Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Slika
Pre neki dan je odrzala veliki koncert u Lisinskom... Ko je njen fan? Slucajno je otvorila koncert pesmom koju ne izvodi uzivo, posto je ceo zivot provela bez majke... Jedna od mojih najdrazih pesama..

''
Korisnikov avatar
By Mikili73
Tereza je uvek bila veliki profesionalac, i umetnik i sa međunarodnom karijerom. Slušao sam je kao mlađi baš dosta.
Korisnikov avatar
By Stripi
Šta ja znam, žena stvarno lijepo pjeva i ima dobre pjesme ali me one godine obitavanja uz dr. Vranju nekako odbijaju od nje. I Josipa Lisac je legenda i odlična pjevačica, za vrijeme rata je snimila jednu anitratnu pjesmu i završila sa tom čitavom pričom. Kasnije sam gledao Terezu u "Balkanskoj ulici" i onda se tamo raspekmezila za divnom beogradskom publikom i koncertima, nekadašnjim životom. Mislim ženo, fakof.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Pa jeste, i to je tačno....Sada bi dobro došla opet stara publika Jugoslavenska :) I ja sam je u toj emisiji gledao.
Korisnikov avatar
By deran
ja sam je gledao u novom sadu,svirala je i flautu... :sunce:

i ja volim neke pesme,ali delim stripijevo mišljenje-meni je na kurac izašao nekakav luster od ne znam kolkiko miliona u kući u dubrovniku...(valjda)...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Dugo sam o njemu snivala,
dugo u srcu ga skrivala,
al' jednom u ljetnoj noći
znala sam da će doći.

U snu me netko dozivao,
u snu mi ljubav darivao,
al' ipak stigao nije,
zašto od mene se krije.

Tko je majko budio,
tko mi je ljubav nudio,
on će za svitanjem doći
u ovaj tihi dom.

Njega sam majko snivala,
dugo u srcu ga skrivala
bojim se možda će poći
dalje na putu svom.

U snu me netko dozivao....

:discofever: :love:
Korisnikov avatar
By mili86
Gledao sinoc na HRTu...

Ne volim kad se umetnici upletu u politiku... to mi je bas bljak...
Ima lep glas ali se primecuje da nije kao na plocama iz sedamdesetih... pa je pocela da se malo vise dernja...

podrzavam stripija :)

:opacupa:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja.

Savršeno legne onoj mediteranskoj komponenti moje duše, kad sam melanholičan...

Sjajna je Tereza.

''
Korisnikov avatar
By Mars
''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cHo--26P ... 1&index=11[/youtube]

I moja najomiljenija...

Sviraj mi, sviraj!
Nek' uz jecaje gitare prodje cijela noć!
Sviraj mi, sviraj!
Svaki zvuk tih žica ima neku tajnu moć.
Sviraj mi, sviraj!
Gitaro, sviraj!
O mom srcu noćas ti mu reci sve
što nikad nisam znala sama.
Ti si jedina što tajnu moju zna,
o tom koliko ljubim ja.

''

I kao i Barbra Streisand. Neverovatno kako jedna pesma zvuči kada je peva Tereza sa svoji 20, 30, 40, 50 i 60 godina...
Korisnikov avatar
By Burak
Volim je! :carica: Tereza je hrvatska Zorica Brunclik! :peder:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Sta bi ja mogao da dodam a da vi niste vec rekli tako da pozdravljam sve ono sto ste napisali :kiss:
Korisnikov avatar
By Incubus
Ogroman talenat, ali je težak nacionalista tako da je not my cup of tea.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Incubus

Ogroman talenat, ali je težak nacionalista tako da je not my cup of tea.
A da to zaboravih one godine kada nas je izvredjala pred kamerama i cinimi se rekla sve srbe treba poklasti ili nesto tako dok je u pozadini isla pesma lili marlen ili ti danke dojc nz nemacki pa ja ovako ....
Korisnikov avatar
By Srklet
mrzim je, glupa kokos. i uvijek mi bude toplo oko srca kad se sjetim kako su joj 1991. u konavlima unistili srbi i crnogorci klavir. ne moze ona prestati laprdati o tome, nadam se da ce vise crknuti od nostalgije za tim jebenim klavirom.

hvala vam, braco. :D
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by VANGEL
A da to zaboravih one godine kada nas je izvredjala pred kamerama i cinimi se rekla sve srbe treba poklasti ili nesto tako dok je u pozadini isla pesma lili marlen ili ti danke dojc nz nemacki pa ja ovako ....
To već nije istina. Ne znam otkuda izvlačite ovakve stvari?
Korisnikov avatar
By Mars
Ma bezveze...

