Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By topsecret
Nedavno sam gledao komediju Another gay movie, film je komedija. :eya: Posto inace volim komedije, a nisam nasao o tome na ovom forumu, interesuje me koje bi ste gay komedije vi preporucili. Mogu da bude i drugi zanrovi.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Odgledala sam dosta komedija ali samo onih u kojima se gay ljudi pojavljuju kao sporedni likovi. bilo je nekih humoristickih serija na b92 ali to nisam gledala.

Od drugih zanrova preporucila bih Philadelphia sa Tom Hanks-om. Odlican je.

http://www.imdb.com/title/tt0107818/
Korisnikov avatar
By Stripi
Another gay movie je stvarno another gay movie....
The Birdcage je meni bio dobar i To Wong Foo, thanks for everything, Julie Newmar :yes:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Party Monster
9 Dead Gay Guys
Korisnikov avatar
By blenta
Boat trip je super film

dva drugara krenu na krstarenje kao zbog riba
i zamere se liku koji radi u turistichkoj agenciji te im on smesti da idu na gay krstarenje
i oni ostanu zarobljeni na brodu punom gay ljudi
naravno jednom od njih se svidi instruktorka plesa
pa on glumi gaya da bi joj se priblizhio
bla bla
sve u svemu dobar je film za razonodu
Korisnikov avatar
By Stripi
Joj, to nisam gledao.
Vele da je ok film :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ono što sam do sada video iz ove kategorije su uglavnom bili filmovi koji svoju komičnost baziraju na vređanju gej populacije. a meni to nikad nije bilo zabavno. :nokti:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Trick
Adam & Steve
Mambo italiano
All over the guy
...
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by mladunac
Boat trip je super film
film pun stereotipa. Ima negde moja tema o ovom filmu u kome tvrdim da je homofobičan. Kasnije sam nasao i filmske kritike na netu koje govore isto.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Priscilla Queen of the Desert and
Nine Dead Gay Guys su filmovi koji su nasmejali Morgana.
Korisnikov avatar
By decko
Nisu komedije, ali evo jos par filmova sa gay tematikom:

Hellbent - gay horor

Taking place at the famed West Hollywood Halloween Carnival, there is a serial killer on the loose. A group of four gay friends will have to fight for their lives to make it through a night where flamboyant costumes, beautiful people, drugs, music, dancing and sex are everywhere.

Slika

24th Day - drama / triler

It's been 24 days since Tom, a married man who has lived his life as "straight," finds out that he is HIV-positive. Consumed with sorrow and rage about his situation, Tom sets out to find Dan, the only man he's ever slept with and the person he believes is responsible for giving him the virus. Tom's violent kidnapping and murderous threats clearly pass the bounds of legal and rational behavior.

Slika
Korisnikov avatar
By Adenim
Dovljno su mi komicni neki ljudi ovde, svaka filmovana gay komedija mi je, posle citanja svojih i tudjih postova, dosadna drama....
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Adenim
Dovljno su mi komicni neki ljudi ovde, svaka filmovana gay komedija mi je, posle citanja svojih i tudjih postova, dosadna drama....

neka kuma kazhe Amin
Korisnikov avatar
By Lunja
Pink Flamingos je sjajan, urnebesan! Ne bih ga svrstao u gay, vec u QUEER kategoriju.
Korisnikov avatar
By Dina
Veceras ima od 23 h na Pinku film "Bezuslovna ljubav", pise drama, komedija. Ne znam da li bih ga preporucila jer ga jos nisam gledala :P Ali mozete da pogledate veceras :smilegrin: Sadrzaj je sledeci:

Grejs putuje u London na sahranu pop-zvezde. Upoznaje se sa njegovim ljubavnikom i nagovara ga da otkriju ko je ubio pevaca...

Igraju: Rupert Everet, Keti Bejts, Den Ekrojd, Lin Redgrejv...

Rezija: P. J. Hogan
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jooj, to mi je jako poznato dina!!!

Inache:
Party Monster je uzasno bolestan film... (mada ima par provala)
Pink Flamingos isto tako. (long live Divine)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!