Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ne dam 6 eura za 82 strane !!! :lol:

Pa dobro, kad je Guzi, pardon Suzi, mogla pisati svoju, zašto ne bi i Bobica? Koga briga za godine iskustva, minuli rad i postignuća, te da li to nekog uopće zanima, važno je da se piše.

Bilo bi lEpo da nas netko obavijesti, ukoliko istu pročita, da li je okosnica cEle knjige njegov boravak u VB-u ? :pinknaocari:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591590#p2591590]alexandermagic napisao:[/url]Ne dam 6 eura za 82 strane !!! :lol:

Pa dobro, kad je Guzi, pardon Suzi, mogla pisati svoju, zašto ne bi i Bobica? Koga briga za godine iskustva, minuli rad i postignuća, te da li to nekog uopće zanima, važno je da se piše.

Bilo bi lEpo da nas netko obavijesti, ukoliko istu pročita, da li je okosnica cEle knjige njegov boravak u VB-u ? :pinknaocari:
Nije da sam je pročitala od korice do korice, i nije da mi oči nisu dijalonalno šarale, ali nisam mnogo od Velikog brata primetila. Više su to priče o detinjstvu, prvim ljubavima i mirovnim studijama. Čovek bi mogao pomisliti da je Boban zaključio da bi to nekoga moglo interesovati. :bubblegum:

Alexandere, ovoj knjizi predviđam brzopotezno smeštanje na neku 10za999rsd akciju. pa, ako se smiluješ...
A Guzi je napisala DVE. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Mars
U onih par nastupa u Peščaniku sam ga slušao kada se doticao i toga - perioda odrastanja, porodice, škole. Narativni stil mi je bio nepodnošljiv.

Sad, jedino da su urednici doveli u svarljiv oblik. Pročitao bih.
Korisnikov avatar
By Mars
Ćuti, bar ne ide po emisijama, sava centrima, filmovi, serije, pitalice, zagonetke, odgonetke (rešenje u sledećem broju)
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Gde ti je Saša Milivojev?

"Lukoviću, nakazo, prestani više da sereš o meni u tvojim pišljivim novinama da ne bi dobio po dandari! Ne igraj se sa mnom, majmune! Ja ti nisam Kusturica da tužakam. Ako ti ja nakačim sekte za vrat ni CIA ti neće pomoći, đubre jedno! Začepi već jednom usta smrdljiva!"

:sweet:
By Sixto
A sta su to 'mirovne studije'!? :blentavi:
Korisnikov avatar
By blenta
ma zajebi
zovite me kad stefan napravi neki samizdat
pa, dobro, je li vi prispeli i svemoćni wannabees išta drugo umete do pljuvačine po kom bilo? :kuca:

meni kod Bobana je samo neshvatljiva njegova infantilna naivnost u društvenim komunikacijama, jako mi je smetao onaj njegov izlet u, nazovi, egzibicionizam kada je mislio da se prometnuo pa se premetnuo s onim javnim udvaračkim prozivanjem onom heterosu, ali Boban će uprkos svemu vidim ipak ostati pojam čoveka za određene ovoforumske mušice.
By Sixto
Velincice, mi tvoj bestseler cekamo! To ce biti sabrana dela, prodavana uz omiljeni ti Blic!
Korisnikov avatar
By *deni*
594 dinara za 80 strana ? Pa magazini, časopisi imaju više stranica.
Korisnikov avatar
By Neutron
80 stranica. Hm. Pa dobro, nije da baš ima čime da se pohvali. :kopa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa upravo ti online aktivistički poduhvati u vidu komentara sa sajta B92 plus postovi sa Foruma biće objedinjeni u Velinim sabranim delima u tri knjige - ' Na levo krug, dupe na jug ',' Između istoka i zapada ' i ' Kako god se okreneš, dupe ti je pozadi '. Svaka knjiga neka ima po 60 strana - puna kapa. Cena - 499 dinara po knjizi, komplet - 1000 dinara ( sa popustom ) plus PDV i poštarina.
Sixtela, font je možda pase, ali osnovna ideja za dizajn ostaje - Vela u pozi kao da još nešto želi da kaže, doda, zaključi ( kao Mira gore ), a u pozadini kugla zemaljska. To je simbolično na više nivoa, a pre svega na nivou Velinih nadaleko čuvenih analiza globalnih društvenih pojava i procesa. :tos:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591709#p2591709]Neutron napisao:[/url]Jao pa sad ste me podsetili. Oće li Vel konačno otvoriti onu temu o njegovim aktivističkim poduhvatima i uspesima? Jako se radujem tome.
Ne, on je primao zasluge dok je radio za svoje umece i rad. Sad je samo online aktivista koji se potpisuje kao Delboj i poziva 'ajmo na ulicu'. Tastaturista.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591719#p2591719]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591709#p2591709]Neutron napisao:[/url]Jao pa sad ste me podsetili. Oće li Vel konačno otvoriti onu temu o njegovim aktivističkim poduhvatima i uspesima? Jako se radujem tome.
Ne, on je primao zasluge dok je radio za svoje umece i rad. Sad je samo online aktivista koji se potpisuje kao Delboj i poziva 'ajmo na ulicu'. Tastaturista.
sixteljušo, trči u Beograd, Laza Lazarević psihijatrija ti je, kaže Google, u Višegradskoj 26, u Beogradu, ne lutaj i ne dangubi više po Novom ti Sadu. :ozbiljan:

deni-neutron, kako sssste? :trep: ko koga od vas dvoje :fist: ?
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591600#p2591600]Orlando the Lady napisao:[/url]Videla žaba gde se Morisi potkiva pa i ona digla nogu
thou shalt not take the name of morrissey in vain :ozbiljan:

80 strana? it's a sad life if it fits in 80 pages. ali ako je upotrebio svako slovo bar jednom i guess it's ok.

jel u pitanju nesto along the lines of "once upon a time, there was a lovely little sausage called baldrick and it lived happily ever after"?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, komeNdija.
Ali ja i dalje ne mogu čudom da se načudim. Poluanonimna osoba da traži 500 dinara za 80 stranica svoje pišljive ' ispovesti ' ? To nije ni bezobrazluk, to je suludo, bezumno.
Prvo sam mislio, možda knjiga ima neku dokumentarnu vrednost, poput ' Staklenca ', no kad sam video pretencioznu njušku na koricama knjige od 80 strana, shvatio sam koliko je sati.
Korisnikov avatar
By Mars
Realno, samo za opis fascinantnog osećaja kada je upoznao MENE (u gradskom muzeju, nekom tramo prilikom) treba 80 stranica. Minimum.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!