Na tu temu ja još uvek ne mogu da obuzdam agresiju kad se setim ona glupa Vesna Dedić i kakva joj je pitanja postavljala i kakav je intervju i posle emisiju napravila.

Inače najradikalnije Terezino izdanje pamtim sa francuske TV5 kad je polemisala sa Nenom Kunijević. Ništa strašno.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Popeye

mrzim je, glupa kokos. i uvijek mi bude toplo oko srca kad se sjetim kako su joj 1991. u konavlima unistili srbi i crnogorci klavir. ne moze ona prestati laprdati o tome, nadam se da ce vise crknuti od nostalgije za tim jebenim klavirom.
I za nekim slikama Čarli Čapplina! Missssim, čitav Dubrovnik u zbijegu, gori Bosna, Hrvatska ratuje a ona o svojoj kućici i četnicima.

Nego:

1. Nepriajatan mi je njen glas.
2. Uvijek sam je smatrao neuspješnom operskom divom koja sad nešto se*e mediokritetskim masama.
3. Šovinista.
4. Ne volim je ni pod razno.

Možda nisam u pravu, ali ne marim suviše.
Korisnikov avatar
By Burak
dobro ljudi sto je pljujete? Sta ima veze sto kuka za svojim stvarima? Jbg vjerovatno je zena za svoj klavir emotivno vezana. A sto se njenog nacionalizma tice - ipak je ona hr Zorica Brunclik. I Zoka je u savezu sa Miri Markovic furala nacionalizam. :opacupa:
Korisnikov avatar
By erkondisn

ne samo sto je kukala za tom jebenom kucom, kasnije ju je mrtvo ladno fino prodala i unovcila...

toliko o principima i patriotizmu :redaljka:

kad smo vec kod tema, jel se tko sjeca njene obrade Lambade, ja cak imao kasetu :peder: doduse, nema na jubitou na rvackom 'neeema neeema teee, moje srce paaamti slatki zaaar'

''

a evo i mozda njena najjaca stvar

''
Korisnikov avatar
By nsc
u onoj Jugoslaviji, voleo sam njene pesme
sad me jednostavno ne interesuje
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne znam zašto, ali užasno mi je antipatična.
Korisnikov avatar
By Tungi

hvala vam, braco. :D
:lol:

Klavir se "smestio" u Kragujevcu.

ot: Ne volim ni glas da joj cujem.
By XanaX
I meni je, općenito, antipatična ... Valjda zato što sam je slušao u onim izdanjima dalmatinskih festivala i sl.

Ipak, ako se ne varam, išla je na Pjesmu Eurovizije nekoliko puta (?), i za YU i za Monaco, a uspjevala je i '70-ih i '80-ih pjevati solistički u pariškoj Olympiji...

Zato joj jedan veliki "+" i to osobito za "La chanson de Lara" jer mi sviđa, a to je kod Terezinih pjesama rijetkost, upravo ta pjesma u njezinoj izvedbi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=24e9-dT6 ... re=related[/youtube]

A klavir, ja sam mislio da je bazen u pitanju, nekak' sam to povezao s vlastitom, obiteljskom kućom s bazenom koju je (da furam sleng iz '90-ih) - "spalila i uništila srbočetnička soladateska". Slažem se da je mogla i bez uloge "dvorske pjevačice", ipak je imala tu Olympiju iza sebe, nije morala baš kao Furlanica (iako vjerujem da bi Furlanica ostala u Zg da nije udana za srpskog umjetnika), ali istina, mogla je kao Josipa Lisac, ali za to treba truda, biti pametna kao lisica ...
Korisnikov avatar
By deran
ne znam za evroviziju,ali,eto-u opticaju su bazen luster i klavir...:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
...i fotografija sa Čarli Čaplinom.

Ah...svako ima pravo na svoju bol, kako kaže naš lepi, visoki predsednik...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!