Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By barni011
AbortiraniTerorista napisao:nismo radili ono?
ma jok, ja sam jos tada bio str8 :lol:
secam se da si tada popio dve duuge kafe, duvanio si mnogo, pricljiv, onako Dzekovski sladak(moram da ti kazem da se nisi mnogo izmenio fizicki, sladak si i dalje sto jes jes)
ali brate daj malo revidiraj svoje stavove ako se vec bavis aktivizmom
mislio sam da ces se ukljuciti na jednu od takvih tema, da te cujem malo o tome
iskreno meni se ti ne dopadas jer si sebican i netolerantan, izvini ali tako te sada dozivljam
Korisnikov avatar
By Synesthesia
lazarus napisao:jao Peđa, ovo ti je 666. post.
doći će ti glave oni koji nisu mogli da te imaju
Hahahahahhaa omg wtf...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
A ja ne znam kako da kupim knjigu tek tako, zbog cala :lol:

Nista, unajmicu kevu da kupi kao fol za sebe, pa cu citati po kenj-pauzama i u odsustvu cala. :evil:
Korisnikov avatar
By Srklet
lazarus napisao:Popeye, mogu da razumijem da ti ide na živce. Mogu da razumijem i to da oni koji ga ne vole smatraju da svako ko je pristao da bude javna ličnost mora biti spreman da čuje svakakva mišljenja o sebi. Ja sam samo htio da kažem da mi sve to, u najmanju ruku, izgleda nepristojno. Ne bih sebi dozvolio da u položaju anonimusa, bez konkretnih činjenica opanjkavam nekoga ko se javno predstavlja da bi se se borio, za kakvu takvu ideju, ali ideju.
pa imaju konkretne cinjenice. really. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bern
ja sam mislio da je tema zajebancija, kao ono... proliv na kub. aktivista objavio gay knjigu "vreme *hemoroida*"... fuj, fuj, fuj.
Popeye napisao:
alexandermagic napisao:
*deni* napisao:Tko je Simona Gotovac ?
:puzzle:
Žena debil. I nije više Gotovac, razvedena je.
mozda bi ovo deniju bolje odgovorilo na pitanje o simoni, sada šajn (čini mi se). :D

''''''''
Š'a ja znam. Čim ova Simona i ovaj naš Peđa opstaju i žive od svojih aktivnosti, znači da postoje ljudi - korisnici njihovih usluga i rada, koji su spremni da im za usluge i rad plate, što dalje znači da je de fakto njihov rad isplativ, znači nije uzaludan. Za njih same, naravno.
I nema razloga da nam bilo ko od njih smeta - rade ljudi, žive, a da ne postoje Peđa Azdejković i Simona Gotovac, postojali bi umesto njih neki drugi, slični njima. To je jasno kao dan.
Ako nam se ne sviđaju, okrenemo glavu i kraj priče.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ne, naložiću ga da ga spominjem na nekih 30 strana i onda mu đavo neće dati mira i kupiće sam knjigu bez popusta :P
Korisnikov avatar
By Mars
Ju.

OT: ne znam da li mi se gleda emisija. Bas ne znam...
Korisnikov avatar
By Sunce
Noge sa naslovne strane su sjajne. :)
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Nemam ja ništa od vašeg čitanja... shopping bato, shopping and fucking... treba književnik od nečega i da živi :P
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pa citanje podrazumeva da prvo kupimo knjigu, zar ne :lol:

A sto se fucking dela tice... Ma necu nista reci, da mi Deni ne prica kako dizem suknju svim muzjacima ovde, a ja se samo salim :awesome: :lol:
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
AbortiraniTerorista napisao:Nemam ja ništa od vašeg čitanja... shopping bato, shopping and fucking... treba književnik od nečega i da živi :P
sad si zvucao kao jedna devojka sa filoloskog faxa, sto zeli da bude boem, i stalno prica kako joj se zivot sveo na pice, sex, studiranje. a ona inace pise neke pesmice. misli da ce da bude poznata. jadna omladina koja ce to da cita.

bas ste postali pateticni, vi knjizevnici. :(

@constantine- moj omiljeni format :D
Korisnikov avatar
By Misfit
Koliko sam ja razumeo, sve ovo što je u knjizi može da se pročita i onlajn - free of charge?

Ili ima i nikad do sada viđenih tekstova koji bi mogli da posluže kao incentive za taj gorepomenuti shopping and fucking?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Da, ima tekstova koji nikad nisu objavljeni, ali ima i tekstova koji su cenzurisani od strane B92 ili autora zbog pretnji...
Korisnikov avatar
By Srklet
ZlatnaPtica napisao:Pa citanje podrazumeva da prvo kupimo knjigu, zar ne :lol:
ekšli, ne! :D manje-vise je sve na b92.
dakle, nema razloga za kupovanje knjige. :party:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
ZlatnaPtica napisao:Pa citanje podrazumeva da prvo kupimo knjigu, zar ne :lol:

A sto se fucking dela tice... Ma necu nista reci, da mi Deni ne prica kako dizem suknju svim muzjacima ovde, a ja se samo salim :awesome: :lol:

A ja sam se nadao scenariju gde ti odeš u biblioteku pa tražiš knjigu, a seksi bibliotekar ti kaže da su svih 725 primeraka knjige izdati i da postoji lista čekanja od godinu dana kao za Birkin bag.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!