Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
volim uglavnomsve. operu najmanje

bilo bi lepo pogledati nesto poput PINE ... rado bih isla na to
Korisnikov avatar
By Hellas
Mislis na kao dokumentarac nemačkog reditelja Vima Vendersa? U 3D? To?
Korisnikov avatar
By Blady
da, ali ja bih to live da gledam e ne 3d, to u najgorem slucaju
Korisnikov avatar
By Hellas
Pa jel ce bit to kod nas? Ja znam samo da ce bit projekcija filma...
Korisnikov avatar
By Blady
a gledala sam muvi :placko:

Hocu neku predstavu na taj fazon :sigh:
Korisnikov avatar
By Hellas
Ozbiljno?! Kakav je?
A predstava na taj fazon... Za to ces morati da sacekas April 2012. i Belgrade Dance Festival. Ne znam da li ce bit nesto tako ranije...
Korisnikov avatar
By Hellas
Kako je dobro! Ako ima ta predstava, tj ako nije to odradjeno samo za film, mozda ih Aja Jung dovede u Aprilu. Al' opet to je tek tad... Jedva cekam BDF :).
Korisnikov avatar
By Mars
Poradujem se ja - dolazi neko BG pozoriste kod mene! Konacno!

Odem na sajt da pogledam o cemu se radi, sta cu da gledam...a ono Milan Kalinic i Katarina Zutic, jedna predstava...i Milenko Pavlov i Bane Vidakovic druga.

Doslo mi da placem ko siroce.
Korisnikov avatar
By starky
Gledala 'Sezonu narucenih ubistava' u Akademiji 28...komedija za opustanje..;)
I traje 75 min.,sto je skroz ok :)
Korisnikov avatar
By nsc
Nisam odavno bio u pozoristu - krajem prosle sezone sam u Bitef teatru video par dobrih, ali jako mracnih, zamornih predstava - Radnici umiru pevajuci, Patriotic Hypermarket, Hipermnezija, ... koje sam zeleo sto pre da zaboravim, pa nisam ni pisao o njima, a odlicni su tekstovi, gluma, ...
Pre neki dan sam u Beogradskom dramskom pozoristu gledao Doktor D Gorana Markovica. Simpaticno i odlicno odglumljeno poigravanje nasom novijom istorijom. Odlicna scenografija. Vredi pogledati i nasmejati se. Predstava je mozda malo plitka, ali vas razgali, sto je u ova mutna vremena vazno.
Veceras sam bio u istom pozoristu i slatko se smejao. Sve o mojoj majci Pedra Almodovara je toliko daleko od nase naravi i naseg mentaliteta, ali se meni jako dopalo.
Danijel Sic je fantastican kao travestit-prostitutka Agrado i zasenio je sve ostale, tako da je zasluzeno dobio aplauz na otvorenoj sceni.
Glavnu zensku ulogu u ovoj sezoni igra odlicna Milena Pavlovic, jer je Paulina Manov, koja je igrala na premijeri, trudna. U programu koji kupite u foajeu, to nije ispravljeno. Zar je to tako tesko? A nije lepo ni prema glumicama
Korisnikov avatar
By IriS
^ to sinoć je Mileni Pavlović bila premijera. Mislim da na sajtu pozorišta stoji da njih dve igraju, ali program, pa tko će to opet štampati :D

no, slažem se za Siča. odličan je. meni se jako dopala i Ljubinka Klarić. sve u svemu dobra predstava, treba je pogledati.
Korisnikov avatar
By nsc
posle predstave, a pre no sto sam pisao ovde, otvarao sam njihov sajt, nije bilo ni traga od Milene
nema potrebe stampati nove programe, i u drugim pozoristima se dogadja uskakanje, nekad isprave rucno, nekad odstampaju papiric sa izmenom i ubace u program
ne proda se par programa po predstavi, to ne bi trebalo biti tako tesko
Korisnikov avatar
By Azdaja
corba od kanarinca (3ci x) - cmizdrila i smejala se...:/
Korisnikov avatar
By Mars
će umrem za pravom, raskosnom, DOBROM pozorisnom predstavom...
Korisnikov avatar
By nsc
^ e sasvim si u pravu

