Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Edi Izard, jedan od najpopularnijih stand-up komičara svih vremena, u petak 29. marta u 20h nastupiće u Beogradu, kao plod saradnje organizacija "Mike Perrin Worldwide" i "Urbani Ured" sa Standup.rs i Domom omladine Beograda.

Ova svetska zvezda stand up komedije će nastupiti u Velikoj sali DOB-a sa potpuno novom predstavom, "EDDIE IZZARD – FORCE MAJEURE!" (Force majeure (fr), “superior force", "chance occurrence, unavoidable accident (eng)) i to u sklopu turneje koja će trajati godinu dana. Beograđani su posebno privilegovani, jer će videti ovu predstavu pre Njujorka, Sidneja, Londona, Berlina...

Najveći fanovi Edija Izarda (Eddie Izzard), kao i oni koji prate programe Standup.rs i Doma omladine Beograda, imaće priliku da prvi dođu do ulaznica za ovaj comedy show i to od utorka 29. januara na svim prodajnim mestima Eventima.

Od srede, 30. januara, ulaznice će biti u slobodnoj prodaji.
I can't fucking wait!! :eya:

Ko ide?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Moracu da izdvojim jedno popodne da ga konacno ukapiram :lol:
Imam mali problem sa stand up likovima, jer me generalno ne zabaljaju previse, ali znam da ga Korvin , recimo, obozava.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne znam. Ja najviše volim Dressed to kill i to je to, ali sve posle toga je bilo dosadnjikavo. :shrug:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da, i kako bi on uopste mogao da se obrati srpskoj publici? Mozda strancima prica usporenije i bez previse hard core britanstine?
Korisnikov avatar
By Waldorf
ne znam da li sam sanjala, ali mislim da mu je ovo početak turneje. sumnjam da će mnogo toga menjati u showu..
Korisnikov avatar
By Misfit
mene živo interesuje kako njegov stand up funkcioniše na francuskom, pošto je i to radio. sad, ne mogu da se setim da li je pisao novi materijal za drugi jezik, ili je samo prevodio. a ko za baksuz, nema nastupe kada sam ja tamo, a tamo sam sad kada je on u beogradu. život se opet okrutno poigrao sa mnom.

:rida:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
stigle su mi karte danas! odavno nisam nesto ovoliko jedva cekala! obozavam ga.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mi uspeli da nađemo za onaj dodatni termin. I ja živanisam do kraja marta.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja mislim da njemu uopste nije jasno kako je rasprodao dva termina za pola sata u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Update: Srce mi je puno. On je apsolutno predivan. :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!