Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Katengl
Dade mi ideju Laeremov post u kom je rekao da mu niko ne odgovara kad napise da je citao neku knjigu. I vidim da ovde postoje teme o pojedinim piscima, kao i tema o tome sta ko trenutno cita, ali, koliko ja vidim, ne i neki sistematizovan nacin da se diskutuje o nekoj konkretnoj knjizi.

Za one koji ne znaju (mada je stvar prilicno self-explanatory), ovo online obicno funkcionise tako sto se za dati mesec izglasa neka knjiga (ili vise njih, da se pokriju svi ukusi), i onda ljudi prionu na pisanje svojih utisaka tokom citanja ili kad zavrse sa citanjem.

Ima li zainteresovanih za ovaj kolosalni poduhvat? :nerd:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e to je kul. ja sam za od sledećeg meseca kad budem imala više vremena
Korisnikov avatar
By Srklet
meni je najzanimljviji razgovor koji vodim sam sa sobom tijekom i nakon citanja neke knjige. u osnovi, ne zanima me toliko tudji dozivljaj and stuff. moj mi je bolji ^^

hocu reci, im not in. :sweet:
Korisnikov avatar
By Katengl
^
Mozda nas zanima tvoj dozivljaj?
Korisnikov avatar
By Katengl
Sudeci po interesovanju, rekao bih da ce prva knjiga da bude Tri musketara. Za svakog citaoca po jedan musketar.
By Speculum Columbae
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565526#p2565526]Srklet napisao:[/url]meni je najzanimljviji razgovor koji vodim sam sa sobom tijekom i nakon citanja neke knjige. u osnovi, ne zanima me toliko tudji dozivljaj and stuff. moj mi je bolji ^^

plus što knjige koje ja volim niko ne čita. a i čini mi se da se ovde čita samo naučna fantastika i knjige radi zabave.
Korisnikov avatar
By Katengl
Dakle, odgovorili ste na temu samo da biste unapred zakljucili da vam se nece svideti utisci koje drugi ljudi imaju o jos uvek neprocitanim knjigama i da niko nece pozeleti da procita knjige koje se vama svidjaju na osnovu toga sto neko cita drugacije knjige u slobodno vreme...
Korisnikov avatar
By Katengl
Thanks for your input, ali to nije bilo ni pitanje ni tema.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ja sam za, ali pod uslovom da se bavimo nekom suvislom literaturom. Dakle, nema Stephena Kinga, Georgea Martina, Harukija Murakamija i tih pizdarija koje čitaju geekovi, nogometaši i supermodeli. :D A i sviđa mi se ideja da mi netko nametne što ću čitati, bar povremeno, jer to je dobar način da izađem iz svoje sejf zone.
Korisnikov avatar
By bern
može. taman da batalim ovo sra*e koje sad čitam.

samo gledajte da je ima u mobi/ebook varijanti :D
Korisnikov avatar
By Katengl
Laerem napisao:Ja sam za, ali pod uslovom da se bavimo nekom suvislom literaturom. Dakle, nema Stephena Kinga, Georgea Martina, Harukija Murakamija i tih pizdarija koje čitaju geekovi, nogometaši i supermodeli. :D
Ako bude dovoljno ljudi zainteresovano, uvek je moguce odabrati dve-tri knjige iz različitih kategorija da se prevaziđe taj problem.
I ne vređaj geek-ove! :oklagija: Ove ostale možeš da vređaš.
bern napisao: samo gledajte da je ima u mobi/ebook varijanti :D
Časna pionirska (za strane knjige).
Korisnikov avatar
By Katengl
Ok. Posto su male sanse da ce se jos neko ovde javiti pre nego sto krenemo, racunam za sad da ce nas biti 6-oro (s tim sto ce nam se madmoazela pridruziti tek sledeceg meseca, znaci 5-oro :(). To malo remeti plan da se izaberu bar dve knjige, ali dobro, premosticemo eventualni jaz nekako.

Ljudi, dajte predloge za knjigu/e za prvi mesec. Sta god da ste zeleli da procitate a jos uvek niste, nesto sto ste citali odavno a ponovo biste citali, bilo sta. Samo, posto nas je malo, ogranicite se na najvise dva predloga. Pisite ovde ili mi posaljite u2u. Onda cu da isfiltriram spisak da bih izbacio sve sto nije izdato kod nas i cega nema na netu pa cemo da se bacimo na glasovanije.

Sve demokracki. :srba:
Korisnikov avatar
By Laerem
Jean Genet - Our Lady of the Flowers

Jer sam u istri i to je jedina proza koju imam sa sobom. :D
By misha26
Ja sam definitivno za...jer ponekad bi mi dobro dosla neka preporuka koju knjigu uzeti i procitati.
Korisnikov avatar
By bern
hajdete da bude nešto... kraće :drama:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Neću da ti kažem. To je samo za jako, jako kul ljude. Vrlo specifično, vrlo elitno, samo vrlo bitne osobe mogu tamo da pišu.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam za, ali sam nazalost ultra geek :placko:

Ali voleo bih, sto kaze Laerem, da izadjem is svoje self-zone, dokle god je u pitanju neka kvalitetna knjiga.

p.s: @Laerem: nemoj mi vredjati pesmu leda i vatre! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565526#p2565526]Srklet napisao:[/url]meni je najzanimljviji razgovor koji vodim sam sa sobom tijekom i nakon citanja neke knjige. u osnovi, ne zanima me toliko tudji dozivljaj and stuff. moj mi je bolji ^^

da... nedavno sam krenula da vodim nekakav dnevnik citanja, u koji prakticno samo zapisujem autora, delo i utiske.
sa druge strane, gledam na fejsu ljude koji veoma priljezno i redovno lajkuju knjige koje su citali.
ne znam kako mogu da se razbacuju tako necim.
hocu reci, nije li to jedna od onih intimnih tajni?

obilazicu vas klub ponudite li nekog meni bliskog autora.
sugerisala bih neke naslove, ali mislim da me ne placaju dovoljno na poslu :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!