Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Pozorište Boško Buha danas je odbilo da ustupi pres materijal za predstavu "Gospođa ministarka" gej magazinu "Optimist" koji je inače dostupan svim medijima.
Izvršna producentkinja Tanja Perović napisala je sledeće:

Postovani,
Ova predstava ni na koji nacin ne govori o polovima I odnosima medju polovima vec samo o prerusavanju. I u tom slucaju dobila bi znacenje koje nismo hteli da plasiramo. Reklama u tom smislu ne bi nam odgovarala. Rekla mi je koleginica da ste se snasli za karte I bicete nam dragi gosti. Molim Vas da prihvatite nase obrazlozenje.

Vidimo se!

Srdacan pozdrav,
Tanja Perović
Izvršni Producent
Korisnikov avatar
By belch
sledeca akcija aktiviraj se pokreta - protest ispred pozorista?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
već je obavešteno Udruženje novinara Srbije, sekretar za kulturu grada Beograda, poverenica za zaštitu ravnopravnosti i svi mediji...
Ova predstava ni na koji nacin ne govori o polovima I odnosima medju polovima vec samo o prerusavanju. I u tom slucaju dobila bi znacenje koje nismo hteli da plasiramo.

A kakvo značenje? Šta ste planirali sa tim materijalom?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Samim objavljivanjem u gej magazinu predstava bi dobila značenje koje oni nisu hteli...
Korisnikov avatar
By Mars
epa pošto su za ulogu Živke Ministarke uzeli GORANA JEFTIĆA a ne recimo DZORDZA KLUNIJA - predstava će IMATI značenje koje nisu hteli da plasiraju, žaomie
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ako im predstava ne govori o odnosu medju polovima, vec o 'prerusavanju' onda im je 'znacenje' jako tanko tj. nikakvo, jadno, puka zabava za mase i ismejavanje zena.
Korisnikov avatar
By Stripi
ček, ako sam dobro shvatio, Živku će glumiti muškarac?
Korisnikov avatar
By Stripi
Op, sad sam vidio
Naslovnu ulogu igra Goran Jevtić, Živkinog muža ministra Simu Mihailo Todorović, zeta Čedu i ćerku Daru - Miloš Vlalukin i Uroš Jovčić, služavku Anku - Nemanja Oliverić, dr Ninkovića - Viktor Savić, a jedina glumica u predstavi je Katarina Marković u ulozi deteta Rake.
Dakle, jedina žena igra mušku ulogu?
Zanimljiva ideja.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2581526#p2581526]Stripi napisao:[/url]
Dakle, jedina žena igra mušku ulogu?
Zanimljiva ideja.
Rade to ponekad u tim produkcijama...Antonije i Kleopatra pa onda dva muškarca ili dve žene, Antigonu muškarac a Kreonta žena i sl.

Meni zanimljivo što je u "izbaciti uljeza" kategoriji muževni Viktor Savić. Taman posla tu da bude neki otklon od stereotipa.
Korisnikov avatar
By Katengl
Vecernja scena pozorista Bosko Buha :pokazuje:

Otkad sam gledao Ukrocenu goropad sa Katarinom Radivojevic i garniturom Pink glumaca u ulogama, stvarno ne mogu ozbiljno da shvatim to pozoriste
smiješno je što bi ta producentica išla ograničavati interpretacijske mogućnosti predstave. jel ona uopće zna kako funkcionira (izvedbena) umjetnost? :lol:

ps
ukoliko glumci i ostatak ekipe predstave ne reagiraju na ovaj homofobni ispad producentice, znaci da ga podrzavaju. shame on them.
Korisnikov avatar
By Mars
Da bre. Ima da shvatite predstavu onako kako smo mi zamislili da je shvatite nikako drugačije.

Žena debil.

Peđice, kaži joj molim te da je DEBIL!
Korisnikov avatar
By Stripi
Mars napisao:
Meni zanimljivo što je u "izbaciti uljeza" kategoriji muževni Viktor Savić. Taman posla tu da bude neki otklon od stereotipa.
Meni je u ulozi Nikaragve ostao upamćen Taško Načić, pa mi ga nekako i nije bilo žao. Ali odbaciti Savića je grijeh!
Korisnikov avatar
By Mars
pa dal je moguće da ne mogu da nađem onu sliku gorana j. sa golumom

baš mi se ne da da budem zloban

:sweet:
Reklama u tom smislu ne bi nam odgovarala.
Pa, da... uplasila se zena da se ne isprazni pozoriste, jer opste je poznato da u kulturne institucije hrle oni koji svoj nivo emancipovanosti izrazavaju bejzbol palicama (da ne kazem grabuljama i vilama)... :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!