Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
nakon 25 godina odmaka, jasno je da se na balkanu oformio novi vid kulturnoumjetničke estradne prakse: obožavanje stratišta...
Vukovar, Srebrenica, Kosovske crkve, Škabrnja, Lora, Dretelj, Oluja... itd, itd... navedite najmilije vam obožavanje masovnih stratišta... meni osobno najestetskiji je Vukovar zbog svjetlosnih efekata sličnim hipertrofiranom danu mrtvih... čini mi se da će to vremenom spontano prijeći u hrvatsku verziju kineske nove godine... :awesome:
By Sixto
Najveci brend ex Yu ipak je Srebrenica. Politicka elita u federaciji ne mora nista preko godine da uradi, samo da se picne jednom godisnje i ode na dzenazu...
Korisnikov avatar
By 2kune
istina... no nekako mi se čini umjetnički nedorađena... nedovoljno kiča ako usporediš s ostalima... sama činjenica što je najizvikaniji brend ne znači automatski i druge dosege...
By Sixto
Pa ako cemo realno, nije ni Bajadera vrhunski domet ukusa koji moze da se meri u svetu sa bilo cim, ali za nas Balkance ima posebnu sentimentalnu vrednost...
Korisnikov avatar
By 2kune
dobro, ali to je sentimentalna vrijednost... ovdje više govorimo o kulturnoumjetničkoj valorizaciji iste... nemoj biti okrenut prošlosti... ajmo zajedno u budućnost... :cuddle:
Korisnikov avatar
By Mars
I sve rehabilitacije su estrada. Mislim na srpske, ne znam kako je na Balkanu.

Estrada, kič i šund.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!