Srbiji neka pevachica nastupi kao vila Ravijojla onda nije gadna?! Ja volim tu njihovu neobichnu pojavu. Lordi je dogurao do "Bachelor of Arts" i maske chlanova benda su zapravo njegov diplomski rad ....ma kakva da mu je vrednost, pozdravljam njegovu spremnost da to promovishe.

Muzika im fakat nema nikakvu posebnu vrednost, no zhao mi je shto sutra netju ispratiti njihov show i u Srbiji. Mislim da je nesvakidashnji i da zasigurno mozhe zabaviti ljude.

:bubbles:
Korisnikov avatar
By Insorcer
da, potpuno je smeshno i zabavno. Ono shto su nekada bili KISS sada su to Lordi. Radovao sam se ideju da tju videti kako im izgleda nastup sa silnimo specijalnim svetlosnim i zvuchnim efektima. No jbg ...Srbija.

..ni Cooper-ov konc nije odrzhan :kopa:
Korisnikov avatar
By spliff
yeah right
kiss su sedamdesetih bili najpopularniji band u americi, prodali desetine milione plocha... svirali po stadionima
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Amadeo
Mislim da su oni senzacija koja oduševljava populaciju sedmog i osmog razreda osnovne škole, eventualno prve godine srednje.
Izgleda da nisi u pravu! ..koncert je otkazan zbog nedovoljnog interesovanja (u Srbiji za to nema ni 850 interesenata)-dakle ovde oni nisu interesantni ni populaciji sedmog i osmog razreda osnovne shkole. Na zalost!
Da, jbt, baš sam omašio, nažalost!
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ajmo hejteri Finskog heavy-shock-rock-eraja, da čujem preslušao li je ko Babez For Breakfast?!

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!