Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Po pisanju poznatog filmskog časopisa Hollywood Reporter, prvi veliki kasting za novog Indija je odrađen i to je Cate Blanchett, koja će se pridružiti Harrison Ford-u u onome što je već sigurno finalni deo ove franšize. :yay:
Scenario koji je napisao David Koepp se drži iza zaključanih vrata kao Holivudski Top Secret ali i sam podatak da je glumica poput Cate pristala da učestvuje u njemu, daje ovom filmu legitimnost i određenu garanciju za kvalitet. :hail:
Snimanje kreće ovog leta, tačnije Juna u Los Angeles-u i proširiće se na lokacije širom sveta. Rediteljska palica je uručena Steven Spielberg-u, a Paramount Pictures je obznanio da se premijera očekuje oko 22. Maja, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
Spielberg states "George, Harrison and I are all very excited. We feel that the script was well worth the wait. We hope it delivers everything you'd expect from our history with Indiana Jones."

Harrison Ford comments " I'm delighted to be back in business with my old friends. I don't know if the pants still fit but I know the hat will. "
Korisnikov avatar
By Stripi
Harrison Ford?
PA koliko on sad milenija ima?
Korisnikov avatar
By kal zakath
Sića od 65 godina. Taman da skače po lijanama.
Korisnikov avatar
By gorilica
:lol:
Pa meni je sasvim bilo OK pojavljivanje Konerija u trećem delu. Čisto sumnjam da će se u novom nastavku truditi da ga prikažu kao 30 godina mladjeg. Ovo mu dodje kao poslednja avantura.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!