Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by E.c.h.o...Nije postojala nikakva knjiga prema kojoj je radjen strip.
moj drug je citao knjigu i oduuushevljen je!!!
ono sto je bitno je da je na osnovu knjige napravljen strip, a sam film je pravljen na osnovu stripa... etc.etc...
kapiram da je sve to zajedno jedno fascinantno iskustvo i cekam premijeru... zbog velikog platna... pa posle mogu da se prikljucim utiscima![]()
Originally posted by E.c.h.o...Jedina knjiga od Stevena koja govori o istoj temi je "Gates of Fire" objavljena u oktobru 1998, posle poslednjeg broja stripa od Frank Miller-a.
@morgan: obaveshtenje - knjiga se zove 300 i napisao ju je Steven Pressfield, mozda film nije potpuno radjen po njoj ali bolja je od ove druge knjige end stripa![]()
Originally posted by MarsOriginally posted by gorilicaTo upravo ja ne mogu da podnesem.
Još ga ne skinuh sa neta, ali su za sada komentari u fazonu:
Vizuelno fascinantan, dijalozi katastrofa!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!