Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

#2816255
Ove godine slavimo jubilej - deseti Merlinka festival LGBT+ filma, pod sloganom "Uprkos svemu". Već pet puta festival je pratio i konkurs za mlade dizajnere i umetnike, čiji radovi su postali deo Merlinka zidnog kalendara - sada želimo da ga ponovo odštampamo, podržimo mlade stvaraoce, i obradujemo vas i posetioce festivala - podržite nas i budite jedan od 200 ponosnih vlasnika ovog kalendara!

Slika

Merlinka festival je po prvi put organizovan u decembru 2009. godine i od tada se organizuje svake godine u Domu omladine Beograda. Festival prikazuje kratke, igrane i dokumentarne filmove koji na različite načine obrađuju LGBT+ teme. Za deset godina postojanja festival je prikazao više od 600 filmova iz više od 50 zemalja. Merlinka festival je jedini filmski festival na svetu koji se organizuje u tri države. Festival je nagrađen Kristalnom nagradom za najbolji komunikacijski pristup projektu i selektor festivala je 2015. godine bio član žirija Berlinala.

Ove godine festival traje od 6. do 9. decembra i održava se po prvi put u svim salama Doma omladine Beograda - Velikoj sali, Amerikani i Klubiću - u kojima će biti prikazano više od 100 filmova.

Pripremili smo preko 100 filmova među kojima su filmovi koji su prikazani i osvojili nagrade u Berlinu, Kanu i Veneciji. Pored filmskog programa pripremili smo ceremonije svečanog otvaranja i zatvaranja festivala sa muzičkim i plesnim programom, izložbe, diskusije, promocije knjiga, performanse...

Merlinka festival je poznat i po Merlinka zidnom kalendaru koji je prošle godine, zbog nedostatka finansijskih sredstava izostao. Do sada smo štampali pet Merlinka kalendara i želimo ponovo da ga imamo i za to nam je potrebna vaša pomoć.

U oktobru smo raspisali konkurs za dizajnere koji će predložiti svoje ideje za festivalski plakat sa sloganom "Uprkos svemu". Najboljih 12 radova činiće Merlinka zidni kalendar za 2019. godinu. Ovim konkursom i kalendarom želimo da podržimo mlade dizajnere profesionalce i amatere, ali i da motivišemo dizajnere da promišljaju o LGBT temama kroz grafički dizajn.

Svakoga ko nas podrži donacijom čeka jedna od ovih sjajnih filmskih nagrada:

Slika

BUDŽET

150.000,00 RSD - Troškovi štampanja 200 primeraka kalendara na papiru visokog kvaliteta

Možete donirati preko:

https://www.donacije.rs/projekat/merlinkakalendar/" target="_blank

:setnja:
Korisnikov avatar
By Casino
#2816259
Sve je ovo lepo al zar od 60 tisuca evrova donacija godisnje nema (1200jura) para da se stampaju kalendari? :misli:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
#2816260
Nema.
Ranija izdanja kalendara finansirala je Fondacija za otvoreno društvo koja je 2016. godine ukinula LGBT program u Srbiji. Zato prošle godine nismo štampali kalendar, pa pokušavamo da to učinimo ove godine.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!