- 28 Apr 2007, 21:00
Kako Vam se dopada ruski jezik, kultura i umetnost? Коja dela i koje umetnike biste izdvojili?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by shumadinac
voleo sam da čitam ruske bajke, kad sam bio mlađi![]()
(ako se to računa)
Originally posted by baby_girl
Mislim da je ruska knjizevnost najvise dala istoriji knjizevnosti
Originally posted by baby_girlI ja isto !
Mislim da je ruska knjizevnost najvise dala istoriji knjizevnosti i najvise je cenim.
Originally posted by MomoImam manje više sve ove autore što u originalu, što u prevodu. Imam celokupnog Gorkog. Slažem se sa tvojom procenom. Mislim da ću uskoro od njega nešto pročitati. Mislim da je Gorki nepravedno skrajnut u poslednje vreme ali ja ga namerno držim na istaknutom mestu na svojoj polici uz druge pisce.Originally posted by baby_girl
Mislim da je ruska knjizevnost najvise dala istoriji knjizevnosti i najvise je cenim.
Izdvojicu Cehova, Puskina, Ljermontova, Maksima Gorkog (svi kazu da je mracan, al meni nekako bas daje snagu), Turgenjeva, Andrejeva, Bunjina, Gogolja, Bloka, Goncarova, Ahmatovu, Brodskog...
Originally posted by baby_girlMislim da preteruješ. Iako ne sporim značaj i kvalitet ruskih pisaca, mislim da ipak ne bi trebalo iznositi ovakve paušalne ocene. Inače, nisam neki ljubitelj Rusije i ruske kulture, više inkliniram Zapadu
Od kompozitora Borodina..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!