Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nisam gledao, niti imam nameru da gledam. Uglavnom izbegavam Bajićeve budalaštine.
Korisnikov avatar
By Tungi
Zašto je u kultura i umetnost.

Trebalo je u politiku da ide tema. Kod nas umetnost i kultura, a da nisu politizovane, nikad nisu postojale.
Korisnikov avatar
By Katengl
Uhvatio juce par minuta dok sam pravio veceru. Jao, zivote, ona muzika kad se vraca po kanarinca. :roflmao:
Elem, koliko sam mogao da vidim, osim sto je politizovano sranje, serija je i tezak pateticni trash.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588011#p2588011]Tungi napisao:[/url]Zašto je u kultura i umetnost.

Trebalo je u politiku da ide tema. Kod nas umetnost i kultura, a da nisu politizovane, nikad nisu postojale.
Pa nisam mislio da ce tema biti povod za jos jednu politicku rovovsku borbu na forumu (samo da nam Vel ne natrci :molise: ) vec me interesuju komentari na seriju kao niz pokretnih slika, ali ako vam je gust slobodno razmenite misljenja i stavove. :lol:

Sto se mene tice neka je prebace i u Politiku, no probljem...
Korisnikov avatar
By Mars
Od Sekule i njegovih žena, do čoveka relevantne istorijske težine.

Srbija-zemlja neslućenih mogućnosti.

Nisam gledao epizodu (gledaću kad postave negde), propratio okolnu halabuku. Jadno i bedno.
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Našao sam na YouTube-u, prešaltao malo ... nisam uhvatio sadržaj pa nemam prava da komentarišem, ali mi sve deluje nekako mračno ... Kao neki crossover film noira i babe što se češlja
Korisnikov avatar
By *deni*
Razvučeno i monotono, kao one dvorske serije u kojima čekaš 10 epizoda do prikaza nekog bitnog istorijskog događaja, zbog kojeg je i nastala serija. To ne mora da bude loše, ako je scenario dobro napisan, ako su dijalozi dobri, glumci besprekorni, kostimi atraktivni, kao što je bio slučaj u seriji ' Kraj dinastije Obrenović '. U Radoša ne verujem, niti mi se sviđa njegov rad, niti mi se sviđa njegova ogromna glavurda sa malim šeširom na njenom vrhu, kako se pojavljivao u groznoj seriji ' Selo gori '. :bljak:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa kad gledate fokusirani samo na tu seriju. Ne radi se to tako.

Evo ja tri stvari paralelno radim, a trenutno sam pauzirao jer ono ipak ne moze da se podnese u jednom cugu.

Materijal koji pokazuje ZAŠTO sistematski treba da se završe neke škole da bi se pisala scenarija, radile režije...retko ko je genije kao W. Allen pa da sve to radi briljantno i bez toga.

Tehnikom sam prijatno iznenađen (posebno zvukom), to je prilično uznapredovalo od neke poslednje domaće serije koju sam gledao, koja god to bila (stara Otvorena vrata, verovatno).

Edit: čudi me Bajićeva odluka da kralja predstavi realistično, kao potpunog retarda. Retko uspešan zahvat u dosadašnjem toku serije.

I što kaže Kosmički Ljubavnik - dal je moralo sve onako mračno da bude (april mesec), kao da gledaš seriju Rembrantovih slika...
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588077#p2588077]Jheronim van Aken napisao:[/url]bezukusno i ružno.

ne znam, moram ponovo da odgovorim, zaista ne mogu da se nateram ni da razmišljam o seriji koja veliča tu jezivu kvislinšku vladu. Tome je mesto na smetlištu istorije, a ne malim ekranima, ali valjda su ti ekrani mali zato što su na njima moralno i intelektualno mali ljudi.
Nemam drugo objašnjenje.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ja bi samo da netko uploada scenu gdje partizani zakolju Dražu, da se malo razveselim. Ostalo me ne interesira.
Korisnikov avatar
By Vel boy
...iliti, kad se staljinisti igraju četništva, i obratno, kao i skoro svi režimi Srbije (izuzev kratkotrajnih, i, dabome, terorističkim asasinacijama prekinutih perioda Stambolića i Đinđića).....
gotta love it.........
Korisnikov avatar
By 2kune
a zašto su na tim fotkama sa snimanja jedino zli okupatori uredni, ošišani, obrijani i čisti? :kosa:
By misha26
Mislim da jedan Rados Bajic nije najadekvatnija osoba za jednu ozbiljnu politicko-istorijsku temu kao sto je Ravna Gora. Ipak je on samo "Sekula"
Korisnikov avatar
By Mars
Cenim ga da će sekvence sa Dražom najintenzivniju mučninu da izazovu ONO Draža pokazuje humanost prema neprijatelju, Draža u pauzi borbe mazi mače itd.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!