Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

#2820374
Slika

Nedavno je iz štampe izašla zbirka Pismo za Estabana i druge priče. Ova zbirka je proizašla iz konkursa Cvet moje tajne koji su, povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije, raspisali magazin Optimist i magazin za promociju čitanja Bookvar. Konkurs su podržali Kancelarija za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije, Službeni glasnik i XL bar.

Na konkursu koji je trajao od 6. maja do 27. juna ove godine pristiglo je šezdeset i pet priča. Priče su tematski bile posvećene iskustvima gej muškaraca, lezbejki, biseksualnih, transeksualnih, transrodnih, interseks i queer osoba, a zajednički motiv svim pričama je španski sineasta Pedro Almodovar.

Uredništva Bookvar i Optimist magazina napravila su uži izbor za nagradu od trinaest priča koje su čitali članovi žirija, pisac Stefan Mihajlovski, prevoditeljka i urednica u izdavačkoj kući Studio Leo Branislava Erak i pisac i urednik Bookvar magazina Milan Aranđelović. Oni su odabrali u najuži izbor priče Pojedinosti u prikazu lica i tela Nikole Živanovića, Pismo za Estebana Nemanje Ilića, Almodovar Marije Krtinić i Anđelko Bojana Krivokapića, dok je za pobedničku izabrana priča Pismo za Estebana Nemanje Ilića. Novčani deo nagrade u iznosu od 200 evra sponzoriše „XL bar“ iz Beograda.

Promocija knjige biće održana u četvrtak, 17. septembra sa početkom u 20 časova u XL baru u Beogradu (Terazije 13, prvi sprat) biće. Na promociji će knjige biti deljenje besplatno sve do isteka zaliha.
#2820375
Nikad čuo za te anonimuse. Na to trošiš pare iz EU fondova namenjene ugroženim kategorijama stanovništva Srbije?
Inače, ovde u Beču se družim sa svim značajnijim novinarima i LGBT aktivistima.
Niko nikada nije čuo za Predraga Azdejkovića. Osim od mene.
Strašno.
#2820376
AbortiraniTerorista napisao: 11 Sep 2020, 22:07 Slika


Promocija knjige biće održana u četvrtak, 17. septembra sa početkom u 20 časova u XL baru u Beogradu (Terazije 13, prvi sprat) biće. Na promociji će knjige biti deljenje besplatno sve do isteka zaliha.
Štampaš knjige bez tržišne kurentnosti, pa ih deliš besplatno do isteka zaliha, jer na tržištu ne bi prodao ni jedan jedini primerak.
Štetočino jedna.
Takvoj praksi dolazi kraj.
Parazitu jedan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!