Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Primetićete da na listi najvažnijih kulturnih događaja zapravo nema niti jednog koji se tiče kulture. Što samo po sebi govori dovoljno.

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?na ... _id=672446" target="_blank

Mislim da je mene najviše oduševila činjenica da su ljudi u redovima hrili da gledaju uramljene postere Klimtovih radova i da su onda to na RTS-u proglasili "kulturnim događajem godine". Postere. Fucking postere.
:awesome:

A šta je vama "kulturni" utisak godine? :trep:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493867#p2493867]Ulix napisao:[/url]Primetićete da na listi najvažnijih kulturnih događaja zapravo nema niti jednog koji se tiče kulture.
Bitch, please! (jel se tako kaze?)

Slika

Takođe u ponudi imamo često i ovo

Slika

...pa sad ako u toj ponudi neko ne moze da nađe nesto za sebe, onda ne znam...

Edit: A sad cu da umrem od smeha: prvu sliku sam nasao na slovenackom sajtu Turbofolk v Sloveniji u sekciji Fotografije, ki so nas navduševale!
http://turbofolk.blog.siol.net/2012/12/21/" target="_blank
želim da zahvalim ulixu na temi koja konačno nije tipa the are you holding by milding and blabling of gay serbia 2012... :sise:

u provinciji-ne znam-dani ludaje su kreščendo "kulturnih" događanja... :lol:

doduše,bila je terra,ali sve je to kilavo,pa i sami radovi... :shrug:
By Kragi
CranberrieS, ali sam skroz pristrasan.
Zaha Hadid u Bgd-u iako 5 fotki/montaza na njenom siteu ne mogu da se tumace kao dogadjaj.

E da, i ja sam provincijalac mada cu svakako napisati ako se setim jos necega. Ovu je na prvu loptu.
Korisnikov avatar
By smaug
Moj 'kulturni utisak' :) za 2012. u Srbiji je Sterijina nagrada za najbolju predstavu - Radnici umiru pevajuci.

A inace...hmmm....

Olimpijada u Londonu, na primer. Otvaranje je bilo sjajno. I arhitektura vezana za igre je prilicno zanimljiva.
Film Holy Motors, recimo.
I Curiosity na Marsu.
Kraj ove godine zavrsava se sa danima posvecenim Paji Jovanovicu.... izlozba, tribine, dokumentarni film, nekako to sve prolazi nezapazeno a cini mi se da iako skromno citav program je jako zanimljiv jer je njegovo stvaralastvo prikazano drugacije nego smo ga sagledavali.
Sve je besplatno i dogadja se u centru Beograda.
Korisnikov avatar
By Sunce
pojedini filmski festivali. prepun dkc. npr. nedelja nemackog filma.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!