- 02 Maj 2005, 19:44
Philadelphia.
U svakom slu?aju za mene je nov, ali možda je u pitanju i repriza, ne znam.
Ako niste ranije gledali Real world, to je MTV verzija Big brother-a.
Okupe sedam potpuno nepoznatih ljudi, iznajme im veliki stan i uklju?e kameru...
?esto postoji i gej lik u serijalu. To je obi?no i najzanimljiviji lik u grupi.
Meðutim ovog puta su zakomplikovali stvari - stavili su dva gej muškarca u serijal, ?ak u istu sobu!
Jedan je tipi?an gej, pomalo fem, voli umetnost i sl - Willie.
Drugi je atipi?an gej - ma?o, sportski tip... - Karamo.
Kako sada stvari stoje - njih dvojica se ne vole naro?ito, i bi?e tu svega. Zanimljivo je da svi izgleda lako prihvataju Willija, osim Karama?
A tek trenutak kada je Karamo objavio ostaloj dvojici muškaraca iz serijala (koji su strejt, za sada) da je on gej, e to je bilo vrlo iskreno, neglumljeno iznenaðenje kod ove dvojice...
Tu su i devojke, njih tri, takoðe ok. Jedna od njih je izgleda pomalo nimfo...
Idu dve epizode dnevno - u 17.30. i 18.00.
U svakom slu?aju za mene je nov, ali možda je u pitanju i repriza, ne znam.
Ako niste ranije gledali Real world, to je MTV verzija Big brother-a.
Okupe sedam potpuno nepoznatih ljudi, iznajme im veliki stan i uklju?e kameru...
?esto postoji i gej lik u serijalu. To je obi?no i najzanimljiviji lik u grupi.
Meðutim ovog puta su zakomplikovali stvari - stavili su dva gej muškarca u serijal, ?ak u istu sobu!
Jedan je tipi?an gej, pomalo fem, voli umetnost i sl - Willie.
Drugi je atipi?an gej - ma?o, sportski tip... - Karamo.
Kako sada stvari stoje - njih dvojica se ne vole naro?ito, i bi?e tu svega. Zanimljivo je da svi izgleda lako prihvataju Willija, osim Karama?
A tek trenutak kada je Karamo objavio ostaloj dvojici muškaraca iz serijala (koji su strejt, za sada) da je on gej, e to je bilo vrlo iskreno, neglumljeno iznenaðenje kod ove dvojice...

Tu su i devojke, njih tri, takoðe ok. Jedna od njih je izgleda pomalo nimfo...
Idu dve epizode dnevno - u 17.30. i 18.00.