poverujem jutrosnjoj reklami da u Madlenijanumu imaju dobru baletsku predstavu i odem veceras - kad ono papazjanija kakvu odavno nisam video
zasto se naziva baletom nesto sto je najblize nasim komendijama sa pevanjem i pucanjem? zato sto su angazovali 5 balerina i 1 igraca? jedna balerina se neposredno pred predstavu povredila, pa je samo njih 4 igralo, a kako sam cuo od gospodja pored kojih sam sedeo, sad se videlo da ona i nije bila neophodna u predstavi
gospodje su gledale i premijeru prosle sezone, sad su dosle samo zbog Milana Rusa, koji je zamenio nekog, a to je mogao odigrati bilo koji igrac iz ansambla Narodnog ili sa Terazija ili iz Bitef teatra
bilo je par interesantnih momenata, odlicno zamisljena i izvedena Tumbalalajka, kao i sopran Alexandre Radonjic, ... ali sve u svemu, nije vredelo truda
Korisnikov avatar
By IriS
ja toplo NE PREPORUČUJEM mjuzikl u Pozorištu na Terazijama koji se zove "Glavo luda".
ono je jezivo. nemam daljih komentara.
Korisnikov avatar
By nsc
"Tajna Grete Garbo" (u Madlenijanumu) ostace to jos dugo.
Tanja Boskovic, koju pamtim prvo po kocijaskom recniku dok je vikala na babu i dedu koji su dosli da gledaju generalnu probu "Price o konju", a koju sam obozavao od momenta kad je na scenu JDP-a u predstavi "Troil i Kresida" izasla u krpama sa otkrivenom jednom dojkom i svima jasno pokazala da je Trojanski rat izbio zbog najlepse zene na svetu, bila je u previse puta ponovljenom maniru "ja sam gospodja T.B. i imam prijatelje" i nije pomogla u resavanju te tajne.
Interesantna prica o mogucem razlogu povlacenja Bozanstvene Grete nije dala ostalim glumcima mnogo mogucnosti za pamtljive kreacije.
Razocaran sam
Korisnikov avatar
By nsc
Pre neki dan sam na sceni Pozorista "Slavija" odgledao "Kvartet" Ronalda Harvuda. Ruzica Sokic, Djurdjija Cvetic, Ivan Bekjarev i Branko Djuric su briljirali. 20-ak gledalaca ih je neprekidnim aplauzom 7-8 puta vracalo na scenu. Bilo je to cisto uzivanje, jedna od onih predstava sa kojih izlazite ozareni, jer ste na trenutak zaboravili svakodnevicu i slatko se ismejali
Korisnikov avatar
By nsc
"Drekavac" na Novoj sceni B.D.P.
siva komedija, nov domaci tekst, odlicni glumci, vredi pogledati
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Хвала на препорукама. Обавезно ћу гледати те представе. :)
Ионако сам се ужелео позоришта више... :galerija:
Korisnikov avatar
By Alejandro
Meni je balet omiljeni povod odlaska u pozoriste, ali su nesto otanjili s ponudom u Narodnom sto se tice toga.
Nedavno sam isao s ovim mojim do Ateljea 212, bila je neka simpaticna predstava "Dzepovi puni kamenja".
Korisnikov avatar
By nsc
"Metar i po Cezara" na Slaviji - prizemno i jeftino odradjena zanimljiva ideja
Korisnikov avatar
By nsc
"Zvezde i talenti" u Pozoristu Slavija veceras - urnebesno, u najboljem maniru Zorza Fejdoa, toplo preporucujem
Korisnikov avatar
By nsc
"Aleksandar" balet u Narodnom pozoristu, muzika - razni autori, vecinu ne bih nikad vise da cujem.

Nisam shvatio, svih vas mi. Par lepih slika - ali to za mene nije balet.

Najvise mi se "dopao" program - priredio Milos Dujakovic. Za autora i koreografa Ronalda Savkovica kaze : "Uloge: "Labudovo jezero", "Zizela", "Krcko Orascic", "Bajadera", "Uspavana lepotica", "Kopelije", "Romeo i Julija", ....
Ne mogu da se odlucim kako bih ga radije video - kao Kopeliju, Zizelu ili uspavanu lepoticu?
Da li i Romea i Juliju igra istovremeno ili naizmenicno?
Ali mislim da bih ga najradije video dok igra jezero, sa sve labudovima.
Nesto dalje kaze da je dobio nagradu za Zigfrida u "Labudovom jezeru", znaci nije igrao ni jezero ni princa.
Doduse ni Milos nijednu od tih uloga nije igrao, pa mu zato to i nije bliska tematika.
Korisnikov avatar
By nsc
"Muskarcine" pozorisni dokumentarac o muskosti ovde i danas u Bitef teatru
zanimljiva predstava o stereotipovima koja ce vas sigurno nasmejati, iako je taj smeh ponekad gorak
sa zadovoljstvom preporucujem

ajme ljudi, ide li jos ko u pozoriste?
pisite, preporucite, upozorite
Korisnikov avatar
By Srklet
gospođa ministarka
http://www.kazalistekerempuh.hr/?page_id=3191" target="_blank

purgerski malograđani oduševljeni predstavom, publika je bila u ekstazi zbog sve te ekavice. neka cura koja je sjedila blizu mene je ispod daha ponavljala fascinirano 'ujka vaso' i sl. :lol:
predstava je inače loša, glumačka ekipa - uz par izuzetaka poput borka perića - nedorasla komadu, a frljić je valjda mislio da će vodviljanje sa srpskim starogradskim songovima biti dovoljno. od jednog tako aktualnog teksta* složiti u povijest kontektualiziranu farsu je promašaj. elizabeta kukić jednostavno nije dorasla naslovnoj ulozi, iako se ok krevelji.

*recimo, kada se na početku pokušava doznati jel muža fakat postao ministar ili nije, to se moglo bez problema prebaciti u kontekst sms-a, twittera i fejsa. zapravo, može se fantastično apdejtati cijeli nušićev tekst a da ga se nimalo ne izda. to nažalost nije učinjeno.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!