Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Koje negativce pamtite?
To mogu da budu anti-junaci knjiga, filmova, stripova, pozorisnih predstava, serija itd...
Moj izbor je Imakolata, jedna od likova romana Utkani Svet (C. Barker). Jos u majcinoj utrobi, zadavila je svoje dve sestre i jedina je rodjena ziva. Iako mrtve, njene je sestre prate u vidu duhova. Kasnije, zelela je da vlada svetom Vidovnjaka, jer je smatrala da na to polaze pravo kao potomak velike Lilit. Prognana u svet Kukavica (tj. ljudi) ona trazi Utkani Svet (zapravo cilim u koji je utkan svet preostalih vidovnjaka) da bi ga unistila i time im se osvetila...
By Ulix
Dr Hannibal Lecter, bez premca. :)

Knjige su retko dobro napisane za svoj zanr; pisac ima sjajan talenat za opazanje detalja, i odlican ritam recenica sto je, opet, veliki plus. A lik... pa tu nema sta da se kaze, osim: A census taker once tried to test me, I ate his liver with some fava beans and a nice chianti. :drama:

Uskoro izlazi jos jedna knjiga iz serije, koja govori o doktorovom detinjstvu u Litvaniji. :crveni:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nekako uvek volim negativce, interesantniji su :D Tako su mi ubice u romanima Agate Kristi uvek simpaticne na neki nacin, narocito ako su to mile i nezne zenice prema kojima su celog zivota bili bezobzirni a onda su one jednog dana resile da im uzvrate :balon: (takve ubice su ceste u njenim knjigama). Onda Skarlet iz "Prohujalo sa vihorom". Zatim Dina iz knjige (a i filma) "Ja sam Dina" ona ide svojim putem a ljudima uvek smeta sto je takva, pritiskaju je pa i ona uzvraca... Pocini i neka ubistva izmedju ostalog, o detetu se ne brine kao sto to uobicajeno cine zene, ali je prema nekim ljudima izuzetno pazljiva i plemenita, uglavnom prema ugrozenim kao sto je i ona. Pa onda setih se onog filma "Black magic woman" gde plava nezna zena primenjuje magiju, zlo i sta sve ne samo da osvoji njega u cemu na kraju i uspeva... I tako... seticu se ja jos... :D
Korisnikov avatar
By Tot
Slazem se sa Dinom za Agatu. Meni sad pada na pamet Urija Hip iz Dikensovog Davida Koperfilda. Ne, nije mi simpatican nego je sjajno odrađen lik.
Korisnikov avatar
By bilobilepo
definitivno Kruela Devil

Iako sam plakao zbog nje kada sam bio mnogo mali

Ha ona je car najveci
By Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8
Pera Kojot Supergenije. :love:
Po meni on uopste nije negativac nego ona odvratna pticurina, kako bih je rascupao. :sekirica:
By Swanheart
Pera Kojot Supergenije. :love:
A ne,neeee deeeeeeeeeckoooooo(rece Sofronije) veci je negativac Ptica Trkacica
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Ulix
Dr Hannibal Lecter, bez premca. :)

Knjige su retko dobro napisane za svoj zanr; pisac ima sjajan talenat za opazanje detalja, i odlican ritam recenica sto je, opet, veliki plus. A lik... pa tu nema sta da se kaze, osim: A census taker once tried to test me, I ate his liver with some fava beans and a nice chianti. :drama:

Uskoro izlazi jos jedna knjiga iz serije, koja govori o doktorovom detinjstvu u Litvaniji. :crveni:

:hail:

knjiga je mislim vetj u prodaji no nisam siguran
znam da film treba da se pojavi do februara

i naravno iz crtatja

mala sirena---- ursula the sea witch
lion king 2 ----- zira
Korisnikov avatar
By pazzaz
Jedna i jedina Maleficent

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kako nije negativac neko ko lovi pticu da bi je pojeo za ručak? :shok:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by pazzaz

Slika
grdana prosto ima najbolji stajling :)

zašto su diznijeve negativke uvek gay ikone...? :cekam:
Korisnikov avatar
By djo
setio sam se :eureka: omiljeni negativci su mi mertej i valmon iz 'opasnih veza'
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ona ledena kraljica iz holmarkovog filma... cek cek seticu se kako se zove
Korisnikov avatar
By Sunce
U kaubojskim filmovima Indijanci su predstavljeni kao negativci, a ja sam (verujem i vi) uvek navijao za njih.
By Ulix
Originally posted by bojandjo

Slika

Jaooooooo da da da da da!

Ona je genijalna! :hail:
Korisnikov avatar
By DEMIJAN_88
Ja sam bio jako mali kad je ona bila aktuelna ali sam nedavno gledao reprizu "Dinastije" i svoj glas dajem Alexis :alexis:
a sto se crtaca tice Grdana i Kruela de Vil .....
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by bojandjo

Slika

Pa samo neke (Kraljica iz Snezane, Cruella De Vil i Maleficenti ) jer nikad macehu ili njene cerke iz Pepeljuge nebi mogao svrstati u gay ikone.
Korisnikov avatar
By pazzaz
i moja omiljena recenica od Maleficenti:

Well, well ... this is a pleasant surprise. I set my trap for a peasant and LO! ... I catch a prince! Away with him ... but gently my pets, gently. I have plans for our royal guest.
Korisnikov avatar
By jukie
kako nije negativac neko ko lovi pticu da bi je pojeo za ručak? :shok:
Ja sam danas jeo pečenu piletinu... :curka: znači da sam negativac???

Mislim da je definicija negativca neko ko radi zle stvari zato što mu prija, naprimer ona Karen što se druži sa onim debilom Džekom u Vil i Grejs. Nekoliko puta su imali scene u kojima se ona i debil Džek cere i kerebeče jer su otišli u neku radnju i napravili scenu pa su prodavca izbacili sa posla. E pa to je negativac. Želi zlo i prija mu/joj.

A od Pere Kojota nevinije stvorenje u Loony Toons ne mogu da zamislim.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dina
Ja nekako uvek volim negativce, interesantniji su
Mene, zlo i naopako, negativci u filmovima uglavnom privlače (ako su odgovarajućeg pola i uzrasta)... npr. ovaj tip iz Deadwooda...
jedan od razloga je što su negativci obično jako inteligentni, dok su "dobri" likovi najčešće vrlo glupi, pa mi nije stalo da im bude dobro, sa izuzetkom dece od 10-12 godina u ulozi detektiva, koja su istovremeno i dobra i pametna, i sa njima se prilično poistovećujem. Deca koja nisu u ulozi detektiva se obično prenemažu i veruju u dobrog deda Mraza i slično, što mi je bljak fuj komercijalizacija itd.
Korisnikov avatar
By Dina
Jukie,
U pravu si, u negativcima ima nesto privlacno... :love: Mozda inteligencija sto ti kazes, a zatim i to sto su se odvazili na nesto sto bismo i mi mozda pozeleli ali se ne bismo usudili pretezno zbog kazne (bilo zakonske, bozje, moralne osude...).
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Negativci su mljac! :love:
By Storm
T-1000 iz Terminatora 2

Slika
By Kragi
Slika

Loly Sanchez kao Rosaura u seriji Kasandra.

:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!