Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, sad u petak 21.7. u 20 h na Kalemegdanu na mestu koje se zove Mali Ravelin, a to je ustvari neka pozornica iza galerije Prirodnja?kog muzeja (pored zimskog klizališta), bi?e projekcija? ili prezentacija? Nacionalni parkovi Brazila. Slede?ih vikenada (pravopis?) ?e biti neke druge stvari inspirisane Brazilom na istom mestu, a izgleda da ih je ve? bilo u prošla dva vikenda ali meni niko nije rekao.
Ako pada kiša, pomera se za nedelju dana kasnije (pošto je to napolje).
Korisnikov avatar
By jukie
?isto da vas podsetim da je to ve?eras (petak), pa koga interesuju nacionalni parkovi Brazila neka naidje
Korisnikov avatar
By CreMaster
Originally posted by Kiborg
Pf, ja se ponadao da je rasprava o filmu "Brazil".
ja isto! :salut:
obozvam taj film, i to mi je jedan od boljih gylliamovih tripova, i uopste filmova koji su radjeni po motivima 1984-te. ups, jel se ovo sad zove off-topic?...
PROGRAM GALERIJE PRIRODNJAČKOG MUZEJA U AVGUSTU

11. avgust (petak) u 20,00
- istaknuti francuski stručnjaci (geolozi) i inicijatori međunarodnog projekta o kasnim vezama Panonskog mora i Mediterana održaće predavanja:
1) Prof. Žan Pjer Sik: «Kako promene nivoa vode u Mediteranu utiču na veze sa Paratetisom u vremenu pre 7 do 5 miliona godina a posebno na Panonsko more» - sa projekcijama
2) Prof. Speranca Popesku: «Tragovi 'Nojevog' potopa na crnomorskoj obali Rumunije» - sa projekcijama
12. avgust (subota) u 20,00
- Nacionalni parkovi Brazila (drugi deo): atraktivni dokumentarni filmovi o ekološkim oazama Brazila
18. avgust (petak) u 20,00
- Tatjana Milić-Babić, kustos Prirodnjačkog muzeja: «Granit, kamen koji su voleli faraoni» - predavanje
19. avgust (subota) u 20,00
- Dr. Nadežda Krstić: «Plemeniti materijali organskog porekla u nakitu i ukrasnim predmetima» - predavanje sa projekcijama
25. avgust (petak) u 20,00
- Projekcija dokumentarnog filma o muzici Brazila. Prisustvuje i Nj.E. Dante Koeljo de Lima, ambasador Brazila
26. avgust (subota) u 20,00
- Muzički performans – brazilska i latino muzika u izvođenju domaćih muzičara

Ulaz slobodan

Galerija Prirodnjačkog muzeja (Mali Kalemegdan 5)
Kontakt:
Sonja Srejić, upravnica Galerije, tel. 3284-317, (063) 431849
Korisnikov avatar
By jukie
Pa verujem da će bar ova latino i brazilska muzika privući ljude odavde ako se već ne pojave na "Kako promene nivoa vode u Mediteranu utiču na veze sa Paratetisom u vremenu pre 7 do 5 miliona godina a posebno na Panonsko more" :evilwait:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!