Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by MarsJa ne znam odakle Srbijancima, a pri tom mislim na zitelje Srbije ispod Dunava, trip da odlaze na svetske univerzitete i u narodnoj nosnji brane doktorske disertacije, diplomske, magistrature i sl. Ja se prevrnem od smeha svaki put kad vidim reportazu o nekom takvom performansu u novinama.
Ako me ne boli glava i ako sam raspoložen - čuđenje.
Ako me boli - iritaciju ka razdražljivosti.
Edit: moram da napomenem da je moj jedini dodir sa njima bio u filmovima Živka Nikolića, skečevima TLN i tokom jedne lude autobuske vožnje (kad su ga putnici zamolili da pusti nešto drugo, vozač je rekao "Nema problema" i samo ubacio drugu kasetu istog žanra...novokomponovano guslarenje je bilo u pitanju, životopis Ž.R. Arkana)
Fascinantna je ta strast ljudi prema njima...
Beše jedan doktorant u Švajcarskoj...tehničke nauke, moderan mlad čovek, stručnjak...i kad je odbranio disertaciju, počastio (internacionalnu) komisiju svojim guslarskim nastupom...
Originally posted by Dzelajza RouzAj mi ih pokloniš. Ja skupljam i učim instrumente, sve do kojih mogu da dođem, a mnogo volim gusle.
Imam gusle. Nemam odnos.
Doduše, pre deset-petnaest godina sam znala ponekad i da ih uzmem i odsviram Enter Sandman... i delove jednog Vivaldijevog koncerta.
Originally posted by Dzelajza RouzAj pliz, mnogo bih želeo da naučim da gudim i pevam epske pesme i bugarštice, ili Odiseju. To mi je san i tako seksi, reče moj muš, a ja se složila :gospođa Božen mode on:
Jao, rado bih, da nije dedina uspomena.
Ali znam jednog čoveka koji ih pravi... tj. bar ih je ranije pravio. Ne znam ima li koji primerak sad za darivanje ili prodaju, no mogu da se raspitam.
Originally posted by MarsImao sam cimera iz Kragujevca, notorni degenerik. Kad prica o 'Devojci iz Grada' i nekom liku koga u zivotu nije upoznao, al je na Sorboni branio diplomski sa sve sajkacom, jelekom i opancima, da vidis kako se njemu cakle oci.
@sixto
Ja dobijam napade svraba samo kad na televiziji vidim ansambl "Kolo", a mani da obučem ono...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!