Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Interesuje me da li neko ima informacije da li se u Beogradu u Domu sindikata i ove godine održava Uskršnji sajam ili salon knjiga? Znam da ?e biti u Novom Sadu, pa me interesuje da li ima i u Beogradu.
Korisnikov avatar
By jukie
Salon knjiga po?inje sutra, 28.4. i traje zaklju?no sa 5.5.
Rade od 10 do 21 h.
Korisnikov avatar
By Gothrose
E,thanx za informaciju Jukie! :)
Ja sam bila planirala da idem i na onaj oko N.G.ili Bozica,sta vec,ali sam se razbolela...baksuz.Sada cu valjda biti u prilici da kupim ono sto sam planirala za sajam na Sajmu...citav spisak sam napravila ali naletela na jos neke knjige,ostala dekintirana i jedva pola knjiga sa spiska kupila... :placko:
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Dina
Jukie,

Jesi li bio na Sajmu knjiga? Kakav je izbor knjiga? Jesu li u pitanju samo bestseleri i sl. ili moze da se nadje i strucna literatura?
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Po meni je nešto lošiji nego prethodnih godina. Tu mislim ra?unaju?i i Boži?ne sajmove.

Nisam ništa kupio, a kako je bilo i ne verujem da ?u kupiti.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Hipatija
Jukie,

Jesi li bio na Sajmu knjiga? Kakav je izbor knjiga? Jesu li u pitanju samo bestseleri i sl. ili moze da se nadje i strucna literatura?
Bio. Slikali su nas za televiziju kako zagledamo štandove na otvaranju, ali mene su isekli u montaži za priloge na svim televizijama... grrr... a baš sam se lepo namicao pred kameru...
Naravno pošto sam se napola razo?arao u veliki sajam na sajmu prošle godine, sada sam poneo spisak od samo šest knjiga na srpskom (bili su uglavnom doma?i izdava?i i knjižari, ništa dorling kindersley i sli?no). Od toga sam jednu knjigu kupio (Klajnove nedoumice za 150 dinara; ali izgleda da mi je zapalo starije izdanje iz 2000? pa za neke stvari nisam siguran da su i dalje pravilne), jedna mi je bila preskupa (tj nije bio dovoljno veliki popust) a ?etiri nisu imali...
U suštini, na skoro svakom štandu su jedne iste knjige, recimo ona crna enciklopedija mitologije sa golim Zevsom (ili Posejdonom? ili ko je ve?) na naslovnoj strani je na skoro svakom štandu, enciklopedije o dinosaurusima u tri razli?ite varijante isto na skoro svakom štandu. Nema knjiga od prošle godine, izgleda da su samo one koje su izašle u meðuvremenu...
Koliko sam primetio, sve knjige koje su mi bile interesantne sam ve? ranije bio kupio.
Izgleda da traje do 8-mog a ne do 5-tog tako da možeš još da svratiš ako si u gradu. Ulaz je besplatan, nemaš šta da izgubiš.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jukie
Originally posted by Hipatija
Jukie,

Bio. Slikali su nas za televiziju kako zagledamo štandove na otvaranju, ali mene su isekli u montaži za priloge na svim televizijama... grrr... a baš sam se lepo namicao pred kameru...
Bezveze... Podsetio si me na jednu moju prijateljicu koju je nekoliko televizija usnimilo kad je bila trudna (na ulici, ne znam kako je samo nadjose vise puta). I sad je emituju ponekad kad ima neka emisija o deci, bebama, pa mi ljudi stalno javljaju i pitaju me da li je opet trudna. Ispada da zena ne prestaje sa trudnocama ;)
Naravno pošto sam se napola razo?arao u veliki sajam na sajmu prošle godine, sada sam poneo spisak od samo šest knjiga na srpskom (bili su uglavnom doma?i izdava?i i knjižari, ništa dorling kindersley i sli?no). Od toga sam jednu knjigu kupio (Klajnove nedoumice za 150 dinara; ali izgleda da mi je zapalo starije izdanje iz 2000? pa za neke stvari nisam siguran da su i dalje pravilne), jedna mi je bila preskupa (tj nije bio dovoljno veliki popust) a ?etiri nisu imali...
U suštini, na skoro svakom štandu su jedne iste knjige, recimo ona crna enciklopedija mitologije sa golim Zevsom (ili Posejdonom? ili ko je ve?) na naslovnoj strani je na skoro svakom štandu, enciklopedije o dinosaurusima u tri razli?ite varijante isto na skoro svakom štandu. Nema knjiga od prošle godine, izgleda da su samo one koje su izašle u meðuvremenu...
Koliko sam primetio, sve knjige koje su mi bile interesantne sam ve? ranije bio kupio.
Izgleda da traje do 8-mog a ne do 5-tog tako da možeš još da svratiš ako si u gradu. Ulaz je besplatan, nemaš šta da izgubiš.
I ja sam se razocarala u veliki Sajam pa sam skepticna prema manjim... Inace, pre jedno dva meseca isto u Domu sindikata su bili neki standovi, kao neki mali sajam knjiga, ne znam kojim povodom. Nije bilo nista strucno vec sve popularne knjige tako da sam pretpostavila da je sada slicno. Nisam sigurna da cu stici da odem, ali u svakom slucaju - hvala ti na informaciji :) A ja ako ugledam ponovo neki sajmic knjiga na tom mestu -javljam ti!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!