Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Treba nam prijedlog za ime časopisa.

Koleginica srbistica s filozofskog u zagrebu će uređivati godišnji zbornik o hrvatsko-srpskoj kulturi, umjetnosti, pobratimstvu i dodirnim točkama, po mogućnosti ne teritorijalno ekspanzionističkim. Dakle, nekoj kulturnoj suradnji, izdavaštvu vaših autora ovdje i vice versa, itd. S obzirom da će tu pisati nadobudni mladi shrbati, ime treba biti sexy cool moderno. Pa ajde bar koji ozbiljan prijedlog. :)
Korisnikov avatar
By Laerem
Ajde srbende, potpomozite pobratimstvo među narodima, za promjenu.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
pa posle ovog za promenu nisam rada dati drugi predlog ^^

Možda i bih da nisam šokica :sigh:
Korisnikov avatar
By Laerem
Budem proslijedio donekle suvisle ideje. A ja sam malo napušen, pa su mi i nakošeni prijedlozi:

Magnovenje
Saobraćaj
Plato
Mot
Estuarij
Bi-
Futur II.
Namćor
Folk
Korisnikov avatar
By bothways
KOKV :awesome:
shrb (što i spomenu laerem)
susjedstvo
B(&)J
Korisnikov avatar
By Laerem
A ono, biti će neka kamilica. Ipak je to za akademsku instituciju. Jebiga.
By dropsoundz
Naslov

Identifikacija

Misaoni ekspoze

Dominatorijum
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
:lol:

Bek tu d topik

Spona mi deluje kao najbolje rešenje, ali stvarno. Jednostavno je i opisuje tematiku.

Ili bilo koji od epiteta koje si sam upotrebio i varijacije na iste (brainstorming) - zbornik o hrvatsko-srpskoj kulturi, pobratimstvo, u dodiru, dodirne tačke, dodirne točke, dodirne tačke i točke, tačke i točke, točke i tačke, točka. i tačka!, tačka. i točka!, spona, veza, žiža, u dodiru, simbioza, ekvilibrijum... ok, mozak mi ne radi u 6 ujutru.
Korisnikov avatar
By antibiotic
"iijee" ? :D

Naslov treba da izrazava razlike .
Neutralni pojmovi koji imaju isti oblik i znacenje na "oba jezika" ili nagovestavaju neko kvazi jedinstvo, slicnosti, spajanje itd. su pomalo impotentni i izrndjali, da ne kazem "lame".
Barem sto se naziva zbornika tice.

Neka dva pojma, recimo, koja su razlicita po obliku, a imaju isto znacenje (malo bi provociralo puritance)
kao sto je saradnja filharmonija slo-hr-sr nosila naziv "pika tocka tacka", u tom smislu.

Takodje naslov treba biti "izgovorljiv" i jednostavan, da ne zvuci kao nesto pseudo-intelektualno i kompleksno (to ce doci u sazdrzaj zbornika :awesome: )

Graficki bi moglo da se izvede kao mesavina latinice i cirilice, pa ko ne ume da procita ima da nauci. np. ako se uzme rec "saobracaj" da bude "saoбraћај" ili sl.

:sesir:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pa eto ja kažem da bude "tačka. i točka!" ili pak "točka. i tačka!"
ili možda toчка?
Tačka/točka mi je tako 'zvučna' reč. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jugoslovenka 2.0

Logo - silueta Lepe Brene iz mlađih dana.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!