Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
pa... meni se cini vise fino doradjen negoli skrnav :awesome:
Korisnikov avatar
By Katengl
Procitao da ce u filmu da se pojave i zvonar bogorodicine crkve, drakula i nevidljivi covek. Tako da, bice nesto izmedju underworld i league of extraordinary gentlemen...
Frankenštajn Meri Šeli koji nosi podnaslov "Moderni Prometej" je upravo to: gotska adaptacija mita o Prometeju.
Jedna od glavnih karakteristika mitova i jeste bezgranična mogućnost tumačenja i adaptacije, zbog toga su plodna teritorija autora već jako dugo; što će reći da nema pogrešnih rešenja i sve je dozvoljeno.

Što se tiče samog izgleda stvora doktora Frankenštajna u ovom filmu (kao i mnogim savremenim), on je odlika poremećnog odnosa društva prema ljudskom telu, toga kako ono treba, odnosno mora da izgleda, te šta je, uslovno rečeno "košer" a šta nije, nema mnogo veze sa mitom.
Korisnikov avatar
By Katengl
Ali ovo je adaptacija Frankenstajna, a ne mita o Prometeju. Sam Frankenstajn nije mit.
Korisnikov avatar
By Katengl
Pa biće trash u svakom slučaju, sad da l' će da bude trash tipa The Room ili tipa Dreamcatcher ostaje da se vidi, tako da možda i bude zabavan. Mada, sudeći po tome kako ga sterilizuju, rekao bih da će da bude ovo drugo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bitno da je napucan i shirtless tokom čitavog filma... jebeš sve ostalo :krezavi:

Ne znam, nisam nužno oduševljen prepakivanjem filmova... ali recimo 3 musketara (2011) me je oduševio - Mila Jovović i 3D koji ima smisla, vizuelna bombonica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!